kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
το παω ρε το τσουρεκακι ειναι αυθεντικο
Τα μη-τσουρεκάκια να προσέχεις
το παω ρε το τσουρεκακι ειναι αυθεντικο
ρε μαγκες ασχετο, αλλα κοιταξτε τι κανει ο κοσμος για να γαμισει..Cameron Vogli ειναι προφιλ στο fb κοιταξτε τινος φωτο εχει για δικες του...θεοςΓι' αυτό τα ξυρίζω
Κι επίδειξη γνώσεων, μόνο σε τσουρεκάκι μας παίρνει να κάνουμε, βρε κουτή
ρε μαγκες ασχετο, αλλα κοιταξτε τι κανει ο κοσμος για να γαμισει..Cameron Vogli ειναι προφιλ στο fb κοιταξτε τινος φωτο εχει για δικες του...θεος
απο τοτε που το συνηθεις λαθη ειναι το σωστο!
αν εχεις f/b χτυπα αυτο το ονομα στην αναζητηση να δεις ποιον θα σου βγαλει..Ποιός βρε;
Επειδή εγώ δεν κατάλαβα:αυτή η φωτογραφία που υπάρχει ποιανού είναι;!αν εχεις f/b χτυπα αυτο το ονομα στην αναζητηση να δεις ποιον θα σου βγαλει..
Έχεις δίκιο.
Εμένα το μάτι μου δεν μπορεί να βλέπει ανορθογραφίες. Κι εντάξει πάνω στην ταχύτητα όλοι κάνουμε λάθη, αλλά με αυτά που βλέπω θα ξεχάσω αυτά που βλέπω. Προτείνω, να επιτρέψουμε στην δεσποινίδα να γράφει Greeklish, ώστε να μην ενοχλούνται οι οφθαλμοί, όσως από εμάς μας πειράζει η ανορθογραφία. Καλή η αυθεντικότητα, αλλά αν είναι να μας σκοτώνει την γλώσσα άστο καλύτερα
ο τυπος ειναι ξενος και εχει βαλει τις φωτο του ρουβα οτι ειναι και καλα αυτος...τα γκομενακια εχουν χυσει...Επειδή εγώ δεν κατάλαβα:αυτή η φωτογραφία που υπάρχει ποιανού είναι;!
Επειδή εγώ δεν κατάλαβα:αυτή η φωτογραφία που υπάρχει ποιανού είναι;!
Αχ ο Ρουβάς ήταν αυτός και έλεγα πού τον ξέρω,πού τον ξέρω.....ο τυπος ειναι ξενος και εχει βαλει τις φωτο του ρουβα οτι ειναι και καλα αυτος...τα γκομενακια εχουν χυσει...
τρελος παπατζης ο τυπος..Αχ ο Ρουβάς ήταν αυτός και έλεγα πού τον ξέρω,πού τον ξέρω.....
Δεν έχει να κερδίσει τίποτα παρά μόνο δείχνει την μαλάκινση του!!!τρελος παπατζης ο τυπος..
αυτο.
δες τα ταγκς που εχει βαλει ο αλλος
Marianna Anagnostopoulou ...... is a sample of an Inferior DNA ... A Boy Looking girl born with many Weak Points such as : 1) Projected Ears 2) Deformed Chin and Nose 3) Small Teeth and Bigger Gums..
φιλε στο 0.24 εχω χασει τη γη κατω απ τα ποδια μου
φιλε στο 0.24 εχω χασει τη γη κατω απ τα ποδια μου
σαρεσει αυτη η μπατζολα??????????????????????????
Αυτή είναι η μοντέλα μας ρε συ!!!σαρεσει αυτη η μπατζολα??????????????????????????
Αυτή είναι η μοντέλα μας ρε συ!!!