Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου - Το ΚΑΥΤΟ πορνό video!!!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

τι εκαματε οταν ειδατε το καθτο βιντεο της τζοθλιασ -παραγωγη σιρηνα!

• εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 56 50,5%
  • δεν εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 27 24,3%
  • πηγα αμεσωσ σε πορδελλο!

Ψήφοι: 6 5,4%
  • δεν βλεπω τετοιεσ ταινίεσ!μονο ντοκιματερ!

Ψήφοι: 10 9,0%
  • δεν ξερω ειμε αδερφή ποθστραδελλα !

Ψήφοι: 12 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

mounopanas

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
το γαμησαμε παλι το θεμα ας αλλαξει το θεμα τι αντρα θελει η μαριαννα :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
16
μισο....δεν παει ο αλλος ναναι ο καλυτερος γαμιας λες..αν δεν σ κανει κλικ τι να τον κανεις...μισο...εδω...δλδ ο αλλος που θα σου κανει κλικ και δεν θα σε πηδαει καλα...θαναι ο ιδανικος κ θα περνας καλα μαζι του?

αν μου κανει κλικ θα ευχαριστιεμαι και το γαμησι  :P

Επισκέπτης
ναι που το περιεργο?  :S
τι εχει το μπουρναζι και τι εχει ο γαυρος?
αλλωστε δν ειμαι πολυ του εξω προτιμω να καθομαι μεσα με μια καλη ταινια
Ερωτεύτηκες πολλούς του μεροκάματου μέρι τώρα δηλαδή;;; :think:
Ρε είσαι κελεπούρι και δεν σου φαίνεται,ρε σε έχουμε παρεξηγήσει,λες;! :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
το γαμησαμε παλι το θεμα ας αλλαξει το θεμα τι αντρα θελει η μαριαννα :2funny: :2funny: :2funny:
Απλά ρε συ μου φαίνονται πολύ fake δηλώσεις από άτομα σαν ετούτη οτί δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά!!! :P
Το έχει δηλώσει και η Τζούλια για αυτό!!! :2funny: :2funny: :2funny:

PIPINOKYNHGOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Όλες οι πληροφορίες λένε για κανονικότατη τσόντα!!!!!!!!!!!!!!
Το βρήκε φίλος στην Αθηνα και μου το στέλνει σήμερα Κίνα !!!!

Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ερωτεύτηκες πολλούς του μεροκάματου μέρι τώρα δηλαδή;;; :think:
Ρε είσαι κελεπούρι και δεν σου φαίνεται,ρε σε έχουμε παρεξηγήσει,λες;! :2funny: :2funny: :2funny:

2 φορες εχω ερωτευτει (μεγαλη κουβεντα αλλα λεμε τωρα)
ο ενας δουλευε σερβιτορος ο αλλος ηταν ελευθερος επαγγελματιας και εβγαζε ελαχιστα

Επισκέπτης
ο ενας δουλευε σερβιτορος ο αλλος ηταν ελευθερος επαγγελματιας και εβγαζε ελαχιστα
Πάντως οπτικά δεν φαίνεσαι τέτοιου τύπου γυναίκας,πιο πολύ μου ταιριάζεις σε ferrari παρά σε smartaki!!! :grin:

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
πως μπορεις να εισαι με ενα ατομο το οποιο ναι μεν μπορει να ειναι καλος χρυσος αλλα δεν θα σου προσφερει την ηδονη αυτο που πραγματικα θελει μια γυναικα μεσα στο σεξ??????θα τρελαθωωωωωωωωωωωωωωωωω θα πηδηχτω απτο παραθυροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Επισκέπτης
Αλλά τελικά αν σε πιστέψουμε ίσως να μπορείς να δεις και μία ωραία γυναίκα(συγγνώμη για το ωραία) να βγαίνει από smart!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
16
χωρις να σε πηδαει καλα???/πως μπορει να γινει εφικτο αυτο??

νταξει δν ξερω, δν μου χει τυχει να γουσταρω πολυ καποιον και να μη πηδαει καλα
αν τον γουσταρω καυλωνω με τη μια οποτε περναω καλα ετσι κι αλλιως  :P

Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
16
πως μπορεις να εισαι με ενα ατομο το οποιο ναι μεν μπορει να ειναι καλος χρυσος αλλα δεν θα σου προσφερει την ηδονη αυτο που πραγματικα θελει μια γυναικα μεσα στο σεξ??????θα τρελαθωωωωωωωωωωωωωωωωω θα πηδηχτω απτο παραθυροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

δεν ειπα για καλο χρυσο
ειπα να μου κανει κλικ
συνηθως μαλακες μου κανουν κλικ αλλα τουλαχιστον το σεξ ειναι καλο  :P

Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
16
Αλλά τελικά αν σε πιστέψουμε ίσως να μπορείς να δεις και μία ωραία γυναίκα(συγγνώμη για το ωραία) να βγαίνει από smart!!! :2funny: :2funny: :2funny:

τα σμαρτ ειναι ακριβα  :P
εχεις δει λιγες ωραιες εσυ σε φτηνο αμαξι η μπαζα σε ακριβο?  :P
δεν ξερω αν ειμαι ωραια η οχι παντως ο πρωην μου κ κολλημα 6 χρονων ειχε κανονικο σαραβαλο  :P

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
κολλησε μια ωρα εκανα να μπω.ελεος.μαριανα ε?σωστα?τεσπα..παντως ΔΕΝ ειχε κυτταριτιδα... :2funny: :2funny: :2funny:και ωραια ολα αυτα π λες..αλλα στην πραξη παντα αναιρουνται ετσι εγω ξερω πο πολλσ παραδειγματα ανθρωπων

Επισκέπτης
τα σμαρτ ειναι ακριβα  :P
εχεις δει λιγες ωραιες εσυ σε φτηνο αμαξι η μπαζα σε ακριβο?  :P
δεν ξερω αν ειμαι ωραια η οχι παντως ο πρωην μου κ κολλημα 6 χρονων ειχε κανονικο σαραβαλο  :P
Καλά δεν είναι και ferrari τα σμαρτ,4500e έχουν!!! :rolleyes:
Λοιπόν εγώ για να είμαι ειλικρινής το ωραίο των πολλών γενικά το βλέπω άσχημο συνήθως!!! :huh:
Πάντως πιο πιθανό είναι να κατέβει από ferrari η Αλεξανδράτου παρά κάποια φίλη μου!!! ;)

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
τελικα ο παρτενερ της τζουλιας ποιος ειναι?παντως οχι ο ψωμοπουλος λογικα κανενας τυπος απο την σειρηνα.γιατι η τσοντα ειναι στημμενη κ φαινεται.το ξενοδοχειο πρεπει να εινια ο μηδας κοντα στην εκαλη.εκαλη μενει το κοριτσι που να παει......

Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
16
Καλά δεν είναι και ferrari τα σμαρτ,4500e έχουν!!! :rolleyes:
Λοιπόν εγώ για να είμαι ειλικρινής το ωραίο των πολλών γενικά το βλέπω άσχημο συνήθως!!! :huh:
Πάντως πιο πιθανό είναι να κατέβει από ferrari η Αλεξανδράτου παρά κάποια φίλη μου!!! ;)

ναι για την Αλεξανδρατου δεν εχω καμια αμφιβολια οτι μπορει να κατεβει απο φεραρι  :P
ομορφες φιλες δεν εχεις εσυ?
εγω εχω μια φιλη ΘΕΑ που ο γκομενος της ειναι τρελο μπατιρι

δες του εδω

Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
16
τελικα ο παρτενερ της τζουλιας ποιος ειναι?παντως οχι ο ψωμοπουλος λογικα κανενας τυπος απο την σειρηνα.γιατι η τσοντα ειναι στημμενη κ φαινεται.το ξενοδοχειο πρεπει να εινια ο μηδας κοντα στην εκαλη.εκαλη μενει το κοριτσι που να παει......

ναι ο μιδας ειναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom