Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου - Το ΚΑΥΤΟ πορνό video!!!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

τι εκαματε οταν ειδατε το καθτο βιντεο της τζοθλιασ -παραγωγη σιρηνα!

• εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 56 50,5%
  • δεν εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 27 24,3%
  • πηγα αμεσωσ σε πορδελλο!

Ψήφοι: 6 5,4%
  • δεν βλεπω τετοιεσ ταινίεσ!μονο ντοκιματερ!

Ψήφοι: 10 9,0%
  • δεν ξερω ειμε αδερφή ποθστραδελλα !

Ψήφοι: 12 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

asigratitos

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Μπα αδερφε, το ξενοδοχειο βρισκεται στο 19ο χλμ Αθηνων-Λαμιας και ειναι ημιδιαμονης για οσους γνωριζουν...
100% επιβεβαιωμενο αυτο.
Τωρα , οσον αφορα τις γοβες, σε πιστευω απολυτα :)

AACHEN?

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Μήπως λοιπόν το θέμα είναι αν θα επιλέξεις να μπεις στα σκατά και πόσο;! :think:
Τέλος αν το επιλέξεις είναι επιλογή σου και προβλημά σου τα + και -.
Πιστεύω απλά οτί η Τζούλια δεν έχει φρένο αντίθετα με όλες τις άλλες του χώρου και αυτό θα την φάει αν και όποτε αλλά θελοντάς το!!!
ακριβως.γιατι ακουω για παραπλανηση,εξαπατηση κτλ.αντε αυτο να γινει 1,5,10 φορες.αν δεν γουσταρεις το ξεκοβεις.αν γουσταρεις ομως????σου φταιει κανεις??

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ακριβως.γιατι ακουω για παραπλανηση,εξαπατηση κτλ.αντε αυτο να γινει 1,5,10 φορες.αν δεν γουσταρεις το ξεκοβεις.αν γουσταρεις ομως????σου φταιει κανεις??

παιδες...αν βουτηξεις στο μελι μια...μετα δυσκολα φευγεις..πολυ δυσκολα..το παιζεις ζαρι κ οπως κατσει η φαση

adder

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μπα αδερφε, το ξενοδοχειο βρισκεται στο 19ο χλμ Αθηνων-Λαμιας και ειναι ημιδιαμονης για οσους γνωριζουν...
100% επιβεβαιωμενο αυτο.
Τωρα , οσον αφορα τις γοβες, σε πιστευω απολυτα :)
[/quoteναι οκ για το ξενοδοχειο δεν ξερω.παντως τα παπουτσια τα πηρε απο εδω.εχασε και το πορτοφολι της μετα και μας επαιρνε τηλεφωνο για το αν το ειχε αφησει στο μαγαζι

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αυτην την πορνη την ααχεν την εχω χασει απειρες φορες στο στοιχημα γμ τ μπελα της μεσα

Επισκέπτης
Μα δεν είναι τυχαίο οτί μόνο η Τζούλια και πρώτη!!!

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
αντε παιδες το κλεισαμε το 24ωρο καιρος να παμε για :tired:το θεμα ειναι φρεσκο και αυριο θα ειναι νουμερο ενα συζητησης σε ολα τα στεκια

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ναι ρε προσφατα εχασε απο μια π ανεβηκε τωρα γμστ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  2.70 εδινε το διπλο :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
16
το κατεβασα τωρα
αυτη ειναι η Θεα ρε? τινγκα στη κυτταριτιδα και με ξεχειλωμενες ρωγες?  :P
δεν λεω κι εγω εχω κυτταριτιδα, αλλα δεν πλασαρομαι ως η απολυτη θεογκομενα!  :P
επισης τα μπουκαλια ειναι επικινδυνη φαση γιατι συγκεντρωνουν αερα
γουστο θα χε να κανει καμια αναρροφηση και να σφηνωσει  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
το κατεβασα τωρα
δεν λεω κι εγω εχω κυτταριτιδα, αλλα δεν πλασαρομαι ως η απολυτη θεογκομενα!  :P
γουστο θα χε να κανει καμια αναρροφηση και να σφηνωσει  :2funny: :2funny: :2funny:
Και έλεγα ποια μου θυμίζεις,ποια μου θυμίζεις;! :grin: :think:
Βεβαιώθηκα!!! :2funny: :2funny: :2funny:

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
το κατεβασα τωρα

"γυναικειες"παπαριες και κακιες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom