mou_ta_kanate_tsourekia
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Εδώ έχουμε το κόμπλεξ και δεν αναιρώ τίποτα ας χτυπιέται η κωλόγατα!!!
μα εχει κυτταριτιδα και ξεχειλωμενες ρωγες
Εδώ έχουμε το κόμπλεξ και δεν αναιρώ τίποτα ας χτυπιέται η κωλόγατα!!!
αδικο εχει?Εδώ έχουμε το κόμπλεξ και δεν αναιρώ τίποτα ας χτυπιέται η κωλόγατα!!!
Πάλι δεύτερη κλάψεεεεεε!!!
ε ενταξει οχι και μπαζο!!!!
απλα λεω πως ο αντρας δν δινει σημασια σ'αυτες τις μικροατελειες
μετα το βιντεο της τζουλιας η μαριαννα εβαλε το κερασακι στην τουρτα!!!!
Αδικό έχει ναι,να μην λεμέ και ότι θέλουμε,επιπλέον τα σχόλια μου φαίνονται να πηγάζουν από γυναικείο κόμπλεξ και κακία!!!αδικο εχει?
και ποιος δε θα λε να πιει σαμπανια απο κει λεμε???ειπαμε να κανουμε για τη φωτογραφηση το γνωστο εφφε "πινω σαμπανια και ριχνω και λιγο στο βυζι ως προστυχο υπονοουμενο"
καλα τραγουδα.Αδικό έχει ναι,να μην λεμέ και ότι θέλουμε,επιπλέον τα σχόλια μου φαίνονται να πηγάζουν από γυναικείο κόμπλεξ και κακία!!!
ο αντρας καλη μου ολα τα κοιταει..κ αν η αλλη ειναι σαν ξεχειλωμενη αγελαδα..επειδη ετσι σας αρεσει να βολεβεστε ειστε πολυ γελασμενες.
Λάθος χρυσή μου,εσύ κώλωσες μην σε πούνε πουτάνα η Τζούλια όχι,φάε την σκόνη της τώρα!!!πρωτη καλε μου λεμε
πρωτη
μετα πηγε η Τζουλια
Επίσης!!!καλα τραγουδα.
εχει κυταριτιδα η τζουλια..που ολη η ελλαδα τον επαιξε σημερα γ παρτυ της κ δεν εχεις εσυ...η εσυ εισαι δλδ...θες ν μ πεις οτι συγκρινεσαι...ρε δεν παμε καλα....
Λάθος χρυσή μου,εσύ κώλοσες μην σε πούνε πουτάνα η Τζούλια όχι,φάε την σκόνη της τώρα!!!
ασπρη;Λάθος χρυσή μου,εσύ κώλοσες μην σε πούνε πουτάνα η Τζούλια όχι,φάε την σκόνη της τώρα!!!