Νέα

Tzouli Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TZOYLI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.117
θα βγουν τα ψαρια εξω κ θα φωναζουνε:δωσε κι εμενα μπαρμπα!!!και μεταξυ μας ειναι πιο μερακληδες και πιο κιμπαρηδες οι Βορειοι...αααα μασιαλαχ κατι παιδαροι ειδικα απ τα χωρια τριγυρω!!!εχω βουλιαξει καπω και καπω εκει προς Καλοχωρι!!!!και μπουγατσες επειτα στη Μοναστηριου και στην Εγνατια.....
συνφωνο ! ! συνφωνο ! ! !

OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.249
μπα το κυμα ειναι το τσουναμι απο την Περαια...πας το πρωι για μπανιο κ το βραδυ το τσουναμι Νινα απο το βυζι βγαινει θεσσαλονικη
κ μην ανησυχεις..κανεις δεν θα πει τιποτα κακο..απλα θα σκασουν απ τη ζηλεια τους...το λεγε κι ο συγχωρεμενος ο Ταχτσης:ο Ελληνας μαζι με τη γυναικα θελει και τον πουστη του...δικιο ειχε ο μακαριτης

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.249
εγω 2 βδομαδες ακομα ρε φιλεναδα!!!εχω να φαω κατι ψωλες απο εδω μεχρι την καπερναουμ μεχρι να φυγω
ελα καλε σιγα..αφου παλι εδω θα ρθουμε..μας περιμενουν οι πλατειες και τα στρωματα απο Σεπτεμβρη

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
η νινα εμαθα οτι κανει καλα τσιμπουκια..ισχυει?

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
και να περπατησω τη Γουναρη,την Τσιμισκη και την Κορομηλα κ τη Σαπφους την Πολυτεχνειου και τη Φραγκων...αμα βγουμε παραλια μαζι θα σηκωθει το Αχιλλειον στο ποδι :2funny:

:think: Τζούλη είχες κανει ταξιτζής στη σαλονίκη?

Αν δεν σηηκωθεί να λές πώς ο Αχιλέας εχει πυρετό στη φτέρνα και δεν μπορεί να του σηκωθεί το πόδι!!!  :cheesy:

θα βγουν τα ψαρια εξω κ θα φωναζουνε:δωσε κι εμενα μπαρμπα!!!και μεταξυ μας ειναι πιο μερακληδες και πιο κιμπαρηδες οι Βορειοι...αααα μασιαλαχ κατι παιδαροι ειδικα απ τα χωρια τριγυρω!!!εχω βουλιαξει καπω και καπω εκει προς Καλοχωρι!!!!και μπουγατσες επειτα στη Μοναστηριου και στην Εγνατια.....

Μπάρμπας, ποίος μπαρμπας? Αχαχαχαχαααα!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Α έτσι μωρή ε? Καλλίτεροι οι βόρειοι ε? Και πιο μερακληδες και πιο κιμπαρηδες έ ?
Όταν πάς εκει πάνω να σου σκάσουν τα λάστιχα άτιμη , απο μπρός και απο πίσω, και να κλάνεις γυρίνους  :sperm: :sperm: :sperm: και εσύ και οι Κωλοχωριανοί μετά για ένα μήνα !!!  
Μπουχαχαχαχα   :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.249
καλησπερα καυλακια :-*

Συνημμένα

• july3.JPG
    july3.JPG
    38 KB · Εμφανίσεις: 20

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.117
καλησπερα ...και απο εμενα ! ! ! τι κανεις φιλεναδα ??? :tits2:

OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.249
καλησπερα ...και απο εμενα ! ! ! τι κανεις φιλεναδα ??? :tits2:
γεια σου κουκλακι μου..τωρα εκατσα..πολλη δουλεια σημερα.. :knockinb: :knockinb: :pipa1:καλα ειμαι,σου ευχομαι καλη δουλεια κι ολα κατ ευχην..γεια σου ψυχη μου  :-* :-*

Παρόμοια θέματα

Δ
Απαντήσεις
6
Εμφανίσεις
12K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom