Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου - Το ΚΑΥΤΟ πορνό video!!!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τι εκαματε οταν ειδατε το καθτο βιντεο της τζοθλιασ -παραγωγη σιρηνα!

• εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 56 50,5%
  • δεν εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 27 24,3%
  • πηγα αμεσωσ σε πορδελλο!

Ψήφοι: 6 5,4%
  • δεν βλεπω τετοιεσ ταινίεσ!μονο ντοκιματερ!

Ψήφοι: 10 9,0%
  • δεν ξερω ειμε αδερφή ποθστραδελλα !

Ψήφοι: 12 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111
Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
16
Αδικό έχει ναι,να μην λεμέ και ότι θέλουμε,επιπλέον τα σχόλια μου φαίνονται να πηγάζουν από γυναικείο κόμπλεξ και κακία!!!

ναι το γυναικειο κομπλεξ υφισταται, αλλα δεν νομιζω να ναι αυτος ο λογος που ειπα οτι ειπα, ακομη και αντρες το λενε και δεν νομιζω κι αυτοι να πασχουν απο "γυναικειο κομπλεξ"  :P

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
ρε μαγκες μια και μιλαμε για το χαλι τις τζουλιας απο τις κοκακολες να πω και το εξης.
εγω το ψωλοπουλο το εχω και αυτον για κοκακολα και τρελο,αλλα σκεφτομαι το εξης.
μηπως ρε μαγκες τοτε που μαλωσε με την τζουλια η αιτια ητανε οτι εμαθε οτι γυρισε ζουλα απο αυτον το βιντεο,και μολις το εμαθε τρελαθηκε.εννοητε οτι οι 2 καραπουσταρες ο ρεβης και ο αλλος,θα ειχανε κανει συμβολαια και θα πηρα προκαταβολες και τα φραγκα τους απο τον σιρινα,και μετα δεν θα μπορουσανε να κανουν πισω.
μαγκες κατι τετοιο μου βρωμαει εμενα.
εννοειτε οτι την τζουλια μπορει να την παραμυθιασαν οτι θα την πανε για καμια τολμηρη φωτογραφιση,και βρεθηκε να τσιμπουκονετε και να γαμιετε.ειπαμε η κοκακολα παει με ολα.

Επισκέπτης
δεν ζηλευω καθολου πιστεψε με  :grin:
Το επίπεδο φήμης και πορτοφολιού της πιστεύω ναι,τα μέσα ελπίζω όχι.

Αλλά δεν έχείς ανάγκη εσύ,είσαι καλό μουνί σχετικά,οπότε όποτε θες βρίσκεις χορηγό-μαλάκα και ο μήνας έχει 9!!! :cheesy:

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
οχι ειναι επιχειρημα που μια/ενας εδω τον οποιο δεν ξερει κανενας μαλιστα θα μου κανει υποδειξη οτι η τζουλια ειχε κ κυταριτιδα..ρε καντε καμια βουτια ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
καλα με τετοιο προσωπο, χεστηκες αν εχει λιγη κυτταριτιδα  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

αχ γοβιτσες!  :smitten: :smitten:
που ειχε εννοεις;
http://[URL unfurl="true"]www.knossosfm.gr/filemanager/userfiles/alexandratou_1.jpg[/img[/URL]] :cum: :cum:
[img]http://[URL unfurl="true"]www.mediablog.gr/wp-content/uploads/al.jpg[/img[/URL]] :banghead:

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
που ειχε εννοεις;
http://[URL unfurl="true"]www.knossosfm.gr/filemanager/userfiles/alexandratou_1.jpg[/img[/URL]] :cum: :cum:
[img]http://[URL unfurl="true"]www.mediablog.gr/wp-content/uploads/al.jpg[/img[/URL]] :banghead:
[/quote]

ρε κακιασμενες...ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχχαχαχαχααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
16
καλα με τετοιο προσωπο, χεστηκες αν εχει λιγη κυτταριτιδα  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

αχ γοβιτσες!  :smitten: :smitten:

ε γι αυτο λεω οτι οι αντρες δεν θα τη κοιταξουν τη κυτταριτιδα
ειναι σιγουρα ωραια γκομενα αν και εχει χαλασει κι εχει σπασει παρα πολυ  :S
και για του λογου το αληθες εδω οταν ηταν πιο μικρη
ΚΑΜΙΑ σχεση με τωρα

Συνημμένα

• n1080270330_124218_8672.jpg
    n1080270330_124218_8672.jpg
    54,4 KB · Εμφανίσεις: 13

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
2.945
μπορει να γαμιεται σα σκυλι αλλα σ αυτες τις φωτο κοριτσια φαινεται η καταντια της.... :jerking:

Επισκέπτης
ρε κακιασμενες...ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχχαχαχαχααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε να φωτογραφίσω και εγώ την Λουκ με τον ήλιο κόντα ή να φτερνίζεται να φαίνεται 100 φορές πιο μπάζοοοο!!! :cheesy:

Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
16
Το επίπεδο φήμης και πορτοφολιού της πιστεύω ναι,τα μέσα ελπίζω όχι.

Αλλά δεν έχείς ανάγκη εσύ,είσαι καλό μουνί σχετικά,οπότε όποτε θες βρίσκεις χορηγό-μαλάκα και ο μήνας έχει 9!!! :cheesy:

τη φημη δεν τη ζηλευω
το πορτοφολι φυσικα
τα μεσα επισης εννοειται πως οχι  :P

Επισκέπτης
που ειχε εννοεις;

οχι ρε διαφωνω! εχει προσωπαρα ακομα! το οτι ειναι καμμενη, δεν αναιρει κατι.. τετοιο χαμογελο δεν εχει καμια..
το ειπα και παραπανω, ηταν πολυ αστειο βιντεο, ειδικα οταν ακουστηκε η μουσικη απο το καφε της χαρας αχαχαχα, και βαρεθηκα συν τα κακογουστα και φεηκ βογκητα της. αλλα η ιδια ειναι ακομα πολυ ομορφη..

Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
16
οχι ειναι επιχειρημα που μια/ενας εδω τον οποιο δεν ξερει κανενας μαλιστα θα μου κανει υποδειξη οτι η τζουλια ειχε κ κυταριτιδα..ρε καντε καμια βουτια ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καλα ρε φιλε σορρυ απλα αυτο ειδα στο βιντεο χαλαρωσε  :2funny:

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
δεν ξερω τι λετε ρε "κοριτσια"παντως εμενα μου την σηκωσε στο δευτερολεπτο...και αυτο λεει κατι νομιζω...και οχι επι πτοσωπικου...εδω εχουμε οπως προειπα την μεγαλυτερη μαζικη ταυτοχρονη εθνικη ανυψωση πεων :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom