Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Λέτε να κλείσει η εταιρεία ? :o
Ποια? η Sirina ή η Τζουλια?εγω τη βλεπω να μετραει μερες μετα το ντου της σδωε
ωρα για λιθοβολισμο
ρε παιδια εγω εχω μινι μαρκετ μου εφερε 16 κομματια τη τεταρτη και μεχρι πριν 2 ωρεσ δεν ειχα πουλησει κανενα μονο σε μενα πρεπει να γινε αυτο ΟΛΑ ΑΠΟΥΘΛΗΤΑ 2 μαζεμενα πουλησα ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΩΡΑΠραγματικά νούμερα από περιπτερά (όχι εμένα). Περίπτερο στην αρχή (2ο τετράγωνο) της Κηφησίας (Αμπελόκηποι):
Η πρώτη παρτίδα (25 κομμάτια) εξαντλήθηκε, η δεύτερη (20) έχει περάσει τη μέση. Σήμερα περίπου 13:45. ΠΟΛΛΑ ΓΙΟΥΡΓΙΑ ΛΕΜΕ!
ε, το μινι μαρκετ δεν ειναι περιπτερο, εσυ το αναρτησες σε εμφανη χωρο να φαινεται?ρε παιδια εγω εχω μινι μαρκετ μου εφερε 16 κομματια τη τεταρτη και μεχρι πριν 2 ωρεσ δεν ειχα πουλησει κανενα μονο σε μενα πρεπει να γινε αυτο ΟΛΑ ΑΠΟΥΘΛΗΤΑ 2 μαζεμενα πουλησα ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΩΡΑ
Και εγώ στο κέντρο της Αθήνας το βρίσκω χαλαρά...ρε παιδια εγω εχω μινι μαρκετ μου εφερε 16 κομματια τη τεταρτη και μεχρι πριν 2 ωρεσ δεν ειχα πουλησει κανενα μονο σε μενα πρεπει να γινε αυτο ΟΛΑ ΑΠΟΥΘΛΗΤΑ 2 μαζεμενα πουλησα ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΩΡΑ
ε, το μινι μαρκετ δεν ειναι περιπτερο, εσυ το αναρτησες σε εμφανη χωρο να φαινεται?
ρε παιδια εγω εχω μινι μαρκετ μου εφερε 16 κομματια τη τεταρτη και μεχρι πριν 2 ωρεσ δεν ειχα πουλησει κανενα μονο σε μενα πρεπει να γινε αυτο ΟΛΑ ΑΠΟΥΘΛΗΤΑ 2 μαζεμενα πουλησα ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΩΡΑ
Να συμπληρώσω οτι ο γαμιάς με την υπέροχη πουτσα έβγαλε ελάχιστα χύσια πράγμα που με απογοήτευσε.Περίμενα εκτόξευση πολλών ml στην μάπα αλλα τελικά το φινάλε ήταν και αυτό ψιλοχλιαρο.Τώρα για το Τζουλάκι τι να πω.Είναι ένα πανέμορφο πλάσμα που αργοκαίγεται.Εντόπισα τρεσσα στα μαλλιά,ραφή έντονη και όχι βραζιλιανικη στον βύζο,ολίγη χαλάρωση και τον τελειότερο κώλο και πόδια που έχω δει ποτέ στην ζωή μου.Μακάρι να ξυπνήσει και να στροφάρει σύντομα.Το πήδημα της ήταν χωρίς αντοχές και έδειχνε αρκετά fake.Η πίπα αντιθέτως της άρεσε περισσότερο.
Ο τύπος τώρα..είχε απιστευτη πούτσα ,να την καβαλάς και να κατεβαίνεις μετά απο 1 εβδομάδα απο πάνω,με πήδημα δυνατό και γρήγορο και έδειχνε οτι το κατέχει και έχει αντοχές.Δεν έδειχνε ούτε κι αυτός ιδιαιτερα γυμνασμένος αλλά δεν με χάλασε έτσι όπως τον είδα.Αν μάθω οτι ήταν ο Ψωμόπουλος θα ξενερώσω,μπλιαχ.
Εδω και λιγα 24ωρα ολη η ελλαδα ασχολητε με την τζουλια ,,πραγματικα εχω αρχησει και την λυπαμαι σε αυτη την θέση που βρισκεται!! Δεν μπορω να καταλαβω σε ενα blog που μολης διαβασα !! Οι αγαπητες γυνεκες η μαλλον ελεινηδες γιατη την χλευαζουν?? Είναι μηπως ποιο σεμνές? Ολες δουλες του πεοντα ειναι ,,ολες ξεκολιαζονται απ τα 12 με 20αριδες ολες το εχουν κανει χειροτερα απ την τζουλια κλπ κλπ!! Κατη παπαριες που ακουω στο youtube <<αυτοκτωνα πουτανα>> εισαι για λυπηση? Για ποιο λογο λεγονται? Αν και δεν παρεξηγω διοτη ο ελλην ειναι στενομυαλος δεν το παρεξηγω !! Γενικα ο ανθρωπος παει πισο,,ειδικα ο ελλην ειναι ετη φωτος πισω!! Δεν μπορω να καταβω για ποιο λόγο την βριζουν!! ........
Μπορει να ειχε αυνανιστει πρινΝα συμπληρώσω οτι ο γαμιάς με την υπέροχη πουτσα έβγαλε ελάχιστα χύσια πράγμα που με απογοήτευσε.Περίμενα εκτόξευση πολλών ml στην μάπα αλλα τελικά το φινάλε ήταν και αυτό ψιλοχλιαρο.
Ναι οκ αλλα υπαρχουν και σοβαροτερα προβληματα αδερφε μουΟλος αυτος ο ντορος που γινεται ειναι ΥΠΕΡ της Τζουλιας και η ιδφια φτσικα το επιδιωκει.
Oπως λενε, any publicity is good publicity.
Πολύ φοβάμαι ότι θα της γυρίσει μπούμερανγκ όλη αυτή η ιστορία. Στην Ελλάδα επικρατεί μεσαίωναςΟλος αυτος ο ντορος που γινεται ειναι ΥΠΕΡ της Τζουλιας και η ιδια φυσικα το επιδιωκει.
Oπως λενε, any publicity is good publicity.
Εδώ η καλή τσόντα για όποιον ενδιαφέρεται:Ρε παιδία ανεβάστε ενα λινκ
Καλά παπαριές είναι αυτά τα "εξαντλήθηκε"!Στο κέντρο υπάρχει σε όσα περίπτερα πέρασα!ρε παιδια εγω εχω μινι μαρκετ μου εφερε 16 κομματια τη τεταρτη και μεχρι πριν 2 ωρεσ δεν ειχα πουλησει κανενα μονο σε μενα πρεπει να γινε αυτο ΟΛΑ ΑΠΟΥΘΛΗΤΑ 2 μαζεμενα πουλησα ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΩΡΑ