Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου - Το ΚΑΥΤΟ πορνό video!!!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

τι εκαματε οταν ειδατε το καθτο βιντεο της τζοθλιασ -παραγωγη σιρηνα!

• εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 56 50,5%
  • δεν εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 27 24,3%
  • πηγα αμεσωσ σε πορδελλο!

Ψήφοι: 6 5,4%
  • δεν βλεπω τετοιεσ ταινίεσ!μονο ντοκιματερ!

Ψήφοι: 10 9,0%
  • δεν ξερω ειμε αδερφή ποθστραδελλα !

Ψήφοι: 12 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
τι πουτανα ειναι.....δε καταλαβαινει τπτ....τι εχεισ φαει μωρη;;;;;; :fuck1: :2funny: :2funny: :2funny:

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Tζουλια Τζουλια εισαι εδω???????  :s&m_3:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Δημιουργειται μια απορια ομως....αυτον που την γαμαει γιατι δεν τον δειχνουν????????????

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Το αγόρασα το τεμμάχιο και το είδα λίγο fast.

Επί του πρακτέου:

1. Η ταινία ξεκινάει με τη Τζούλια στο κρεβάτι να χαιδεύεται.
2. Συνεχίζει στο τζακούζι και αρχίζει να μαλακίζεται με ένα μπουκάλι σαμπάνια (dom perignon παρακαλώ, πιθανόν vintage 2000 χωρίς να είμαι και σίγουρος).
3. Ξηγιέται μια αρκετά καλή πίπα στον τύπο ο οποίος, για να τα λέμε όλα, διαθέτει κατ'εμέ πολύ καλό καυλί.
4. Αρχινάει το γαμησάκι. α) Πισωκολλητό όρθια στο τζακούζι, β) στα τέσσερα στην άκρη του κρεβατιού, γ) στα τέσσερα στο κρεβάτι, δ)ιεραποστολικό , ε) πλάγια, στ) cowgirl (θα απολαύσετε τη θέα του γκρόβερ), ζ) reverse cowgirl
5. Τελείωμα σε στόμα-σαγόνι ΠΑΡΑ μα ΠΑΡΑ μα ΠΑΡΑ πολύ ερασιτεχνική η τεχνική της αν μου επιτρέπετε. Δεν το περίμενα αυτό από την Τζούλια. :2funny: :headbang: :birdman: :2funny: :headbang: :birdman:

Παρατηρώ τα εξής:

Στα +: 1. Είδαμε την Τζούλια να γαμιέται. Προσωπικά δεν τρελαίνομαι αλλά αντιλαμβάνομαι ότι αυτό που συνέβη είναι πρωτότυπο τουλάχιστον για τη χώρα μας. Στο εξωτερικό το έχουν κάνει εδώ και χρόνια αλλά για τα ελληνικά δεδομένα είναι μεγάλη πατέντα.

2. Η sirina θα κονομήσει τα μαλλιά της κεφαλής της από αυτό το βίντεο. Ελπίζω να τα επενδύσει σωστά και να συνεχίσει με καλές παραγωγές κι ακόμα καλύτερες. (Θελουμε Κασσάνδρα λέμε ρεεεεε!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:)

Στα -: 1. Με χάλασε τρελά το ξανθό φρύδι και το ΣΚΑΤΟΦΤΙΑΓΜΕΝΟ κατά τη γνώμη μου βυζί! Μη βιαστείτε, όχι δεν είμαι γκόμενα, όχι δεν πρόσεξα μόνο αυτά. Πρόσεξα όμως ΚΑΙ αυτά και θεώρησα σωστό να τα παραθέσω.

2. Η ταινία είναι μόλις 25-26 λεπτά. Κοινώς κοντά ένα ευρώ για κάθε λεπτό. Δε θα κράξω απλώς και μόνο γιατί δεν ξέρω πόσα ζήτησε η Τζούλια.Επίσης δε θα πω ότι δεν αξίζει γιατί κάποιοι που τρελαίνονται για τη συγκεκριμένη γκόμενα μπορεί να θεωρήσουν τα λεφτά δικαιολογημένα. Αντίστοιχα άμα έκανε τσόντα και κάποια celebrity που εγώ κόβω φλέβες δε θα με ενοχλούσαν τα 20 γιούρια, έτσι και τώρα δε θα πω αν τα αξίζει ή όχι γιατί καλώς ή κακώς κάποιοι ξεροχύνουν για πάρτη της και έχουν κάθε δικαίωμα να το κάνουν.

Περίληψη: Ακόμα κι αν είχα προλάβει να τη δω από ράπιντ και λοιπά, και πάλι θα την αγόραζα για τους εξής λόγους:

1. Συλλεκτικότητα (λέμε τώρα)
      2. Οικονομική στήριξη στη Sirina
      3. Όχι για μένα.... Για το φουκαριάρη τον κολλητό μου που τον παίζει για πάρτη της.

ΑΥΤΑ!!!

ΥΓ. Αν κάποιος έχει προλάβει να κάνει κριτική δεν πάω να του κλέψω τη δόξα. Δε διάβασα τις προηγούμενες 40 σελίδες γιατί δεν έχω χρόνο. Ποστάρω κριτική απλά και μόνο γιατί είχα πει ότι θα το έκανα. Ελπίζω να βοήθησα. Peace! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Γρήγορα σηκωθείτε από καναπέδες,κρεβάτια καρέκλες και βουρ στα περίπτερααα!!! :2funny: :2funny: :2funny:

BoobLover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
1.943
Πόντοι
201
Παίδες το video που κυκλοφορεί στο INTERNET είναι 30 λεπτών,
ενώ το DVD λένε ότι είναι 45 λεπτών...

Τι λείπει???

Ακόμα ο Ψωμόπουλος είπε ότι είχαν τραβήξει 3 ώρες video ...

Τα υπόλοιπα κομμάτια πότε θα τα δούμε οεοοοοοοοοοοο???????????

:fuck1: :pipa2: :pipa3: :cum:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Γρήγορα σηκωθείτε από καναπέδες,κρεβάτια καρέκλες και βουρ στα περίπτερααα!!! :2funny: :2funny: :2funny:
οποιος προλαβει τυπε
προσοχη αν την παρεις με κουριερ μην το παρουν χαμπαρι και τον δειρουν για να παρουν την ταινια
οπως ελεγε ο λιακοπουλος :rockon:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Πρέπει να έχει και δεύτερο μέρος!Δεν είχε άναλ αυτό εδώ...

giannispeiraias

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2009
Κριτικές
4
Like
63
Πόντοι
0
ρε παιδια δεν μπορει καποιος να το ανεβασει σε καποιο site να το δουμε ολοι?το rs δεν το παιζει!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom