Επισκέπτης
Αν είχα λεφτά για διαμάντια/ρουμπίνια κτλ. θα τα έδινα αλλού να είσαι σίγουρος!!!
Γιατί έπρεπε να το αναφέρεις όμως;!
Eσύ δεν έχεις ελεύθερο χρόνο που λιώνεις πιο πολύ και από εμένα στο pc!!!
Kαλά στο τελευταίο έπεσες 100% μέσα πάντως!!!
Καταρχήν δεν είμαι ο μόνος και δεν το κάνω συνέχεια αλλά μόνο με εσένα,οπότε βρες άλλο επιχειρημά από το κόμπλεξ μου,κι εγω εχω ελευθερο χρονο και λιωνω στο pc
δεν εκτονωνω ομως τα κομπλεξ μου με το να επιτιθεμαι στο καθενα
τα εκτονωνω κανοντας φωτογραφησεις ;)
τσουρεκακι.....
βρηκα μια συναδερφο σου....
εχει ακριβως τα ιδια με σενα χαρακτηριστικα....
μετα το μοντελο τσουρεκακι...
ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΘΡΙΝ
καλά στο τέλος του βίντεο η απόλυτη ξενέρα λέμε.
ναι, ο κανάκης θα προτιμούσε μια γλυκιά μπετονιέρα από τα "ανορεξικά, ανοργασμικά μοντέλα" που βλέπουμε στην τιβί
τσουρεκακι αρχισε να τρως γατοκεφαλα.... ο ερωτας σου δε σε θελει...καλά στο τέλος του βίντεο η απόλυτη ξενέρα λέμε.
ναι, ο κανάκης θα προτιμούσε μια γλυκιά μπετονιέρα από τα "ανορεξικά, ανοργασμικά μοντέλα" που βλέπουμε στην τιβί
Πάψε και εσύ ρε κομπλεξικέ που δεν την θες και προτιμάς τις κρύες-σκελετούς-άσχημες Ρωσσίδες!!!τσουρεκακι αρχισε να τρως γατοκεφαλα.... ο ερωτας σου δε σε θελει...
Χύνωωωωωωωωωωω λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε () !!!η γνωμη μου ειναι ν'αλλαξουμε τον τιτλο του thread & να τ'ονομασουμε annamaria88
Πάψε και εσύ ρε κομπλεξικέ που δεν την θες και προτιμάς τις κρύες-σκελετούς-άσχημες Ρωσσίδες!!!
http://[URL unfurl="true"]www.globalfashionreport.com/images/en/352537.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Πραγματίκα αν είχα αυτή ή την Ανναμαριά θα πηδούσα μία τρίτη!!! ;D
Εχείς ανεβάσει και πολύ καλύτερες!!! ;)
παπαζολη, για παρτη σου...Πραγματίκα αν είχα αυτή ή την Ανναμαριά θα πηδούσα μία τρίτη!!!
Εχείς ανεβάσει και πολύ καλύτερες!!! ;)
Ερέ βραδιάτικα!!! :oπαπαζολη, για παρτη σου...
Πάντως πώς και δεν έγινες ακόμα ΚΚΕ απορώ;!Παρε ναχεις