Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου - Το ΚΑΥΤΟ πορνό video!!!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τι εκαματε οταν ειδατε το καθτο βιντεο της τζοθλιασ -παραγωγη σιρηνα!

• εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 56 50,5%
  • δεν εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 27 24,3%
  • πηγα αμεσωσ σε πορδελλο!

Ψήφοι: 6 5,4%
  • δεν βλεπω τετοιεσ ταινίεσ!μονο ντοκιματερ!

Ψήφοι: 10 9,0%
  • δεν ξερω ειμε αδερφή ποθστραδελλα !

Ψήφοι: 12 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
μισο την λεπτομερεια μαλλον δεν προσεξες...να σηκωνεται οποτε εσυ θελεις?

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
μιαριαννα με ποσα φραγκα θα γυριζες μια τσοντα,αν σου εκαναν προταση?

Επισκέπτης
γιατι συγκεκριμενα "αλβανο" ?  :P
ναι δεν θα χα προβλημα, οι χτιστες ειναι και ματσο οποτε why not?  ;)
Αν σε χαλάει το Αλβανός,το κάνουμε και Ελληνά οικοδόμο,δηλαδή λες ναι στην ζωή σε ένα δυαράκι σε κάποια μικρομεσαία γειτονιά,λιτή ζωή και καμία πολυτέλεια,αρκεί μόνο να σε γαμάει καλά;;;

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
οχι και πακετα ρε συ..για χτιστη-ψηστη μιλαμε..οχι για πολιτικο μηχανικο :2funny:

Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
16
Αν σε χαλάει το Αλβανός,το κάνουμε και Ελληνά οικοδόμο,δηλαδή λες ναι στην ζωή σε ένα δυαράκι σε κάποια μικρομεσαία γειτονιά,λιτή ζωή και καμία πολυτέλεια,αρκεί μόνο να σε γαμάει καλά;;;

οταν λεω να με γαμαει καλα εννοω γενικα τη χημεια, να τον γουσταρω και να τον θελω πολυ
μονο ετσι το ευχαριστιεμαι
δεν πα ο αλλος να ναι ο καλυτερος γαμιας αν δν μου κανει κλικ δν προκειται να γουσταρω
τωρα δεν νομιζω να τιθεται θεμα ζωης σε δυαρακι γιατι δεν σκοπευω να παντρευτω τον οποιον γκομενο
οταν θα ρθει εκεινη η ωρα ισως με νοιαζουν τα λεφτα πιο πολυ για την ωρα ομως μου αρκει να μαι καψουρα και να περναω καλα

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
παπακομ δ ξερω για σενα παντως ητα απο τις λιγες κ πετυχημενες :bigdick: που μεβγαλε το τρελακι σημερα :2funny:ειδικα εκει στον πεοθυλασμο..εκει εσπειρα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:το ζουσε λεμε :rockon:

Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
16
Αστήν περιμένω....
Αυτό το δήθεν δεν με νοιάζουν τα λεφτά είναι άκρως κωμικό,το χτίσης πολιτικός μηχανικός το κατάλαβε!!! :cheesy:

σου απαντησα
τωρα δεν με νοιαζουν τα λεφτα
αν ειναι να κανω οικογενεια φυσικα και θα ναι ενα θεμα

Επισκέπτης
οταν λεω να με γαμαει καλα εννοω γενικα τη χημεια, να τον γουσταρω και να τον θελω πολυ
δεν πα ο αλλος να ναι ο καλυτερος γαμιας αν δν μου κανει κλικ δν προκειται να γουσταρω
τωρα δεν νομιζω να τιθεται θεμα ζωης σε δυαρακι γιατι δεν σκοπευω να παντρευτω τον οποιον γκομενο
οταν θα ρθει εκεινη η ωρα ισως με νοιαζουν τα λεφτα πιο πολυ για την ωρα ομως μου αρκει να μαι καψουρα και να περναω καλα
Δηλαδή δεν έχεις πρόβλημα να πας μπουρνάζι για γαύρο μία-δύο φορές το δίμηνο και 1-2 για ποτάκι και αυτό να είναι η διασκεδασή σου αν ο άλλος σε ικανοποιεί σεξουαλικά,σου κάνει κλικ;!
Ερωτεύτηκες πολλούς μεροκαματιάρηδες μέχρι τώρα αλήθεια;;;

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16

μισο....δεν παει ο αλλος ναναι ο καλυτερος γαμιας λες..αν δεν σ κανει κλικ τι να τον κανεις...μισο...εδω...δλδ ο αλλος που θα σου κανει κλικ και δεν θα σε πηδαει καλα...θαναι ο ιδανικος κ θα περνας καλα μαζι του?

Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
16
παπακομ δ ξερω για σενα παντως ητα απο τις λιγες κ πετυχημενες :bigdick: που μεβγαλε το τρελακι σημερα :2funny:ειδικα εκει στον πεοθυλασμο..εκει εσπειρα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:το ζουσε λεμε :rockon:

ναι εκει τη παραδεχομαι κι εγω, το χε το θεμα  ;)

Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
16
Δηλαδή δεν έχεις πρόβλημα να πας μπουρνάζι για γαύρο μία-δύο φορές το δίμηνο και 1-2 για ποτάκι και αυτό να είναι η διασκεδασή σου αν ο άλλος σε ικανοποιεί σεξουαλικά,σου κάνει κλικ;!
Ερωτεύτηκες πολλούς μεροκαματιάρηδες μέχρι τώρα αλήθεια;;;

ναι που το περιεργο?  :S
τι εχει το μπουρναζι και τι εχει ο γαυρος?
αλλωστε δν ειμαι πολυ του εξω προτιμω να καθομαι μεσα με μια καλη ταινια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom