γιατι το λες? μια βολτιτσα απο μεταξι και τις ειδε ολες!Αυτές δεν πρόκειται να τις δεις τύπε
αχαχαχαχαχα
γιατι το λες? μια βολτιτσα απο μεταξι και τις ειδε ολες!Αυτές δεν πρόκειται να τις δεις τύπε
σεχει γαμησει σαλονικωτικη Μπουτσα..αντε κ γαμησου κ εσυ ανωμαλαρα.παπαρα.γαμησι.ποιος σε γαμει/αν δ μπορεις ν συζητησεις σοβαρα τραβα κ γαμησου
Ενώ εσύ συζήτησες σοβαρά μωρή λούγκρα;
τι σου φανηκε παραξενο απο ολα αυτα π ειπα ρε μλκ? το 7αρακι π εδωσα στην αννα?που ειπα οτι ειναι αρκετα ομορφη κ σεξυ?
Ρε κλανιάρη, είπα εγώ ότι δεν είναι;
Σκλεναρίκοβα δεν είναι, αλλά πάντως μια χαρά είναι
Σκλερανικοβα?????? Μελαχρηνη ειναι ρε μλκ.Και τις μελαχρηνες γουσταρω καταρχας.
Που λέει ο λόγος ρε μαλάκα...
Είπαμε, δεν είναι σούπερ, αλλά μια χαρά είναι, ειδικά με κάτι μπάζα που κυκλοφαράνε δεν έχει καμία σχέση
γιατι το λες? μια βολτιτσα απο μεταξι και τις ειδε ολες!
αχαχαχαχαχα
Που λέει ο λόγος ρε μαλάκα...
Είπαμε, δεν είναι σούπερ, αλλά μια χαρά είναι, ειδικά με κάτι μπάζα που κυκλοφοράνε δεν έχει καμία σχέση
Οποιά δηλαδή είναι ωραία παεί στο απύροβλητο έτσι μανταμίτσα;!να αγιασει και εσενα το στομα σου Αλλα ρε παλικάρι ολο πληγές ξύνεις και θα σε περιμένουν στην γωνία με το συντακτικο και την γραμματικη...
ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιινα αγιασει και εσενα το στομα σου Αλλα ρε παλικάρι ολο πληγές ξύνεις και θα σε περιμένουν στην γωνία με το συντακτικο και την γραμματικη...
να αγιασει και εσενα το στομα σου Αλλα ρε παλικάρι ολο πληγές ξύνεις και θα σε περιμένουν στην γωνία με το συντακτικο και την γραμματικη...
γινονται πολλα λαθη στην νεοελληνικη, αλλα πλεον ειναι μεσα στο λογο μας τυπου "στη μια" η "ξυπνιος και ηυπνητος" και βαλε τοσα αλλα, τι το ψαχνεισ?
θα μου φέρουν τα βιβλία στο κεφάλι;
απο τοτε που το συνηθεις λαθη ειναι το σωστο!Από πότε το στη μία είναι λάθος;
Τώρα δεν ξέρω αν το πας προσωπικά,πιθανόν εικάζω,νομίζω οτί δεν έκανα επίδειξη γνώσεων πάντως.της κοντης ψωλης της φταινε οι τριχες;
παπαζολακι οχι μανα μου αλλα επιδειξη γνωσεων δεν κάνουμε στο τσουρεκακι αλλά εκει που μας παιρνει ;)
της κοντης ψωλης της φταινε οι τριχες;
Γι' αυτό τα ξυρίζω
Κι επίδειξη γνώσεων, μόνο σε τσουρεκάκι μας παίρνει να κάνουμε, βρε κουτή
Μην το φωνάζεις πάντως πολύ καλού-κακού!!! ;)το παω ρε το τσουρεκακι ειναι αυθεντικο