Η επόμενη προβλέπω να είναι η Σάσα Μπάστα με την καταπιεσμένη της κυτταρίτιδα.
Ίσως η Ρία; Που θα πάει και στο σπίτι του Playboy; Γεροντολαγνείες. Αν και δε νομίζω, όσο έχει τον Πανταζόπουλο δίπλα, θα κρατηθεί μακριά από τσόντες
Η επόμενη προβλέπω να είναι η Σάσα Μπάστα με την καταπιεσμένη της κυτταρίτιδα.
Τι έπαθες μωρή έχεις πυρετό;Α ρε μαλάκα Έλληνα..Δεν θα ξυπνήσεις ποτέ από τον λήθαργο.
Μια ζωή θα σε γαμάνε κ εσύ θα ψάχνεις να βρεις ροζ βίντεο που σε πλασάρουν για να ξεχάσεις τα υπόλοιπα..
Ανακοίνωσαν τα μέτρα,που είναι ακριβώς για την κάσα μας,μας έσπρωξαν και το βίντεο με την ξεφτιλισμένη και τα ξεχάσαμε από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ.. Μου θυμίζει την κατάσταση με το "ΡΟΖ" DVD.
Ότι και να μας δώσουν στο πιάτο το τρώμε χωρίς δεύτερη σκέψη..
Στο τέλος θα μας σερβίρουν τον ένα στον άλλο και χαμπάρι δεν θα πάρουμε..
Μακάρι να είχα 11.000.000Ε. να τα έκανα όλα πετρέλαιο να έδινα από ένα λίτρο πετρέλαιο στον καθένα μας
για να βγάλουμε τα γράσα από τα μάτια μας.....
Αν πιάνει αυτό το κόλπο βουρ να φουντάρουμε όλοι μαζί,μου φαίνεται πολύ ηλίθια εκδοχή!!!Α ρε μαλάκα Έλληνα..Δεν θα ξυπνήσεις ποτέ από τον λήθαργο.
Μια ζωή θα σε γαμάνε κ εσύ θα ψάχνεις να βρεις ροζ βίντεο που σε πλασάρουν για να ξεχάσεις τα υπόλοιπα..
Ανακοίνωσαν τα μέτρα,που είναι ακριβώς για την κάσα μας,μας έσπρωξαν και το βίντεο με την ξεφτιλισμένη και τα ξεχάσαμε από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ.. Μου θυμίζει την κατάσταση με το "ΡΟΖ" DVD.
Μακάρι να είχα 11.000.000Ε. να τα έκανα όλα πετρέλαιο να έδινα από ένα λίτρο πετρέλαιο στον καθένα μας
κοιτα, αδικο δεν εχεις αλλα το οτι τα λεμε εδω δεν σημαινει οτι δεν μας απασχολουν τα νεα μετρα.Α ρε μαλάκα Έλληνα..Δεν θα ξυπνήσεις ποτέ από τον λήθαργο.
Ρωτα ενα Μηχανικο .Βγαινει στην δημοπρασια ενα ακινητο με ακριβη τιμη ,δεν υπαρχει αγοραστης και ο πλειστηριασμος κηρυσσεται "αγονος " . Οι γκομενες μεν δεν ειναι ακινητα ,αλλα ειναι "κουνημενες " ,Ρε συ αν ζηλεύουν γιατί όλες το παίζουν ''παρθένες-ηθικές'' και οι χυλόπιτες πέφτουν αβέρτα κουβέρτα;!
Στις 10-20 χυλόπιτες είναι ο μ.ο. μέχρι να κάποια!!!
Καλά δεν λέω να γίνουν όλες Τζούλιες αλλά να μην έχει γκόμενο η άλλη για μήνες και να ρίχνει χιλόπιτα μου φαίνεται ο παραλογισμός!!!
Εχείς 100% δίκιο!!!ετσι ειναι η Σαλονικη του σημερα.
Ψωμιαδης Παπαγεωργοπουλος και Ανθιμος φυσικα.
Και να σκεφτει κανεις οτι καποτε ηταν η πιο μοντερνα πολη. Και σε ιδεες.
Αλλα πανε αυτα...
Δεν ξερω τι σκατα εγινε τα τελευταια 15-20 χρονια ρε γαμωτη πολη μου μεσα.
Σκυλαδικο μπαλα και αγιος ο θεος.
Ξεφτιλα γαμω τον ρατσισμο μου μεσα
Καλά δεν λέω να γίνουν όλες Τζούλιες αλλά να μην έχει γκόμενο η άλλη για μήνες και να ρίχνει χιλόπιτα μου φαίνεται ο παραλογισμός!!!
Αστά μην λες άλλα φτάνει!!!τουλαχιστον εμεις στα 20 μεγαλωναμε τον κυκλο μας με διαφορους τροπους.
τωρα ολα και ολοι βγαινουν να δειξουν την νεα τους λουι βιτον και το ατριχο στηθος τους
για πες τι εγινε με σιρινα?
μπηκε το σδοε, και...?
εχει πλανα στην τιβι?
Τελικά τα αρχίδια τους και πάλι καλάαα!!!Ναι στα μεσημεριανα το δειχνει...........
Μπηκαν μηπως βρουνε λεφτα......
Πολυ μυαλο εχουν αυτοι...............
Τελικά τα αρχίδια τους και πάλι καλάαα!!!
Μεχρί να δεις την γιαγιά με καλάσνικοφ έξω από την βουλή και να τσιμπήσουν τα αρχίδια τους και από εκεί!!!Μονο με ανθρωπακια τους παιρνει να τα βαζουνε.........
ΚΑΜΙΑ βαση δεν εχει αυτο που λες!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΜΙΑ ΟΜΩΣ!παω να παρω καφε κ επανερχομαι.μερα μπαι δε γουει!Ρε συ αν ζηλεύουν γιατί όλες το παίζουν ''παρθένες-ηθικές'' και οι χυλόπιτες πέφτουν αβέρτα κουβέρτα;!
Στις 10-20 χυλόπιτες είναι ο μ.ο. μέχρι να κάποια!!!