stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Αν είταν μεσαιωνας καλα θα τανΠολύ φοβάμαι ότι θα της γυρίσει μπούμερανγκ όλη αυτή η ιστορία. Στην Ελλάδα επικρατεί μεσαίωνας
Αν είταν μεσαιωνας καλα θα τανΠολύ φοβάμαι ότι θα της γυρίσει μπούμερανγκ όλη αυτή η ιστορία. Στην Ελλάδα επικρατεί μεσαίωνας
Εγω που τον εχω δει σε 100δες σκηνες μπορω να σου πω οτι η ποσοτητα δεν ειναι παντα στανταρ, και αυτο ειναι και ο γενικος κανονας. Μονο κατι τυποι οπως ο Πητερ Νορθ χυνουν 3 λιτρα τη φορα.Να συμπληρώσω οτι ο γαμιάς με την υπέροχη πουτσα έβγαλε ελάχιστα χύσια πράγμα που με απογοήτευσε.Περίμενα εκτόξευση πολλών ml στην μάπα αλλα τελικά το φινάλε ήταν και αυτό ψιλοχλιαρο.
Ναι οκ αλλα υπαρχουν και σοβαροτερα προβληματα αδερφε μου
Καλα η τηλεοραση σημερα ειναι ξωφλημενη τη μου λες φιλε τωρα!! Λιγες εκπομπες της δεινουν αξια κανα ντοκιμαντερ καμια καλη ταινια ,,ολα τα αλλα ,,,ακομα και οι ειδησεις ειναι αστο!!Αυτο ειναι το μόνο σιγουρο, αλλα ξερεις οτι το επιπεδο του ελληνα ειναι ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ.
Οι περισσοτερες εκπομπες της τηλεορασης απ το πρωι ως το απογευμα ειναι κους κους και κουτσομπολια. Και αυτες τις μερες ασχολουνται ολες με αυτο το θεμα...
η τζουλια ρε παιχτηΠοια? η Sirina ή η Τζουλια?
Οταν λες "να μετραει μερες" τι εννοεις? θα παει καποιος φυλακη? θα παθει τιποτα, τελοσπαντων?
Μα η Τζουλια πηρε ποντους απ αυτο.η τζουλια ρε παιχτη
Εγώ νομίζω οτι δεν τον ικανοποίησε αρκετά το Τζουλάκι αυτόν τον τρομερό παίχτη.Τέτοιες πούτσες δεν τις αφήνεις έτσι κυρία μου.Εγω που τον εχω δει σε 100δες σκηνες μπορω να σου πω οτι η ποσοτητα δεν ειναι παντα στανταρ, και αυτο ειναι και ο γενικος κανονας. Μονο κατι τυποι οπως ο Πητερ Νορθ χυνουν 3 λιτρα τη φορα.
Η πιο συχνη παρτενερ του ηταν η γαλλιδα τσουλα Oceane. Διαβαζοντας στη wiki εμαθα οτι ηταν η γυναικα του!
Να συμπληρώσω οτι ο γαμιάς με την υπέροχη πουτσα έβγαλε ελάχιστα χύσια πράγμα που με απογοήτευσε.Περίμενα εκτόξευση πολλών ml στην μάπα αλλα τελικά το φινάλε ήταν και αυτό ψιλοχλιαρο.
Μα η Τζουλια πηρε ποντους απ αυτο.
Δηλαδη εσυ οταν λες οτι μετραει μερες τι πιστευεις οτι θα της συμβει?...
Κοιταξε, αυτοι οι τυποι γαμανε τετοια μουνια ή και καλυτερα καθε μερα. Για τον εμμισθο Ιαν λοιπον, ηταν αλλο ενα μουνακι και τιποτα περισσοτερο. Η Οceane η γυναικα του ειναι πολυ καλυτερη εξαλλουΕγώ νομίζω οτι δεν τον ικανοποίησε αρκετά το Τζουλάκι αυτόν τον τρομερό παίχτη.Τέτοιες πούτσες δεν τις αφήνεις έτσι κυρία μου.
Εγώ νομίζω οτι δεν τον ικανοποίησε αρκετά το Τζουλάκι αυτόν τον τρομερό παίχτη.Τέτοιες πούτσες δεν τις αφήνεις έτσι κυρία μου.
Εγώ νομίζω οτι δεν τον ικανοποίησε αρκετά το Τζουλάκι αυτόν τον τρομερό παίχτη.Τέτοιες πούτσες δεν τις αφήνεις έτσι κυρία μου.
Α και μη τρελαθούμε για να φτάσει την Jenna Haze![]()
![]()
θέλει πολύ ακόμα μα παρά πολύ !!! χαχαχα
Σε επιασε ο πονος για την εταιρια?... εχεις δει αραγε καμμια ταινια της?εγω γιατι πιστευω οτι μετα απο αυτο που εγινε απο χθες ειναι η αρχη του τελους για την εταιρεια (το βλεπω να κλεινει)αλλα και για τη ιδια;