Project_or
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2009
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Έλα να πάρουνε και οι άλλες σειρά...........................
ολες οι σκοπιες εννοειςΒαραει μαλακία ολη η ελλάδα αν μπουν οι Τούρκοι τώρα ουτε κανένας δεν θα καταλάβει τιποτα θα φτάσουν Λάρισα στο τσακ μπαμ
ευτυχως!!!
εξαλλου με 27 και 30 βαθμους ηταν απαραιτητο!
Αφου έχετε διαφημιση στην κεντρική...Αστε ,απάντησα μόνος μου.....Ρε σεις γιατι μου σβηνετε τα ποστ απο το rapidshare?Απαγορεύεται???
Link για ταινίες της SIRINA όπου τα βρίσκουμε, τα σβήνουμε, ναι.Ρε σεις γιατι μου σβηνετε τα ποστ απο το rapidshare?Απαγορεύεται???
.......Τα πουλιά έχουν πάρει φωτιά
Βαραει μαλακία ολη η ελλάδα αν μπουν οι Τούρκοι τώρα ουτε κανένας δεν θα καταλάβει τιποτα θα φτάσουν Λάρισα στο τσακ μπαμ
Παιδιά δεν είναι τυχαίο ότι βγήκε σήμερα η τσόντα μαζί με τα μέτρα της κυβέρνησης, ήθελε να μας πει το κορίτσι με τον τρόπο της ότι μας περιμένει μεγάλη πούτσα
Δεν πα να έρθουν,θα τους δείξουμε την Τζούλια και θα ηρεμήσουν!!!Βαραει μαλακία ολη η ελλάδα αν μπουν οι Τούρκοι τώρα ουτε κανένας δεν θα καταλάβει τιποτα θα φτάσουν Λάρισα στο τσακ μπαμ
αμα μαζεψουμε ολο το που εχει να φυγει σημερα "στο ονομα" της Τζουλιας και το πουλησουμε σε τραπεζα σπερματος θα αποσυρει τα μετρα ο ΓΑΠ
εισαι δικος μου μεν!Χαχαχαχα.Ο σεισμος της Χιλης και μετα το βιντεο της Τζουλιας!Σύμφωνα με νέες μελέτες της NASA η παγκόσμια έγχυση σπέρματος είχε σαν αποτέλεσμα τη μετατόπιση του άξονα περιστροφής της γης για ακόμα 25 εκατοστά με αποτέλεσμα η νύκτα να κερδίσει ακόμη 14 milliseconds.
Το φαινόμενο μελετάται διεξοδικά από κορυφαίους επιστήμονες καθόλη την εξέλιξη του.
Παράθεση από: ridis στις σήμερα στις 18:58
Με ηχο και τελεια αναλυση
]
Τα αρχεία βγαίνουν corrupt σε εμένα...
Οχι, είναι εντάξει. Αν εξαιρέσεις ότι παίρνει καμιά ώρα να κατέβουν (γονάτισε το rapidshare)....