γιατι το λες? μια βολτιτσα απο μεταξι και τις ειδε ολες!Αυτές δεν πρόκειται να τις δεις τύπε![]()
αχαχαχαχαχα
γιατι το λες? μια βολτιτσα απο μεταξι και τις ειδε ολες!Αυτές δεν πρόκειται να τις δεις τύπε![]()
σεχει γαμησει σαλονικωτικη Μπουτσα..αντε κ γαμησου κ εσυ ανωμαλαρα.παπαρα.γαμησι.ποιος σε γαμει/αν δ μπορεις ν συζητησεις σοβαρα τραβα κ γαμησου
Ενώ εσύ συζήτησες σοβαρά μωρή λούγκρα;![]()
τι σου φανηκε παραξενο απο ολα αυτα π ειπα ρε μλκ? το 7αρακι π εδωσα στην αννα?που ειπα οτι ειναι αρκετα ομορφη κ σεξυ?
Ρε κλανιάρη, είπα εγώ ότι δεν είναι;
Σκλεναρίκοβα δεν είναι, αλλά πάντως μια χαρά είναι![]()
Σκλερανικοβα??????![]()
![]()
Μελαχρηνη ειναι ρε μλκ.Και τις μελαχρηνες γουσταρω καταρχας.
![]()
Που λέει ο λόγος ρε μαλάκα...
Είπαμε, δεν είναι σούπερ, αλλά μια χαρά είναι, ειδικά με κάτι μπάζα που κυκλοφαράνε δεν έχει καμία σχέση![]()
γιατι το λες? μια βολτιτσα απο μεταξι και τις ειδε ολες!
αχαχαχαχαχα
Που λέει ο λόγος ρε μαλάκα...
Είπαμε, δεν είναι σούπερ, αλλά μια χαρά είναι, ειδικά με κάτι μπάζα που κυκλοφοράνε δεν έχει καμία σχέση![]()
Οποιά δηλαδή είναι ωραία παεί στο απύροβλητο έτσι μανταμίτσα;!να αγιασει και εσενα το στομα σου![]()
![]()
![]()
Αλλα ρε παλικάρι ολο πληγές ξύνεις και θα σε περιμένουν στην γωνία με το συντακτικο και την γραμματικη...
![]()
![]()
![]()
ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιινα αγιασει και εσενα το στομα σου![]()
![]()
![]()
Αλλα ρε παλικάρι ολο πληγές ξύνεις και θα σε περιμένουν στην γωνία με το συντακτικο και την γραμματικη...
![]()
![]()
![]()
να αγιασει και εσενα το στομα σου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γινονται πολλα λαθη στην νεοελληνικη, αλλα πλεον ειναι μεσα στο λογο μας τυπου "στη μια" η "ξυπνιος και ηυπνητος" και βαλε τοσα αλλα, τι το ψαχνεισ?
θα μου φέρουν τα βιβλία στο κεφάλι;![]()
απο τοτε που το συνηθεις λαθη ειναι το σωστο!Από πότε το στη μία είναι λάθος;
Τώρα δεν ξέρω αν το πας προσωπικά,πιθανόν εικάζω,νομίζω οτί δεν έκανα επίδειξη γνώσεων πάντως.της κοντης ψωλης της φταινε οι τριχες;![]()
![]()
![]()
παπαζολακι οχι μανα μου αλλα επιδειξη γνωσεων δεν κάνουμε στο τσουρεκακι αλλά εκει που μας παιρνει ;)
της κοντης ψωλης της φταινε οι τριχες;![]()
![]()
![]()
Γι' αυτό τα ξυρίζω![]()
Κι επίδειξη γνώσεων, μόνο σε τσουρεκάκι μας παίρνει να κάνουμε, βρε κουτή![]()
Μην το φωνάζεις πάντως πολύ καλού-κακού!!! ;)το παω ρε το τσουρεκακι ειναι αυθεντικο![]()
![]()
![]()