TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.251
Ακόμα περιμένει το κοινό σου τις φωτό με την ρομπιτσα που είχες τάξει
Ακόμα περιμένει το κοινό σου τις φωτό με την ρομπιτσα που είχες τάξει
μενει να δουμε φωτο και οχι μονο και στον αλλο ρολο!!!!!
Δεν το ξερα βρε αγάπη μου,να σου κάνω ένα πόστερμενει να δουμε φωτο και οχι μονο και στον αλλο ρολο!!!!!
Φιλιά κούκλε μουφιλιά πολλά καύλα μου.
Δηλαδή με πέντε κιλά παραπάνω δεν θα ήσουν έτοιμη;Έτοιμη για παραλίες
Χρόνια πολλά!Χρόνια πολλά!!!
Εννοείται πως ναι.Αλλά ήταν στόχος απ τα 70 να πάω στα 67 κ τον πέτυχαΔηλαδή με πέντε κιλά παραπάνω δεν θα ήσουν έτοιμη;
Δεν κάνω διαιτα,τρώω τα πάντα αλλά με μέτρο. Και βέβαια,έχω κόψει τις σαβούρεςΕλπίζω να φας μπακαλιάρο σημερις και να μην την βγάλεις με τόνο στο νερό και μαρουλακια μέρα που είναι.....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χρόνια πολλά!
ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ!!!
Είναι σημαντικό να βάζουμε στόχους και να τους πετυχαίνουμε.Εννοείται πως ναι.Αλλά ήταν στόχος απ τα 70 να πάω στα 67 κ τον πέτυχα
Οχι,είμαι πιά ιδανικά,με σωστή διατροφή και τρεις μέρες αερόβια γυμναστική την βδομάδαΕίναι σημαντικό να βάζουμε στόχους και να τους πετυχαίνουμε.
Όμως μην πας πιο κάτω στα κιλά ...αν είναι να πας στα 64 αλλά να μην έχεις καλή διάθεση λόγω έλλειψης υδατανθράκων δεν αξίζει.
Έχεις το προνόμιο να κάνεις γυμναστική και στην δουλειά σου....Οχι,είμαι πιά ιδανικά,με σωστή διατροφή και τρεις μέρες αερόβια γυμναστική την βδομάδα
Διατάσεις χαχαχαχχχΈχεις το προνόμιο να κάνεις γυμναστική και στην δουλειά σου....
Και άλματα….Διατάσεις χαχαχαχχχ
Και άλματα….
Ελα να το σηκώσεις χαχχαχΑυτο ειναι κονταρι για παρελαση!!!
Θα πνιγούμε για να το σηκώσουμε, ασε που μετα μπορεί να ακολουθήσει ακοντισμόςΕλα να το σηκώσεις χαχχαχ
Αλμα επί κοντώ μετά...Θα πνιγούμε για να το σηκώσουμε, ασε που μετα μπορεί να ακολουθήσει ακοντισμός