mounopanas
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
το γαμησαμε παλι το θεμα ας αλλαξει το θεμα τι αντρα θελει η μαριαννα
ναι εκει τη παραδεχομαι κι εγω, το χε το θεμα ;)
μισο....δεν παει ο αλλος ναναι ο καλυτερος γαμιας λες..αν δεν σ κανει κλικ τι να τον κανεις...μισο...εδω...δλδ ο αλλος που θα σου κανει κλικ και δεν θα σε πηδαει καλα...θαναι ο ιδανικος κ θα περνας καλα μαζι του?
το γαμησαμε παλι το θεμα ας αλλαξει το θεμα τι αντρα θελει η μαριαννα
Ερωτεύτηκες πολλούς του μεροκάματου μέρι τώρα δηλαδή;;;ναι που το περιεργο? :S
τι εχει το μπουρναζι και τι εχει ο γαυρος?
αλλωστε δν ειμαι πολυ του εξω προτιμω να καθομαι μεσα με μια καλη ταινια
αν μου κανει κλικ θα ευχαριστιεμαι και το γαμησι
Απλά ρε συ μου φαίνονται πολύ fake δηλώσεις από άτομα σαν ετούτη οτί δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά!!!το γαμησαμε παλι το θεμα ας αλλαξει το θεμα τι αντρα θελει η μαριαννα
Ερωτεύτηκες πολλούς του μεροκάματου μέρι τώρα δηλαδή;;;
Ρε είσαι κελεπούρι και δεν σου φαίνεται,ρε σε έχουμε παρεξηγήσει,λες;!
Πάντως οπτικά δεν φαίνεσαι τέτοιου τύπου γυναίκας,πιο πολύ μου ταιριάζεις σε ferrari παρά σε smartaki!!!2 φορες εχω ερωτευτει (μεγαλη κουβεντα αλλα λεμε τωρα)
ο ενας δουλευε σερβιτορος ο αλλος ηταν ελευθερος επαγγελματιας και εβγαζε ελαχιστα
Αλλά τελικά αν σε πιστέψουμε ίσως να μπορείς να δεις και μία ωραία γυναίκα(συγγνώμη για το ωραία) να βγαίνει από smart!!!2 φορες εχω ερωτευτει (μεγαλη κουβεντα αλλα λεμε τωρα)
ο ενας δουλευε σερβιτορος ο αλλος ηταν ελευθερος επαγγελματιας και εβγαζε ελαχιστα
χωρις να σε πηδαει καλα???/πως μπορει να γινει εφικτο αυτο??
πως μπορεις να εισαι με ενα ατομο το οποιο ναι μεν μπορει να ειναι καλος χρυσος αλλα δεν θα σου προσφερει την ηδονη αυτο που πραγματικα θελει μια γυναικα μεσα στο σεξ??????θα τρελαθωωωωωωωωωωωωωωωωω θα πηδηχτω απτο παραθυροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Αλλά τελικά αν σε πιστέψουμε ίσως να μπορείς να δεις και μία ωραία γυναίκα(συγγνώμη για το ωραία) να βγαίνει από smart!!!
Καλά δεν είναι και ferrari τα σμαρτ,4500e έχουν!!!τα σμαρτ ειναι ακριβα
εχεις δει λιγες ωραιες εσυ σε φτηνο αμαξι η μπαζα σε ακριβο?
δεν ξερω αν ειμαι ωραια η οχι παντως ο πρωην μου κ κολλημα 6 χρονων ειχε κανονικο σαραβαλο
Καλά δεν είναι και ferrari τα σμαρτ,4500e έχουν!!!
Λοιπόν εγώ για να είμαι ειλικρινής το ωραίο των πολλών γενικά το βλέπω άσχημο συνήθως!!!
Πάντως πιο πιθανό είναι να κατέβει από ferrari η Αλεξανδράτου παρά κάποια φίλη μου!!! ;)
τελικα ο παρτενερ της τζουλιας ποιος ειναι?παντως οχι ο ψωμοπουλος λογικα κανενας τυπος απο την σειρηνα.γιατι η τσοντα ειναι στημμενη κ φαινεται.το ξενοδοχειο πρεπει να εινια ο μηδας κοντα στην εκαλη.εκαλη μενει το κοριτσι που να παει......