Επισκέπτης
Με εσάς τις ανέραστες εθνική επέτειο θα το κάνουμε το σημερινό,βεγκαλικά θα ρίχνουμε όποτε γαμάμε καλά(και δεν εννοώ κουκλάρες)!!!να της αναψεις και μια λαμπαδα!
Με εσάς τις ανέραστες εθνική επέτειο θα το κάνουμε το σημερινό,βεγκαλικά θα ρίχνουμε όποτε γαμάμε καλά(και δεν εννοώ κουκλάρες)!!!να της αναψεις και μια λαμπαδα!
Με εσάς τις ανέραστες εθνική επέτειο θα το κάνουμε το σημερινό,βεγκαλικά θα ρίχνουμε όποτε γαμάμε καλά(και δεν εννοώ κουκλάρες)!!!
Με εσάς τις ανέραστες εθνική επέτειο θα το κάνουμε το σημερινό,βεγκαλικά θα ρίχνουμε όποτε γαμάμε καλά(και δεν εννοώ κουκλάρες)!!!
δλδ για να γινουμε "νερωμενες" πρεπει να γυρισουμε τσοντα?
Οχί χρυσή μου αλλά να μην φοβάστε:δλδ για να γινουμε "νερωμενες" πρεπει να γυρισουμε τσοντα?
οχι...απλα δες το αβαταρ μου και θα καταλαβεις..
Οχί χρυσή μου αλλά να μην φοβάστε:
A)Mην σας πει πουτάνα ο γκόμενος.
Β)Μην δεν βρείτε όλες τον πλούσιο πριγκιπά σας,κάποιος μπορεί να γίνει και πρίγκιπας από βάτραχος!!!
οχι δες εσυ το δικο μου
ααααααααααααααααααααααααααααααχαχχαχαχααχααααααααααχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααχαχαχαχαα απο σημεραααααααααααααααααααααααα οριζεται εορτασιμη η ημερα!!!!
Eσύ έχεις αλλές ανησυχίες μεταφυσικές,είσαι ειδική κατηγορία!!!εγω προσωπικα δεν ανησυχω για τιποτα απ τα 2
χαρωπο θα το χαρακτηριζα
Είναι που την εκμεταλλεύτηκαν την αθώα κορασίδα!!!βγαινει και ταινια με αυτην με το κουνελι αναμεινατε
Ενάν καθημερινό μέσο άνθρωπο σαν να λέμε!!!η αληθεια αυτη ειναι.η πλειοψηφια των θυληκων θελει χρημα-Μπουτσα-(να σηκωνεται οποτε η ιδια θελει ομως για να ικανοποιειτε)-ταξιδια-γουστα-μουστα-σουστα εναν δλδ γμστ ανθρωπακι
η αληθεια αυτη ειναι.η πλειοψηφια των θυληκων θελει χρημα-Μπουτσα-(να σηκωνεται οποτε η ιδια θελει ομως για να ικανοποιειτε)-ταξιδια-γουστα-μουστα-σουστα εναν δλδ γμστ ανθρωπακι
Μα να μην σου φαίνεται!!!εγω αρκουμαι και μ αυτο μονο
Μα να μην σου φαίνεται!!!
μμμμμμμ.......συνηδειτοποιημενη κορασιδα θα ελεγα..εγω αρκουμαι και μ αυτο μονο
Όχι το αντίθετο:τριώροφο και πάνω!!!φαινομαι παρθενοπιπιτσα?