annamaria88
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
μαριανακι συνεχισε το ονειρο σου να το κανεις πραγματικοτητα.τπτ αλλο.
γιατι ποιο ειναι τ ονειρο μου?
μαριανακι συνεχισε το ονειρο σου να το κανεις πραγματικοτητα.τπτ αλλο.
συγκεντρώσου, κάπου το'χασες μου φαίνεται
Μεταξύ 3της και 5ντης πιστεύω!!!συγκεντρώσου, κάπου το'χασες μου φαίνεται
γιατι ποιο ειναι τ ονειρο μου?
λες ε??μην κανεις κανενα ντου κι εχω υγρα ονειρα....
α πατερ μου οχι..ειναι περιοδος νηστειας κι εγκρατειας...Εσύ θα χάσεις αν φύγεις την φωτογράφιση: Mαριάννα έλα θα κάνουμε μπανάνα!!!
Το <<κακό>> είναι οτί όλοι παίζουμε το παιχνίδι σου με το να σε εκθιάζουμε ή κράζουμε!!!
Μεταξύ 3της και 5ντης πιστεύω!!!
Αλήθεια;!α πατερ μου οχι..ειναι περιοδος νηστειας κι εγκρατειας...
Αφού και εγώ ρε συ τον ίδιο εργοδότη με εσένα έχω!!! ;)να και σε κατι που συμφωνουμε
αλλα μαλλον τα θελει ο κωλος σας μερικων γιατι το κανετε θεμα ακομη κι απ εκει που δεν υπαρχει ;)
δεν χρειαζεται να ποσταρω η να πω εγς κατι, καποιος θα πεταχτει και θα πει κατι για μενα, οπως εκανες εσυ μερικες σελιδες πριν ;)
να αναγνωριστεις υποθετω........
λεμε τωρα....Αλήθεια;!
Εγώ είμαι άγιος,δεν κάνω τέτοια!!! 0ομολογα τωρα ρε πουστοπαπακομ..οτι τον παιζεις...τωραααααααααααααααααααααααααααααααααααα
μπα δεν με ξυνει και πολυ
τπτ δ χανει ο αρικος.. ;)
Ε ρε μαλάκα και πέταξα το σαλάμιιι που έτρωγα!!!λεμε τωρα....
ε τοτε τι θες να αποδειξεις με τα γυμνα π ποσταρεις εδω?
Διακρίνω την ίδια λογική με την δικιά μου και αναρωτιέμαι αν πρέπει να ανησυχήσω εγώ ή εσύ;!ε τοτε τι θες να αποδειξεις με τα γυμνα π ποσταρεις εδω?
θανασιμο λαθος....Ε ρε μαλάκα και πέταξα το σαλάμιιι που έτρωγα!!!
έχεις δίκιο, έχω πετάξει όξω το σαλάμι και το κοπανάω αλύπητα, έχουν πεταχτεί οι φλέβες στο λαιμό και ο ιδρώτας κυλάει στα φουσκωμένα μου μούσκουλα, το παλαμάρι μου καίει και τα μάτια μου γουρλώνουν, έχω κοκκινήσει από τη λύσσα και το μόνο που σκέφτομαι είναι μια ζεστή τρύπα