Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.850
- Πόντοι
- 3.886
Ανέβασε το εδώ να μας καυλώσεις όλους
Οτι κάνεις κέφι. Σου χω και χαλινάρι για τη φοράδαΩραία παιχνίδια κατέχεις
Οτι κάνεις κέφι. Σου χω και χαλινάρι για τη φοράδα
Παναγία μου!!!Οτι κάνεις κέφι. Σου χω και χαλινάρι για τη φοράδα
Αυτές είναι πάντα ευγενική χορηγία του επιβήτοραΠαναγία μου!!!
Τι οργάνωση είναι αυτή;
Μήπως έχεις και μερικές μπάλες σανό η τριφύλλι για την....φοραδα;;;;;
Με ισοπεδωσες....Αυτές είναι πάντα ευγενική χορηγία του επιβήτορα
Αποκλείεται.Εσύ είσαι βράχοςΜε ισοπεδωσες....
Με ραγίζεις με κάθε σου μήνυμα....χαλίκι στάζει το δάκρυ μου.Αποκλείεται.Εσύ είσαι βράχος
Μ αρεσεις γιατι εχεις εξυπνο χιουμορΜε ραγίζεις με κάθε σου μήνυμα....χαλίκι στάζει το δάκρυ μου.
Με εμπνέεις...Μ αρεσεις γιατι εχεις εξυπνο χιουμορ
Από το μυαλό ξεκινάνε όλα καλέ. Καλή βδομάδα!!Τζούλι καυλιάρα ξέρεις το παιχνίδι κ αυτό σε ανεβάζει επίπεδο. δεν μιλάω μόνο σεξουαλικά αλλά κ εγκεφαλικά.
Και σε ανορθώνω;Με εμπνέεις...
Από το μυαλό ξεκινάνε όλα καλέ. Καλή βδομάδα!!
καλή εβδομάδα, όλους μας ανορθωνειςΑπό το μυαλό ξεκινάνε όλα καλέ. Καλή βδομάδα!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και σε ανορθώνω;
Ε να 'ρθεις τότε,να μου αφιερώσεις και μένα ένα διήγημα,απ αυτά τα ωραία,που έχεις στη συλλογή σουΜε εμπνέεις...
Χιο την ξεχασαμε ???? Καλημερουδια !!!Ε να 'ρθεις τότε,να μου αφιερώσεις και μένα ένα διήγημα,απ αυτά τα ωραία,που έχεις στη συλλογή σου
Με χαρά θα την ΚαβαλησωΟτι κάνεις κέφι. Σου χω και χαλινάρι για τη φοράδα
Σήμερα γραμματέας.....! Παρακαλώ,ο επόμενος!! (δεχόμαστε κ παραγγελιές για ρόλους)
ωωωω...συνδυασμος, η γραμματεας να φορεσει λουρι στο αφεντικο της!!Οτι κάνεις κέφι. Σου χω και χαλινάρι για τη φοράδα
Προ(σ)κληση.....!Ε να 'ρθεις τότε,να μου αφιερώσεις και μένα ένα διήγημα,απ αυτά τα ωραία,που έχεις στη συλλογή σου
Ακόμα περιμένει το κοινό σου τις φωτό με την ρομπιτσα που είχες τάξειΘα σου στείλω μετά
Δεν έχω αμφιβολία,αρκεί να είσαι έμπειρος,γιατί είναι ατίθασηΜε χαρά θα την Καβαλησω