TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.251
Γράψε μας κ συ για την επίσκεψη που μου κάνατε στο σπίτι στον ΒοτανικόΞΕΡΟΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΣΕ ΠΟΡΝΟΤΖΟΥΛΙ!!!!
Γράψε μας κ συ για την επίσκεψη που μου κάνατε στο σπίτι στον ΒοτανικόΞΕΡΟΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΣΕ ΠΟΡΝΟΤΖΟΥΛΙ!!!!
Εδώ Αθήναι!!! Τι κάνετε καβλιάρηδες;
Aπαντώ σε όλες τις κλήσεις εκτός από κείνες με απόκρυψη αριθμού
Aπαντώ σε όλες τις κλήσεις εκτός από κείνες με απόκρυψη αριθμού η σταθερά
ΧΓια κυριους με απαιτησεις στην απολαυση,Πειραιώς κ Χαμοστέρνας 6981856270
Ενεργοπαθητική με προσόντα
TZOYLI's profile | xHamster
xhamster.com
Ενημερώνω τα αξιότιμα μπαλαμιά μου,τα πρώην,τα νυν και τα επόμενα,πως αλλάξανε τα πλάνα μου και θα βρίσκομαι στην Αθήνα μέχρι και τις 20 Αυγούστου
Παρακαλώ,κλείνετε εγκαίρως το ραντεβού σας για να αποφεύγονται ανεπιθύμητα φαινόμενα συνωστισμού
Εκ της
Ενημερώνω τα αξιότιμα μπαλαμιά μου,τα πρώην,τα νυν και τα επόμενα,πως αλλάξανε τα πλάνα μου και θα βρίσκομαι στην Αθήνα μέχρι και τις 20 Αυγούστου
Παρακαλώ,κλείνετε εγκαίρως το ραντεβού σας για να αποφεύγονται ανεπιθύμητα φαινόμενα συνωστισμού
Εκ της Διευθύνσεως
Τα μιτινγκς που αφήνουν εποχή γίνονται πάντα όταν η πόλη αδειάζει....
Αυτό είναι αλήθεια,ο μήνας του σεξ στην Αθήνα είναι ο Αύγουστος! Πας παντού τάκα τάκα κι εννοείται πως όταν λείπει η γάτα χορεύουν οι καβλιάρηδεςΧ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τα μιτινγκς που αφήνουν εποχή γίνονται πάντα όταν η πόλη αδειάζει....
Οι καβλιαρηδες αλλά και οι καβλιαρες.....Αυτό είναι αλήθεια,ο μήνας του σεξ στην Αθήνα είναι ο Αύγουστος! Πας παντού τάκα τάκα κι εννοείται πως όταν λείπει η γάτα χορεύουν οι καβλιάρηδες
Αυτές χορεύουν όλο το χρόνοΟι καβλιαρηδες αλλά και οι καβλιαρες.....
Σίγουρα οι εξωτερικές συνθήκες αλλάζουν,αυτό είναι νόμος αλλά ο άντρας στα βασικά του δεν αλλάζει.Ετσι και του πιάσεις τον πούτσο τον κάνεις ό,τι θες.Επίσης στην ανάγκη,τρύπα ναναι κι ό,τι ναναι,στα σίγουρα
Σήμερα έχουν περισσότερες επιλογές αλλά οι πιο πολλοί έχουν λιγότερα λεφτα
Εξακολουθούν να είναι το ίδιο φλογεροί και καβλιάρηδες αλλά οι νέοι είναι κάπως μπερδεμένοι εξ αιτίας του κυβερνοσεξ
Oh my god....Tzoyli hotΑυτές χορεύουν όλο το χρόνο
Oh my god....Tzoyli hot
Ανάμνησις Βασιλικού
Είναι το λοιπόν ξημέρωμα,Αυγούστου στο Βασιλικόν,έχουν σχολάσει όλες,μόλις έχω τελειώσει το ραντεβού και βγαίνω στον διάδρομο.Βλέπω να ρχεται απ το βάθος μια κοπέλα,γυναίκα,τζάνκι σε κατάσταση αθλία,χωρις δόντια κτλ,με προσπερνάει κι απο πισω σε απόσταση ακολουθεί παλλήκαρος.Με βλέπει και μου κάνει νόημα του τύπου-που ήσουν ρε γμτ
Αστραπιαία του κάνω νόημα να μη μιλήσει,τον αρπάζω και τον χώνω σ ενα δωμάτιο.Κατσε του λέω εδώ, περίμενέ με και βάλε το σύρτη στην πόρτα
Κατεβαίνω κυρία κάτω,να σου κι η κατέ,έψαχνε τον πελάτη.Εφυγε,καλέ της λέω
Ανεβαίνω μετά από λίγο στον γαμπρό κι έγινε το σώσε,τσέτουλα εννοείται!!!
Αλλά η γριά η κόττα έχει το ζουμί. Κι αν κάνει και γυμναστική αερόβια έχει και σούπερ αντοχέςΈχεις δίκιο Μορώ μου !!!
Όμως οι νέοι έχουν τις μεγάλες ανάγκες και ορμές !!!!
Έχεις φλογερη κορμάρα !!!
Τζούλι να σου πω ...
Όταν βλέπω δυνατή κορμάρα σαν τη δική σου με κοιλιακούς και μπράτσα τρελενομαι!!!!
Πολύ καλό το βίντεο !!!
Γενικά τρελενομαι να βλέπω ψηλές με μπράτσα
και κοιλιακούς !!!