TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.251
Εσύ πάλι,τι ναι αυτό το άβαταρ; λες κ το κάνεις επίτηδες.Απαπα ανατριχίλαΜάλλον κάτι άλλο θα μπαίνει...
Εσύ πάλι,τι ναι αυτό το άβαταρ; λες κ το κάνεις επίτηδες.Απαπα ανατριχίλαΜάλλον κάτι άλλο θα μπαίνει...
εεεε...λογοκρισια!!!! κοβεται στο καλυτερο η φωτο!!!!!Σήμερα γραμματέας.....! Παρακαλώ,ο επόμενος!! (δεχόμαστε κ παραγγελιές για ρόλους)
πολυ καυλα γραμματεαςΣήμερα γραμματέας.....! Παρακαλώ,ο επόμενος!! (δεχόμαστε κ παραγγελιές για ρόλους)
Moυ αρέσει να σας διασκεδάζω,μ ευχαριστεί πολύ
Δεν παίζεσαι....!!!
το θέμα είναι το γυαλί. φαντάζεσαι να με χυνεις στα γυαλια; θεάεεεε...λογοκρισια!!!! κοβεται στο καλυτερο η φωτο!!!!!
δυστυχως με συμβαση ορισμένου χρόνουπολυ καυλα γραμματεας
χυσιμο στο γυαλι, ναιτο θέμα είναι το γυαλί. φαντάζεσαι να με χυνεις στα γυαλια; θεά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δυστυχως με συμβαση ορισμένου χρόνου
εεεε...λογοκρισια!!!! κοβεται στο καλυτερο η φωτο!!!!!
πλααααφφφχυσιμο στο γυαλι, ναι
εσυ πού χυνεις, ομορφη;πλααααφφφ
Εσύ πάλι,τι ναι αυτό το άβαταρ; λες κ το κάνεις επίτηδες.Απαπα ανατριχίλα
Σήμερα γραμματέας.....! Παρακαλώ,ο επόμενος!! (δεχόμαστε κ παραγγελιές για ρόλους)
Θα παραταθεί κατόπιν εντολής μου....το θέμα είναι το γυαλί. φαντάζεσαι να με χυνεις στα γυαλια; θεά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δυστυχως με συμβαση ορισμένου χρόνου
Πώς είσαι ντυμένη ενώ πίνεις το καφεδάκι σου όμως;;;Πίνω το καφεδάκι μου κι ακούω αυτή την υπέροχη μελωδία σε Λα μινόρε. Ακούστε λίγο...
....γιατί να είναι ντυμένη ?Πώς είσαι ντυμένη ενώ πίνεις το καφεδάκι σου όμως;;;
Μια φωτό με την ρομπιτσα και μετά με ανοιχτή τη ρομπιτσαΕ μια ρομπιτσα χρειάζεται
Θα σου στείλω μετάΜια φωτό με την ρομπιτσα και μετά με ανοιχτή τη ρομπιτσα
Ακόμα περιμένω εγώ και πόσοι άλλοιΘα σου στείλω μετά