Πως ξερεις οτι ειναι δεσποινις και οχιτι εστι η δεσποινις![]()
δεσποτης ?
Πως ξερεις οτι ειναι δεσποινις και οχιτι εστι η δεσποινις![]()
Μην δω όμως καμία μέρα οτί έγινες βίζιτα και δεν με ενημέρωσες σε πήδηξα()!!!
![]()
![]()
![]()
Πως ξερεις οτι ειναι δεσποινις και οχι
δεσποτης ?
Πως ξερεις οτι ειναι δεσποινις και οχι
δεσποτης ?
μηπως ειναι αυτη η καβλα ο λιλα :o :oΠως ξερεις οτι ειναι δεσποινις και οχι
δεσποτης ?
μηπως ειναι αυτη η καβλα ο λιλα :o :o
Η τυπισσα ειναι αυτη που λεει. Αν παλι δεν πιστευεις παρε τα ρισκα σου, τι αλλο να σου στειλει και υπευθυνη δηλωση του νομου 105 ? Σου λεω την ξερω.
Δεν προκειται να το κανεις γιατι το πιθανωτερο ειναι να εισαι ανδρας γκέϋ ή τρανς.αυτο δεν προκειται να το κανω, να βγαλω δλδ μια τοσο ακυρη φωτο μονο και μονο για ν΄'αποδειξω οτι ειμαι η ιδια
εχω δικες μου φωτος που προκειται να κυκλοφορησουν, εχω ερασιτεχνικες μου φωτος γνωριζω την ακριβη ημερομηνια που θα κυκλοφορησει φωτογραφηση μου σε εντυπο κτλ...αν αυτα δεν αρκουν ας με βγαλετε και τον "μπαμπη τον μουστακαλη" ποσως μ ενδιαφερει![]()
πω πω αληθεια και ελεγα πιο τσουλακι γραφει στο θεμα της τζουλιας να παρει λιγο απο την δοξαΗ τυπισσα ειναι αυτη που λεει. Αν παλι δεν πιστευεις παρε τα ρισκα σου, τι αλλο να σου στειλει και υπευθυνη δηλωση του νομου 105 ? Σου λεω την ξερω.
Δεν προκειται να το κανεις γιατι το πιθανωτερο ειναι να εισαι ανδρας γκέϋ ή τρανς.
Αν ησουν αυτη που ειναι στο αβαταρ ,θα το εκανες ,δεν θα κολωνες .
απο που?![]()
Εεε αν θέλει να γίνει επαγγελματίας μοντέλο όντως,αλλά λέει όχι!!!Παντως αδικεις τον εαυτο σου σε καποια πραγματα, λιγο παραπανω εγωισμος και αυτοπεποιθηση δεν βλαπτουν ;)
Ειπαμε γιαννης+εγω, φωτο σεσιον. Δες τα πμ σου. Για το περιοδικο που σου ειπα.
Εεε αν θέλει να γίνει επαγγελματίας μοντέλο όντως,αλλά λέει όχι!!!![]()
δεν μου χει κανει κανενας γιαννης ουτε εσυ φωτογραφηση.
οταν κυκλοφορησει η φωτογραφηση με αλλουνου φωτογραφου το ονομα απο κατω, τα λεμε... ;)
Για τοπ δεν νομίζω,για ένα της σειράς ναι σαφώς.Eχει τα φοντα παντως. Για μοντελο ειπαμε ε? Οχι για μακακιες με DVD
Για τοπ δεν νομίζω,για ένα της σειράς ναι σαφώς.
Για τοπ δεν νομίζω,για ένα της σειράς ναι σαφώς.
Εαν η Τζουλια στο βιντεο ΔΕΝ σου φαινεται της σειρας πλεον, θα πω στο Δημητρακη να σου αποστειλει προσκληση προς Βορρα..
Υπαρχει μερος για ολους στο χωρο.