TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.117
δεν υπαρχεις ! ! χαχαμπα το κυμα ειναι το τσουναμι απο την Περαια...πας το πρωι για μπανιο κ το βραδυ το τσουναμι Νινα απο το βυζι βγαινει θεσσαλονικη
δεν υπαρχεις ! ! χαχαμπα το κυμα ειναι το τσουναμι απο την Περαια...πας το πρωι για μπανιο κ το βραδυ το τσουναμι Νινα απο το βυζι βγαινει θεσσαλονικη
συνφωνο ! ! συνφωνο ! ! !θα βγουν τα ψαρια εξω κ θα φωναζουνε:δωσε κι εμενα μπαρμπα!!!και μεταξυ μας ειναι πιο μερακληδες και πιο κιμπαρηδες οι Βορειοι...αααα μασιαλαχ κατι παιδαροι ειδικα απ τα χωρια τριγυρω!!!εχω βουλιαξει καπω και καπω εκει προς Καλοχωρι!!!!και μπουγατσες επειτα στη Μοναστηριου και στην Εγνατια.....
επιτελους μπηκες στο νοημα..θα σε βαλει η Νινα μες τις βυζαρες της και θα κλασεις απ τη καυλαεγω διπλα στη Νινα οταν ειμαι στη θαλασσα νιωθω ασφαλεια με τα σωσιβια
κ μην ανησυχεις..κανεις δεν θα πει τιποτα κακο..απλα θα σκασουν απ τη ζηλεια τους...το λεγε κι ο συγχωρεμενος ο Ταχτσης:ο Ελληνας μαζι με τη γυναικα θελει και τον πουστη του...δικιο ειχε ο μακαριτηςμπα το κυμα ειναι το τσουναμι απο την Περαια...πας το πρωι για μπανιο κ το βραδυ το τσουναμι Νινα απο το βυζι βγαινει θεσσαλονικη
ακομα λιγες μερες Λαγε μου κ μετα ξαααπλα ;)τι κανουν τα καυλοραπανα;καυλωνετε καμμια σταλα;
εγω 2 βδομαδες ακομα ρε φιλεναδα!!!εχω να φαω κατι ψωλες απο εδω μεχρι την καπερναουμ μεχρι να φυγωακομα λιγες μερες Λαγε μου κ μετα ξαααπλα ;)
ποιός με φώναξε?
λαγουδακι που παμε διακοπες?εγω 2 βδομαδες ακομα ρε φιλεναδα!!!εχω να φαω κατι ψωλες απο εδω μεχρι την καπερναουμ μεχρι να φυγω
μονο θα κλασω?διοαρροια θα παθω....επιτελους μπηκες στο νοημα..θα σε βαλει η Νινα μες τις βυζαρες της και θα κλασεις απ τη καυλα
Γιατί κλέβεις τις δουλειές απ τα κορίτισα βρε συ χαμέμενε?εγω 2 βδομαδες ακομα ρε φιλεναδα!!!εχω να φαω κατι ψωλες απο εδω μεχρι την καπερναουμ μεχρι να φυγω
ελα καλε σιγα..αφου παλι εδω θα ρθουμε..μας περιμενουν οι πλατειες και τα στρωματα απο Σεπτεμβρηεγω 2 βδομαδες ακομα ρε φιλεναδα!!!εχω να φαω κατι ψωλες απο εδω μεχρι την καπερναουμ μεχρι να φυγω
παρο...λαγουδακι που παμε διακοπες?
ελα καλε σιγα..αφου παλι εδω θα ρθουμε..μας περιμενουν οι πλατειες και τα στρωματα απο Σεπτεμβρη
σεμνα!!!Γιατί κλέβεις τις δουλειές απ τα κορίτισα βρε συ χαμέμενε?
και να περπατησω τη Γουναρη,την Τσιμισκη και την Κορομηλα κ τη Σαπφους την Πολυτεχνειου και τη Φραγκων...αμα βγουμε παραλια μαζι θα σηκωθει το Αχιλλειον στο ποδι
θα βγουν τα ψαρια εξω κ θα φωναζουνε:δωσε κι εμενα μπαρμπα!!!και μεταξυ μας ειναι πιο μερακληδες και πιο κιμπαρηδες οι Βορειοι...αααα μασιαλαχ κατι παιδαροι ειδικα απ τα χωρια τριγυρω!!!εχω βουλιαξει καπω και καπω εκει προς Καλοχωρι!!!!και μπουγατσες επειτα στη Μοναστηριου και στην Εγνατια.....
γεια σου κουκλακι μου..τωρα εκατσα..πολλη δουλεια σημερα.. καλα ειμαι,σου ευχομαι καλη δουλεια κι ολα κατ ευχην..γεια σου ψυχη μου :-* :-*καλησπερα ...και απο εμενα ! ! ! τι κανεις φιλεναδα ???