Drosero_Agori
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
esi olo exipnades lesΚοπέλα μου το νεκρό εμένα δεν μου αρέσει!!!
Σου αρέσουν περισσότερο οι ταινίες 3d ή οι κανονικές;!
Kάπως έτσι πάει αν καταλαβαίνεις τι εννοώ!!! ;)
esi olo exipnades lesΚοπέλα μου το νεκρό εμένα δεν μου αρέσει!!!
89836.jpg
vlepeis edo pou ta evapses omorfa ti zoumera kai sexy einai ta xeilakia sou? ana ixes kai tonismena magoulakia tha isounaaaaaaa mourlia!
η 1η σου μου αρεσει πολυ !!!!!προσπαθω γιατι δεν κατεχω απο μακιγιαζ
για να το λες εσυ κατι θα ξερεις
στις τελευταιες που ανεβασα, απ τη φωτογραφηση της Ladida δλδ, με το τσιγαρο και τη περουκα, ειναι απ τις πρωτες μου φωτογραφησεις και το μακιγιαζ δν ειναι επαγγελματικο μου το κανε μια φιλη
αλλα εδω ας πουμε ειναι επαγγελματιες
Δεν φταίω εγώ που γεννήθηκα έξυπνο παιδί,η φύση η κακούργα!!!esi olo exipnades les
Κοπέλα μου το νεκρό εμένα δεν μου αρέσει!!!
xaxa astous na lene agapi mou, osa de ftanei i alepou....
Σου λέω κάποιες μου άρεσαν και κάποιες γιατί δεν μου άρεσαν!!!ε καλα δεν σου πα και με το ζορι να σ'αρεσουν οι φωτο μου![]()
to idio pragma leme, to fouskoma de ginetai mono me makigiaz, to apotelesma omos einai poli kalo kai sexy! san kerasakia einai ta xeilakia sou!δεν τα εβαψα εγω αλλα mua
και ειναι ετσι λογω photoshop δεν εχω τοσο μεγαλα χειλη κανονικα μου τα παραφουσκωσαν![]()
Δεν φταίω εγώ που γεννήθηκα έξυπνο παιδί,η φύση η κακούργα!!!![]()
Φτάνει κολλάμεεεεε,όχι άλλο μέλιιι!!!to idio pragma leme, to fouskoma de ginetai mono me makigiaz, to apotelesma omos einai poli kalo kai sexy! san kerasakia einai ta xeilakia sou!
Σου λέω κάποιες μου άρεσαν και κάποιες γιατί δεν μου άρεσαν!!!
Διαφωνείς με την παρατηρησή μου για μη ζωντανές κάποιες φωτογραφίες σου;!
Τώρα αν είναι ωραίες ή όχι είναι υποκειμενικό!!! ;)
diladi tha eprepe na ti leo poutana opos kanete eseis oi antres gia na min tis tin pefto? de se katalavaino agori mou, otan kaoios einai evgenikos kanei pesimo?ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ???????
Της την πεφτεις κανονικα η μου φαινεται ?
to idio pragma leme, to fouskoma de ginetai mono me makigiaz, to apotelesma omos einai poli kalo kai sexy! san kerasakia einai ta xeilakia sou!
Δεν είναι μόνο η έκφραση,κάπως παίζει και με την επεξεργασία της φωτογραφίας και το φόντο,πάντως ξεκινάει από την έκφραση ναι!!!οχι δεν διαφωνω ουτε εμενα μ αρεσουν οι εκφρασεις μου σε πολλες φωτο
gia na katalavo, esi eisai o exipnos tis pareas?Φτάνει κολλάμεεεεε,όχι άλλο μέλιιι!!!![]()
![]()
![]()
Του site ολόκληρου μην σου πω!!!gia na katalavo, esi eisai o exipnos tis pareas?
giati oxi, ama eimai vevaia thes/niki giati pigenoerxomai sinexeiaσε λιγο που θα ερθω Θεσσαλονικη για κατι φωτογραφησεις κανονισε να μας ερθεις για κανενα βαψιματακι ;)
e tote afto den einai site einai idrima ama eisai esy o poio exipnos agapi mou!Του site ολόκληρου μην σου πω!!!![]()
![]()
![]()
Δεν είναι μόνο η έκφραση,κάπως παίζει και με την επεξεργασία της φωτογραφίας και το φόντο,πάντως ξεκινάει από την έκφραση ναι!!!![]()