Nick-Thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 309
- Πόντοι
- 21
Ζιμπαμπουε
πφφφφφφφ.... Ξενερωσα με το μερος
Μαλδιβες ειμαι σιγουρος ομως οτι θα πηγαινες ανετοτατα.... ε ε??
Ζιμπαμπουε
Περιμένω....ναι
καποιοι απ αυτους οπως ο nikosalpha εχουν κανει και περιοδικα/εξωφυλλα κτλ
esi ti eisai pou krineis? fotografos? einai thea i kopela!Εσύ παιδί μου είσαι ιδιάζουσα περίπτωση άστο!!!
Δώσε και αυτές τις 1-2 φωτό σου τις τοπ να δούμε αν συμφωνούμε και να φύγω ευχαριστημένος!!!
Πάντως επιμένω οτί κάτι γίνεται στραβά και βγαίνεις νεκρή φύση,σαν βαλσαμωμένο!!!
Κοινό με άποψη!!!esi ti eisai pou krineis? fotografos? einai thea i kopela!
Εσύ παιδί μου είσαι ιδιάζουσα περίπτωση άστο!!!
Δώσε και αυτές τις 1-2 φωτό σου τις τοπ να δούμε αν συμφωνούμε και να φύγω ευχαριστημένος!!!
Πάντως επιμένω οτί κάτι γίνεται στραβά και βγαίνεις νεκρή φύση,σαν βαλσαμωμένο!!!
πφφφφφφφ.... Ξενερωσα με το μερος
Μαλδιβες ειμαι σιγουρος ομως οτι θα πηγαινες ανετοτατα.... ε ε??
ama moy epitrepeis agapi mou mia simvouli, exeis iperoha matia, min ta mikraineis me to makigiaz! einai krima! kai prosexe ligaki parapano na fainontai ta mila sto prosopaki sou! ama ta toniseis kai kaneis kai ta xeilakia sou liigo megalitera me to vapsimo mmmmmmmmmmmmmmναι
καποιοι απ αυτους οπως ο nikosalpha εχουν κανει και περιοδικα/εξωφυλλα κτλ
Ωωω θεέεε μου συμφωνούμε πάλιιι,δεν νιώθω καλάααα!!! :oισως δεν εχω παρει το κολαι? δν εχω κανει και τις απειρες φωτογραφησεις ουτε ειμαι επαγγελματιας λογικο ειναι να μην εχω τη τελεια εκφραση παντα
αυτες ειναι μερικες απ τις αγαπημενες μου
condemned το αλλο το 'μαθες;;;;;;
παντου θα πηγαινα αν ειχα τη δυνατοτητα
αλλα επειδη δεν την εχω
και το νησακι μου η Σκυρος μια χαρα μου πεφτει δεν εχω κανενα παραπονο
haha kai apo pote exei apopsi to koino gia tous epaggelmaties? tha eixes apopsi se mia eghirisi pou kanei enas giatros? e? min milate ama den xerete kai na min milate ashima se mia kopela! ntropi!Κοινό με άποψη!!!
Δεν θα σας κουρασω....βλεποντας και ξαναβλεποντας την ταινια της..μου γεννηθηκε ξαφνικα μια εντονη επιθυμια να την ζητησω απο τους σεβαστους γονεις της σε γαμο..... για να λυσω το σεξουαλικο μου προβλημα, που θελω συνεχεια να κανω εντονο και παθιασμενο σεξ!!!!!!!!! Τι προσοντα πρεπει να εχω?????????Δεν εννοω μονο τα σωματικα!!!!!!!!!!!Σας ευχαριστω για την δεδομενη κατανοηση σας..... αλλα και εσεις αν θελετε να την παντρευτειτε, ας παραθεσουμε τι προσοντα πρεπει να εχουμε???
ama moy epitrepeis agapi mou mia simvouli, exeis iperoha matia, min ta mikraineis me to makigiaz! einai krima! kai prosexe ligaki parapano na fainontai ta mila sto prosopaki sou! ama ta toniseis kai kaneis kai ta xeilakia sou liigo megalitera me to vapsimo mmmmmmmmmmmmmm
haha kai apo pote exei apopsi to koino gia tous epaggelmaties? tha eixes apopsi se mia eghirisi pou kanei enas giatros? e? min milate ama den xerete kai na min milate ashima se mia kopela! ntropi!
Ωωω θεέεε μου συμφωνούμε πάλιιι,δεν νιώθω καλάααα!!! :o
Ισώς να σου λείπει η εμπειρία ναι αλλά είσαι και στα χέρια επαγγελματιών υποτίθεται!!!
ΠΑΟΚ ΕΔΩ ΠΑΟΚ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΖΩΗ......ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΖΩΗ ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΑΜΑΤ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!!!!!!!
[move][size=50pt]ΔΙΚΕΦΑΛΛΕ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑ ΘΕΛΩ ΓΙΑΤΡΟΟΟΟΟΟΟΟ.......ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!!!!!!!!!!!ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ......ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.[/size][/move]
Η πρώτη είναι για τα πανηγύρια όπως και αυτή :και μερικες ακομη αγαπημενες
εχω και μερικες αλλες αλλα δεν μπορω να τις κυκλοφορησω μεχρι να μπουν εκει που προοριζονται