boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Ε ρε μαλάκα και πέταξα το σαλάμιιι που έτρωγα!!!
έχω εγώ σαλάμι
Ε ρε μαλάκα και πέταξα το σαλάμιιι που έτρωγα!!!
Kαλά δεν πειράζει θα το φάνε οι γατούλες από τα σκουπίδια,κάτσε να πιάσω το ζαμπόοον!!!θανασιμο λαθος....
παιδια σιγα..φετα φετα το σαλαμι..ειναι κι αργα μην σας καθησει...έχω εγώ σαλάμι
Διακρίνω την ίδια λογική με την δικιά μου και αναρωτιέμαι αν πρέπει να ανησυχήσω εγώ ή εσύ;!
Επιτέλους ρε συ!!!με καλυψε...εν τελη....ε οκ δ την περιμενα αυτην την απαντηση εκ μερους της.τεσπα..τωρα καταλαβα..
Επιτέλους ρε συ!!!
Είσαι σίγουρος όμως;!
Xαίρομαι!!! ;)ε ναι.μετα απο αυτο π απαντησε.ναι!!!
Διακρίνω την ίδια λογική με την δικιά μου και αναρωτιέμαι αν πρέπει να ανησυχήσω εγώ ή εσύ;!
Αρχηγέ προσκυνώωωω!!!απλα ψωνιζομαι οταν εχω νεα φωτογραφηση και την ανεβαζω
η τα ποσταρω οταν μου ζητανε
τα παιρνω μονο κ που το ξαναδιαβαζω..................................
την πουταναρα μου μεσα
Αρχηγέ προσκυνώωωω!!!
Μεγάλεεεε δεν το περίμενα από εσένα,τελικά δεν υπάρχει μόνο ο Πάοκ στο μυαλό σου,εύγε!!!
Μπάζο για μοντέλο είσαι,είναι σαν να δηλώνει ο βας-βας τραγουδιστής,α δλδ δεν ειναι το θεμα σου απλα οτι ειμαι μπαζο
ειναι που σε κοφτει να μαθεις τι θελω ν αποδειξω γι αυτο και λυσσας τοση ωρα
Αλλά οι μεγαλύτεροι βλάκες είναι οι μοντ που δεν σε μαντρώνουν!!!
Με το που μπαίνουν τσακ-μπαμ,συνήθεια να γίνει όπως όταν ανοίγεις ηχεία μαζί με το pc!!! ;)τόσα μιουτ έχει φάει, τι σκατά να κάνουν κι αυτοί?
Μπάζο για μοντέλο είσαι,είναι σαν να δηλώνει ο βας-βας τραγουδιστής,επιπλέον είσαι γυναικάκι κ' καργιολίτσα(αυτά με συγχίζουν) μεγάλη(αν είσαι εσύ πίσω από το pc).
Αλλά οι μεγαλύτεροι βλάκες είναι οι μοντ που δεν σε μαντρώνουν!!!
Με το που μπαίνουν τσακ-μπαμ,συνήθεια να γίνει όπως όταν ανοίγεις ηχεία μαζί με το pc!!! ;)
οσο για τους μοντ εδω δεν μπαναρουν αλλους κι αλλους που βριζουν μαναδες, πατεραδες και χριστοπαναγιες, εμενα πρεπει να μπαναρουν επειδη απλα δν τους αρεσει που μαι "καργιολιτσα"?