Μπουκάρετε μάγκες εδώ, το κατέβασα τέλεια ποιότητα με ήχο.Κάντε regular download.
Εμένα μου πήρε 1.30 ώρα αλλά είναι τέλειο!
ρε παιδια δεν μπορει καποιος να το ανεβασει σε καποιο site να το δουμε ολοι?το rs δεν το παιζει!!!
πότε λέμε..........Παίδες το video που κυκλοφορεί στο INTERNET είναι 30 λεπτών,
ενώ το DVD λένε ότι είναι 45 λεπτών...
Τι λείπει???
Ακόμα ο Ψωμόπουλος είπε ότι είχαν τραβήξει 3 ώρες video ...
Τα υπόλοιπα κομμάτια πότε θα τα δούμε οεοοοοοοοοοοο???????????
To πρωί ήταν παραπάνω,πέσαμε!!!235 μέλη και 286 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κύριοι και Κυρίες ανακοινώθηκε και άλλη αύξηση του ΦΠΑ
Είναι βαθύ ΠΑΣΟΚ η Τσούλια ωχ σορρυ Τζούλια ήθελα να πωΚαλώς σας βρήκα μαγκες...
Ρε τι πάθαμε σημερα...
Τέτοιο δώρο στον Έλληνα και στον ΓΑΠ κανείς δεν το περίμενε...
παρακμη235 μέλη και 286 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να πω κιόλας στον Μουστάκα που με ρώτησε ότι είναι 26 λεπτά!Κατεβάστε το μάγκες από εδω είναι άριστη ποιότητα!Μπουκάρετε μάγκες εδώ, το κατέβασα τέλεια ποιότητα με ήχο.Κάντε regular download.
Με χάλασε τρελά το ξανθό φρύδι..............
ΕΠΑΝΑΛΗΨΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ !!!![size=10pt]καθαριζω - ξελεκιάζω παντός τυπου οθονες - τηλεορασεις - άμεση προσβαση στο χωρο σας - εξυπηρετηση - διακριτικοτητα - οικολογικα υλικα καθαρισμου.
τιμαι λογικαί..[/size]
Δεν γίνεται αλλιώς!Σιγά μην βγει και πει ότι γύρισε τσόντα!Να έχουν δουλειά και τα μεσημεριανάδικα με το δράμα της Ιουλίας...Eν τω μεταξύ τα μεσημεριανά λέγανε ότι δεν ξέρει τίποτα η Τζούλια
Δίκιο έχουν, αυτό κατάλαβα κι εγώ όταν είδα με τι έκπληξη είδε ότι μες το παντελόνι του ο άλλος είχε ενα πούτσο