loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
οχι...ΑΥΤΗ που το θελει να ποσταρει και να μην βαζει εσενα(καμια χαμουρα απο το κοσμο ειναι?)
οχι...ΑΥΤΗ που το θελει να ποσταρει και να μην βαζει εσενα(καμια χαμουρα απο το κοσμο ειναι?)
Μεχρι τωρα 4.000 ποσταρισματα και συνεχιζει το κοντερ να γραφει..Σιγουρα ειναι μια τεραστια επιτυχια της Σιρινας- Τ.Αλεξανδρατου, που θα ζηλευαν και οι νικητες των βραβειων Οσκαρς.!
Αυτα..
και καλα δεν το ειδε ο παπαδακης το βιντεο....
ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυστ υποκριτες.πες ρε μαλακα ποσες φορες την επαιξες για παρτη της.γελοιε!
Μακαρι να μας διαβαση και να κανει καποιες αλαγεςΘα μας διαβασει το Τζουλάκι και η επόμενη τσόντα θα είναι πιο βελτιωμένη.
ΠΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ σιγά, άμα έσκαγε κάνα βίντεο με την αλιντισσα θα έσπαγε το ρεκόρ το πρώτο 12ωρο
και θα είχαμε και πιο ποιοτική τσόντα και (πιθανώς) καλύτερο κώλο.
δεν ξερει να κανει η γκομενα
και καλα δεν το ειδε ο παπαδακης το βιντεο....
ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυστ υποκριτες.πες ρε μαλακα ποσες φορες την επαιξες για παρτη της.γελοιε!
Αυτή η ατάκα μου θυμίζει κάποιον που έλεγε σαβουρογάμη τον Καρεμπέ.
Η πίπα της μπορεί να μην σου αρέσει, αλλά είναι επαγγελματικότατη.
Μόνο για την τεχνική (φτύσιμο και χέρια) πρέπει να έχει κάνει χιλιάδες επαναλήψεις.
ΥΓ. Η Τζούλια δεν νομίζω να έχει πρόβλημα. Με 1,5 από το πρώτο τιράζ, την έπιασε την καλή.
Ούτως η άλλως, να περνάει καλά την ένοιαζε και όχι ο γαμπρός, άρα δεν έχασε και τίποτα.
Όσο για τις αντιδράσεις; Πάει στην μάμμυ να την αράξει για 2-3 χρονάκια, και θα έχουν ξεχαστεί τα πάντα.
Μπόμπα είναι απιστεύτου ο κώλος της και τώρα απλά χαλάρωσε λιγάκι απο ότι παλιοτεραΠΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ σιγά, άμα έσκαγε κάνα βίντεο με την αλιντισσα θα έσπαγε το ρεκόρ το πρώτο 12ωρο
και θα είχαμε και πιο ποιοτική τσόντα και (πιθανώς) καλύτερο κώλο.
ρε παιδιάαα, παλιά ο κώλος της τζούλιας ήταν καλύτερος ή δεν τον είχα δει καλά? :S
οσκαρ και καννες και εμι μαζί λέμε
1-2 μήνες και πολύ είναι μέχρι να ξεχαστεί.
ΠΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ σιγά, άμα έσκαγε κάνα βίντεο με την αλιντισσα θα έσπαγε το ρεκόρ το πρώτο 12ωρο
Δεν ξεχνιούνται αυτά, έχει περάσει πια στο Πάνθεον του Ελληνικού Πορνό
Εγώ θα έλεγα ότι ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΡΝΟ !Δεν ξεχνιούνται αυτά, έχει περάσει πια στο Πάνθεον του Ελληνικού Πορνό
Μπόμπα είναι απιστεύτου ο κώλος της και τώρα απλά χαλάρωσε λιγάκι απο ότι παλιοτερα
+1!!Θα μεινει αξεχαστη σαν τον Γκουσγκουνη!!!!
δεν ξέρω ρε συ, εμένα μου φαινόταν ωραίος μόνο όταν τον τούρλωνε, όχι όταν στεκόταν όρθια...
και είμαι της άποψης πως όταν ο κώλος για να φανεί ωραίος θέλει τούρλωμα κάτι δεν πάει καλά.