Επισκέπτης
Να σε ενημερώσω οτί αν θες να μην σε γιαγράψουν γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες,είναι κανόνας!!! ;)distixos to paratirisa...
ασε εγω να δεις τι κραξιμο εχω φαει .....
τεσπα πλακιτσα να γινεται στο χαλαρο και ολα ενταξει
Να σε ενημερώσω οτί αν θες να μην σε γιαγράψουν γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες,είναι κανόνας!!! ;)distixos to paratirisa...
ασε εγω να δεις τι κραξιμο εχω φαει .....
τεσπα πλακιτσα να γινεται στο χαλαρο και ολα ενταξει
efxaristo poli, to xero alla eimai sto Milano tora kai to computer mou den exei ellinikaΝα σε ενημερώσω οτί αν θες να μην σε γιαγράψουν γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες,είναι κανόνας!!! ;)
Αιντε δημητακι μου...αιντε για νανι...δεν γαμας .....μλκ.............
ΠΑΝΕ ΤΡΑΒΑ ΜΙΑ ΠΑΧΙΑ..ΣΕ ΚΑΒΛΩΣΕ ΤΟ ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ....ΑΙ ΤΡΑΒΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΝΟΜΙΖΕΙΣ ........
μαλακακο !!!
ΠΑΝΕ ΤΡΑΒΑ ΜΙΑ ΠΑΧΙΑ..ΣΕ ΚΑΒΛΩΣΕ ΤΟ ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ....ΑΙ ΤΡΑΒΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ
μπορντελο το κανατε το θρεντ... ΑΙΣΧΟΣ!!!
ποιος μαλακας εισαι εσυ ?
ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ να πεις αυτον που βλεπεις στον καθρεφτη σου μουχλιασμενε κουραμπιε
Υγ. Σιγα μην την επεφτα σε καμια απο ενα σαιτ ..... ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΕ !!!
Υγ.2 ΔΕΝ ΣΕ ΠΗΔΑΩ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Μην μου κωλοτριβεσαι .....
Αυτο ξαναπες το ......
τραβα για υπνο καραγκιοζη...δεν σε γαμαω...ανωμαλακο ε ανωμαλακο
πως φαινεται η ανωμαλια σου ................
τεσπα δεν μπορεις γιατι φοραω ζωνη αγνοτητας ....... με τριπλο κουμπωμα ασφαλειας
και εγω με ανδρες δεν παω ....... ατυχησες !!!!!
ΨΑΞΕ ΑΛΛΟΥ και σου ευχωμαι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!
πςςςςςςςςςςςςςςςς μιλαμε με εχετε φτιαξει αγρια μαγκες μου... συνεχιστε μεχρι να φαω την μακαροναδα μου!!!
μπολονεζ παρακαλω... μου την εχει φτιαξει το μωρο μου το οποιο θα τιμησω στα καπακια...ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ?
βρε κοντοπιθαρη ανωμαλιαρικη μαλακια...αποτυχημενη πουστρα...τραβα στο κρεββατακι σου λεμε...μην σε στειλω με τις κλωτσιες ργω βλακακο...αποτυχημενε γερο