Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου - Το ΚΑΥΤΟ πορνό video!!!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

τι εκαματε οταν ειδατε το καθτο βιντεο της τζοθλιασ -παραγωγη σιρηνα!

• εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 56 50,5%
  • δεν εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 27 24,3%
  • πηγα αμεσωσ σε πορδελλο!

Ψήφοι: 6 5,4%
  • δεν βλεπω τετοιεσ ταινίεσ!μονο ντοκιματερ!

Ψήφοι: 10 9,0%
  • δεν ξερω ειμε αδερφή ποθστραδελλα !

Ψήφοι: 12 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
μια χαρα τα πας. Γιαυτο εχεις επανειλημμενα δηλωσει οτι διαγραφεσαι και την αλλη μερα το καταπινεις και ξαναμπαστακωνεσαι εδω. Οποιος ξεφτιλιζει το λογο του εχει στομαχι για τα παντα
το οτι εγω δεν ειμαι σταθερη στις αποψεις μου τι εχει να κανει με το γλυψιμο;!
2 φορες δηλωσα τρανταχτα οτι διαγραφομαι ναι...αλλα τελικα εμεινα...
αλλα που κολλαει το ενα με το αλλο;!

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Μπα τις βρίσκουν κι ας μην έχουν πολλές επαφές μη νομίζεις (προς ektor lopez). Απλά σε κάποια που θα δώσουν 10000 για μια φωτογρα΄φηση, σ αυτή θα δώσουν ένα 200 ευρω και θα χαρεί κιόλας καθώς θα της επιβεβαιώσει την ψευδαίσθηση ότι είναι μοντέλο. Η τελευταία τάση της μόδας που παρατηρείται στις ελλεινήδες είναι όλες να νομίζουν ότι έγιναν μοντέλα επειδή έτυχε να είναι ψηλές και αδύνατες. (όσες είναι). Έχω κι εγώ μια γνωστή που νομίζει ότι είναι μοντέλο και είναι μαϊντανός σε ότι μούφα διαγωνισμό σκάει μύτη. Μεγάλη της επιτυχία, η φωτογράφηση στο Max σε μία από τις σελίδες δλδ έναντι 200 ευρώ. Αυτή το θεώρησε τρομερή επιτυχία.
Από κει και πέρα, δεν ξέρω πόσο αξιολύπητη μπορεί να είναι κάποια που μπαίνει σε sites με χιλιάδες λιγούρηδες άντρες (μεταξύ αυτών και εμού) και δείχνει γυμνές της φωτος για να της πούμε πόσο μουνάρα είναι. Έλεος δηλαδή. Κάποια που είναι όμορφη δεν χρειάζεται επιβεβαίωση, ιδιαίτερα από κάπου που σίγουρα θα της πούνε κάτι τέτοιο.

εχεις δικιο!
απ εκει που θα πληρωσουν μια γνωστη τα χιλιαρικα πληρωνουν μια ακυρη που ναι προθυμη να τα πεταξει πολυ λιγοτερα!
δν ειμαι εγω ομως που το θεωρω σημαντικο αυτο, αλλα οι τοσοι αλλοι ακυροι εδω μεσα που νομιζουν οτι ειναι τοσο δυσκολο να μπω σε περιοδικο τη στιγμη που κανω γυμνες φωτογραφησεις!
αλλα στο τελευταιο διαφωνω, πως πιστευεις πως μια γυναικα μπορει να παρει επιβεβαιωση απ εδω που ειναι ολοι μισογυνηδες?  :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
....
εσυ ομως δν ξερεις με ποια μιλας γι αυτο προσεχε λιγο το στοματακι σου...

αυτο τωρα μου το λεει ενα κουναβι με ονοματεπωνυμο στο σαιτ?

ααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα πουσε περσονα να με πας στα φλοκααααααααααααααααααα

gamao_ke_derno

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
14
Πόντοι
0
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ωραια...ακουσε με...
μια λεξη θα σου πω κ ελπιζω να καταλαβεις τι εννοω...
:δε τα παω καλα με τους δηθεν γλυψιματιες.

φιλαράκο της μιλάς και σε έβγαλε και ότι την γλύφεις....

αει τραβα να πλύνεις κανά σώβρακο μωρή σαπιομούνα..τι μας τα ζαλίζεις εδώ τα αρχίδια?

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
παρακαλαγε για ψηφους(δεν τραβηξε)
πουλαγε βιντεο της(δεν τραβηξε)
200/h (δεν τραβηξε)
προσπαθει να συμμετέχει στο φορουμ(δεν τραβηξε)

διαξελε και παρε τι κανει!!!

"παρακαλαγα" για ψηφους και μπηκα στις φιναλιστ
για τα βιντεο εχεις αποδειξεις?
η για τα 200/h?
αυτο ειναι οτι πιο αστειο εχω ακουσει!  :2funny:
στο φορουμ νομιζω συμμετεχω με μεγαλη επιτυχια αφου σε θρεντ της Τζουλιας ειστε τοσο ζωα που ασχολειστε μαζι μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
η για τα 200/h?
στο φορουμ νομιζω συμμετεχω με μεγαλη επιτυχια αφου σε θρεντ της Τζουλιας ειστε τοσο ζωα που ασχολειστε μαζι μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ναι βουρλο σε καναν ρομπα οταν ποσταραν τα πμ σου.ξυπνα.εχεις γινει η  γελοιότητα του σαιτ!!

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ε βέβαια, τεράστια εταιρία η Imako.
Τι να κλάσει ο Bertelsmann ή η Hachette μπροστά της.

Τι να πει ο Μπερλουσκόνι ή ο Μέρντοχ μπροστά στον Πετράκη που έπεζε πόλο στον Ναυτικό Όμιλο Βόλου και γελούσαμε μαζί του.

Νεαρέ (γιατί ΔΕΝ είσαι η νεαρά) τα περιοδικά ζούνε από τις διαφημίσεις και όχι από τα τεύχη που πουλάνε.

Αν νομίζεις ότι σημασία έχει ποιά είναι στο εξώφυλλο και αν είναι πετυχημένη η φωτογράφηση είσαι μακράν νυχτωμένος. Αν περίμεναν τα περιοδικά πότε θα του σηκωθεί του κάθε πιτσιρικά και πότε θα βρει το χαρτζηλίκι για να αγοράσει το τεύχος θα είχαν προ πολλού φαληρίσει.

φυσικα και τα περιοδικα βασιζονται στις διαφημησεις αλλα δεν εχουν διαφημισεις να τους συντιρουν και σπονσορες αν το περιοδικο δεν πουλαει, και κατα συνεπεια αν δν πουλαει και η γκομενα που φωτογραφιζουν  :jerking:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
φιλαράκο της μιλάς και σε έβγαλε και ότι την γλύφεις....

αει τραβα να πλύνεις κανά σώβρακο μωρή σαπιομούνα..τι μας τα ζαλίζεις εδώ τα αρχίδια?
πας καλα??????????????????????????????????????δεν εννοουσα οτι γλυφει εμενα ρε τσακαλε!!!!!!!!
εχω μιλησει πολλες φορες με τον παπα...φανταζομαι καταλαβε οτι δεν εννοουσα εμενα...
εγω σας ζαλιζω;!εσυ πεταχτηκες σε μια συζητηση ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ!!!ελα....

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Διαγραψτε επιτελους την μαλακια!

Ακομα υπαρχει ....?

Επισκέπτης
η για τα 200/h?
Ιδού ο σκόπος της παρουσίας σου,τα κίνητρα είναι αυτονόητα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
..

και ο κατελης την ιδια επιτυχια ενιωθε, και ο βας βας.

ανοιξε τη κανουλα να τρεξει νεροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο λεμενενεεεεεεεε

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290

και σε δουλευουν...μυαλο ιδιο με κατσικάς εχεις!!!

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
hahahaha
Ναι όντως κόπηκαν τα δεκαχίλιαρα. Τα ανέφερα για να δείξω την διαφορά γιατί και όταν υπήρχαν πάλι τόσα έπαιρναν οι άλλες. Ε κοίτα, αν λαμβάνουν μέρος σε ότι διαγωνισμό υπάρχει στο διαδίκτυο (Μις αυριανή, μις σημερινή, μις με το ζόρι, μις πιγκουίνα, μις αποκριάτικη αρκούδα κλπ κλπ), έχουν και τα προφίλ τους στο fb με φωτογραφήσεις που καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα, αν έχουν και κανέναν γνωστό του κώλου, τους δίνουν εάν διακοσαρικάκι να γεμίσουν τις σελίδες και να γράψουν ατάκες: προτιμώ να με χύνουν στα μαλλιά για να μην μου χαλά το μακιγιάζ κι άλλα τέτοια.

σωστα τα λες ετσι παει

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
καλα εσυ δεν ελεγες οτι εχεις βιντεο και τα δινεις εναντι μικρου χρηματικου ποσου?  :rolleyes:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ωραια...η μαριαν ειναι μια καριολα(σορρυ μαριαν θελω καπου να καταληξω απλως)
που θελει να μοστραρει τα βυζια της στα φορουμ.
μετα θελει να το παιζει παρθενα.
εσεις γτ ασχολειστε?!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom