Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου - Το ΚΑΥΤΟ πορνό video!!!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

τι εκαματε οταν ειδατε το καθτο βιντεο της τζοθλιασ -παραγωγη σιρηνα!

• εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 56 50,5%
  • δεν εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 27 24,3%
  • πηγα αμεσωσ σε πορδελλο!

Ψήφοι: 6 5,4%
  • δεν βλεπω τετοιεσ ταινίεσ!μονο ντοκιματερ!

Ψήφοι: 10 9,0%
  • δεν ξερω ειμε αδερφή ποθστραδελλα !

Ψήφοι: 12 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Το <<κακό>> είναι οτί όλοι παίζουμε το παιχνίδι σου με το να σε εκθιάζουμε ή κράζουμε!!! :rolleyes:

να και σε κατι που συμφωνουμε
αλλα μαλλον τα θελει ο κωλος σας μερικων γιατι το κανετε θεμα ακομη κι απ εκει που δεν υπαρχει  ;)
δεν χρειαζεται να ποσταρω η να πω εγς κατι, καποιος θα πεταχτει και θα πει κατι για μενα, οπως εκανες εσυ μερικες σελιδες πριν  ;)

Επισκέπτης
να και σε κατι που συμφωνουμε
αλλα μαλλον τα θελει ο κωλος σας μερικων γιατι το κανετε θεμα ακομη κι απ εκει που δεν υπαρχει  ;)
δεν χρειαζεται να ποσταρω η να πω εγς κατι, καποιος θα πεταχτει και θα πει κατι για μενα, οπως εκανες εσυ μερικες σελιδες πριν  ;)
Αφού και εγώ ρε συ τον ίδιο εργοδότη με εσένα έχω!!! ;)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
τπτ δ χανει ο αρικος.. ;)

έχεις δίκιο, έχω πετάξει όξω το σαλάμι και το κοπανάω αλύπητα, έχουν πεταχτεί οι φλέβες στο λαιμό και ο ιδρώτας κυλάει στα φουσκωμένα μου μούσκουλα, το παλαμάρι μου καίει και τα μάτια μου γουρλώνουν, έχω κοκκινήσει από τη λύσσα και το μόνο που σκέφτομαι είναι μια ζεστή τρύπα  :rolleyes:

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
έχεις δίκιο, έχω πετάξει όξω το σαλάμι και το κοπανάω αλύπητα, έχουν πεταχτεί οι φλέβες στο λαιμό και ο ιδρώτας κυλάει στα φουσκωμένα μου μούσκουλα, το παλαμάρι μου καίει και τα μάτια μου γουρλώνουν, έχω κοκκινήσει από τη λύσσα και το μόνο που σκέφτομαι είναι μια ζεστή τρύπα  :rolleyes:

λολ χαλαρωσε βρε παιχτη μου προσπαθω να αναλυσω την προσωπικοτητα της..τπτ αλλο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom