fantaros25
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Εξαιρετικό ένα σουβλάκι και μετά καπάκι το μπουγατσάκι!!!
η και αναποδα, ή ακομη και εναλλαξ συντροφε εφημέριε!
Εξαιρετικό ένα σουβλάκι και μετά καπάκι το μπουγατσάκι!!!
ενταξει ρε παιδια... κανει λαθη, νομιζει οτι ξερει ενω δεν ξερει... η πρωτη ή τελευταια ειναι σ αυτο τον κοσμο ???
μην την κραζετε τοσο πολυ... αφου κανει σα μικρο παιδι και τα κανει χειροτερα...
ας μιλησουμε για το μεγαλειο της Σαλονικιοτικης μπουγατσας, και το ζητημα που διχαζει αυτη τη χωρα εδω και δεκαετιες ?
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΤΑ-ΚΑΛΑΜΑΚΙ ?????????
σαντουιτς με γυρο......Εξαιρετικό ένα σουβλάκι και μετά καπάκι το μπουγατσάκι!!!
Στις φωτογραφίες επαγγελματικές κερδίζεις δεν χάνεις.ρε μλκ χαλαρωσε λες να μην εχω δει?????και οκ φωτο ειναι και ξες οτι ολοι οι ανθρωποι χανουν στις φωτο...ελεος δλδ..Ε και ΟΚ δ ειναι κ ΟΛΕΣ Μουναρες εδω που τα λεμε θεσσ/νικη....και γενικοτερα αλλωστε
[size=30pt]Το μεγαλειο της Σαλονικιωτικης Μπουτσας το εχεις δει?[/size]
Στις φωτογραφίες επαγγελματικές κερδίζεις δεν χάνεις.
Επιπλέον δεν την αξιολογείς σαν κοπέλα αλλά σαν μοντέλο,εφόσον αυτό πουλάει.
Υ.Γ.Τέλος καλό είναι να ψωνίζεις μόνο την γκόμενα ή την υποψήφια γκόμενα και όχι όλες γιατί μετά γίνονται σαν ετούτη!! ;)
Μπορείς να μην παραδίδεις μαθήματα (ελληνικής ; ) γλώσσας; Λέω εγώ τώρα......
Ετσί μόνο όταν θες να καμακώσεις σε συμβουλεύω αλλιώς απλά τις ψωνίζεις χωρίς λόγο και αίτια και να τα αποτελέσματα!!!επαγγελματικες κατ αυτην...δεν ξερω,εγω κριτικαρω απλα σαν αρσενικο..
Να συνεχίσει να παραδίδει...
Υπάρχει κόσμος που διψάει για γνώση...
λοιπόν σήμερα πήρα τα εξής μαθηματα.
έμαθα τι σημαίνει
ass cream pie
gang bang
ass to mouth
deepthroat
oral without condom
double penetration
cum in mouth
cum in face
μαριαννναααααααααααααααααααααααααααααααα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
το παίρνω το προφίσιενσυ;
ααααααααααααααααααααααααχαχαχχαχαχαχααχαχχααααααα
νικο μην υπερβαλεις...ειναι αρκετα ομορφη..χαλαρωστε επιτελους..[size=12pt]ναβλεπα τις γκομενες σας ρε μλκς απο μια μερια[/size]..ελεος μια χαρα κουκλα ειναι
Εχώ χαζέψει πολλάκις διάφορα περιοδικά:πραγματικά σου αρέσει σαν μοντέλο;;;Δεν εχω ασχοληθει με το αντικειμενο παπακομ....εσυ ασχοληθηκες?ετυχε?να εχεις γνωσεις κριτικης μοντελων?παλι δ νομιζω...
σκασε μλκ τπτ απο ολα αυτα δ εβγαλε η κοπελα..μια χαρα ειναι ρε μλκς..μια χαρα ομορφη κ σεξυ..δεν με νοιαζει τι ονειρα εχει κ τι στοχους εχει κ τι θελει ν βγαλει απο εδω...σαν αντρας ομιλω και την βλεπω απλα.....
Αυτές δεν πρόκειται να τις δεις τύπε
μεθοδο ανευ διδασκαλου εχεις; εγω απο εδω www.hornywhores.net ]http://www.hornywhores.net [/url]λοιπόν σήμερα πήρα τα εξής μαθηματα.
έμαθα τι σημαίνει
ass cream pie
gang bang
ass to mouth
deepthroat
oral without condom
double penetration
cum in mouth
cum in face
μαριαννναααααααααααααααααααααααααααααααα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
το παίρνω το προφίσιενσυ;
ααααααααααααααααααααααααχαχαχχαχαχαχααχαχχααααααα