Episis se filo kai eyo pandouευχαριστώ πολύ,να σαι καλά
αθήνα μέχρι και αρχές αυγούστου για όποιους ενδιαφέρονται
φιλιά
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tzouli Trans
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TZOYLI
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.251
Φιλάκια κούκλε μουEpisis se filo kai eyo pandou
ζεστενωμαστε.Εδώ Αθήναι!!! Τι κάνετε καβλιάρηδες;
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.251
Ελα να σε δροσίσωζεστενωμαστε.
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.251
Aπαντώ σε όλες τις κλήσεις εκτός από κείνες με απόκρυψη αριθμού η σταθεράΘα είμαι Ελλάδα κάποια στιγμή τον Σεπτέμβρη, αν σε καλέσω από ξένο κινητό το σηκώνεις; είσαι καύλα, θα το μου τον σηκώσεις σίγουρα!
καύλα μου εσύ.Ελα να σε δροσίσω
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.251
Ερωτά μου!!καύλα μου εσύ.
κορμάρα μου...Ερωτά μου!!!
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.251
Ενημερώνω τα αξιότιμα μπαλαμιά μου,τα πρώην,τα νυν και τα επόμενα,πως αλλάξανε τα πλάνα μου και θα βρίσκομαι στην Αθήνα μέχρι και τις 20 Αυγούστου
Παρακαλώ,κλείνετε εγκαίρως το ραντεβού σας για να αποφεύγονται ανεπιθύμητα φαινόμενα συνωστισμού
Εκ της Διευθύνσεως
Παρακαλώ,κλείνετε εγκαίρως το ραντεβού σας για να αποφεύγονται ανεπιθύμητα φαινόμενα συνωστισμού
Εκ της Διευθύνσεως
Διαγραμμένο μέλος 138694
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2013
- Like
- 1.356
- Πόντοι
- 206
φυγαμε για ξενοδοχειον βασιλικον πορνιαρααααααα!!!Ενημερώνω τα αξιότιμα μπαλαμιά μου,τα πρώην,τα νυν και τα επόμενα,πως αλλάξανε τα πλάνα μου και θα βρίσκομαι στην Αθήνα μέχρι και τις 20 Αυγούστου
Εκ της Διευθύνσεως
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.251
Πάμε!!!φυγαμε για ξενοδοχειον βασιλικον πορνιαρααααααα!!!
Διαγραμμένο μέλος 138694
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2013
- Like
- 1.356
- Πόντοι
- 206
ρομαντικες εποχες μυστρια τζουλι!!!Πάμε!!!
πορνοαναμνησεις που στοιχιωνουν τα φιληδονα κορμια μας!!!
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.251
Καθολου ρομαντικες δεν ήταν,άλλο εσείς που βολτάρατε κι άλλο εμείς που ζούσαμε καθε βράδυ με τον εφιάλτη του Ηθών και του Α.Τ Ακροπόλεως,τα αυτόφωρα,τις ταχα μου δήθεν εξακριβώσεις στοιχείων κτλρομαντικες εποχες μυστρια τζουλι!!!
πορνοαναμνησεις που στοιχιωνουν τα φιληδονα κορμια μας!!!
Με τους πελάτες περνούσαμε μια χαρά αλλά η στάση του κράτους ήταν επιεικώς φρικτή απέναντί μας
Εχω ζήσει εκπαίδευση επί του πεδιου της αντιτρομοκρατικής ομάδας που είχαν φτιάξει για τους Ολυμπιακούς,επί Σημίτη-Χρυσοχοιδη
Ηταν ότι πιο εφιαλτικό έχω συναντήσει.Τρόμος!!! Και αίσχος
Τελευταία τροποποίηση:
diamantino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.656
- Πόντοι
- 456
οπως παντα ενα κρατος σκετο μπουρδελο που νοιαζεται δηθεν για ηθη μεσαιωνας στην Ελλαδα που μην ξεχναμε πως ηγειται της 4ης βιομηχανικης επαν@κλασηςΚαθολου ρομαντικες δεν ήταν,άλλο εσείς που βολτάρατε κι άλλο εμείς που ζούσαμε καθε βράδυ με τον εφιάλτη του Ηθών και του Α.Τ Ακροπόλεως,τα αυτόφωρα,τις ταχα μου δήθεν εξακριβώσεις στοιχείων κτλ
Με τους πελάτες περνούσαμε μια χαρά αλλά η στάση του κράτους ήταν επιεικώς φρικτή απέναντί μας
Διαγραμμένο μέλος 138694
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2013
- Like
- 1.356
- Πόντοι
- 206
σωστα!Καθολου ρομαντικες δεν ήταν,άλλο εσείς που βολτάρατε κι άλλο εμείς που ζούσαμε καθε βράδυ με τον εφιάλτη του Ηθών και του Α.Τ Ακροπόλεως,τα αυτόφωρα,τις ταχα μου δήθεν εξακριβώσεις στοιχείων κτλ
θα ηθελα μια πορνοαναλυση με τους τοτε πορνοπελατες και τους τωρα....!ποιοι ηταν πιο γκαυλιαριδες με πιο δυνατες επιδοσεις?
ποιοι ειχαν περισσοτερο ροματζο μεσα τους?
ποιοι ειχαν περισσοτερη πορνοσπιθα και ορεξη για μεταλλαγμενη ηδονη?
οι τοτε η οι τωρα πορνοπελατες?
θα ηταν ενδιαφερον να ακουσουμε την πορνοαναλυση μιας μυστριας που εχει περασει απο το πιο θρυλικο ξενοδοχειο της αθηνας!!!
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.251
Σίγουρα οι εξωτερικές συνθήκες αλλάζουν,αυτό είναι νόμος αλλά ο άντρας στα βασικά του δεν αλλάζει.Ετσι και του πιάσεις τον πούτσο τον κάνεις ό,τι θες.Επίσης στην ανάγκη,τρύπα ναναι κι ό,τι ναναι,στα σίγουρασωστα!
θα ηθελα μια πορνοαναλυση με τους τοτε πορνοπελατες και τους τωρα....!ποιοι ηταν πιο γκαυλιαριδες με πιο δυνατες επιδοσεις?
ποιοι ειχαν περισσοτερο ροματζο μεσα τους?
ποιοι ειχαν περισσοτερη πορνοσπιθα και ορεξη για μεταλλαγμενη ηδονη?
οι τοτε η οι τωρα πορνοπελατες?
θα ηταν ενδιαφερον να ακουσουμε την πορνοαναλυση μιας μυστριας που εχει περασει απο το πιο θρυλικο ξενοδοχειο της αθηνας!!!
Σήμερα έχουν περισσότερες επιλογές αλλά οι πιο πολλοί έχουν λιγότερα λεφτα
Εξακολουθούν να είναι το ίδιο φλογεροί και καβλιάρηδες αλλά οι νέοι είναι κάπως μπερδεμένοι εξ αιτίας του κυβερνοσεξ
Διαγραμμένο μέλος 138694
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2013
- Like
- 1.356
- Πόντοι
- 206
ΞΕΡΟΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΣΕ ΠΟΡΝΟΤΖΟΥΛΙ!!!!Σίγουρα οι εξωτερικές συνθήκες αλλάζουν,αυτό είναι νόμος αλλά ο άντρας στα βασικά του δεν αλλάζει.Ετσι και του πιάσεις τον πούτσο τον κάνεις ό,τι θες.Επίσης στην ανάγκη,τρύπα ναναι κι ό,τι ναναι,στα σίγουρα
Σήμερα έχουν περισσότερες επιλογές αλλά οι πιο πολλοί έχουν λιγότερα λεφτα
Εξακολουθούν να είναι το ίδιο φλογεροί και καβλιάρηδες αλλά οι νέοι είναι κάπως μπερδεμένοι εξ αιτίας του κυβερνοσεξ