Νέα

Tzouli Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TZOYLI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Captain America

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Και σε σενα καυλιτσα,κανα μπανιο εχεις κανει?η συνεχεια :fuck2:
:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
τι κανουν τα καυλοραπανα;καυλωνετε καμμια σταλα;

OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.887
Και σε σενα καυλιτσα,κανα μπανιο εχεις κανει?η συνεχεια :fuck2:
:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
εκανα τρια..τον αλλο μηνα τα πολλα :-* :-*τωρα δροσιζω τα παλληκαρια που ειναι ακομη εδω...δεν μπορουμε να φυγουμε ολες μαζι γιατι θα διαταραχτει η ισορροπια..καταλαβαινεις :tits:

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6
εκανα τρια..τον αλλο μηνα τα πολλα :-* :-*τωρα δροσιζω τα παλληκαρια που ειναι ακομη εδω...δεν μπορουμε να φυγουμε ολες μαζι γιατι θα διαταραχτει η ισορροπια..καταλαβαινεις :tits:
εμενα λαγουδακι καβλωβει το κωλαρακι μου το αποτριχωμενο και ψαχνω καρα ωραιο κοριτσακι με προσοντα

OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.887

Kι ενα πανεμορφο τραγουδι για τα καλοψυχα παιδια

OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.887
τι ξυνεις την κεφαλα σου καλε; μια επιθυμια εξεφρασε ο ανθρωπος κι αν ειναι και αποτριχωμενο οπως λεει θα του το γλειψω κι ολας...αν θες ελα κι εσυ...αντε μη ζοριζεστε αλλο..μια ψυχη που ναι να βγει ας βγει :-* :-*

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.369
γεια σου τρελλη μου αγαπη...αχ πως θα θελα μια βολτα στην παραλια τωρα να μυρισω τη θαλασσα :-*
ελα οποτε θελεις και θα κανουμε οσεσ βολτες θελεις ...σημερα εχει και ενα ωραιο αερακι ! ! :tits:

OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.887
ελα οποτε θελεις και θα κανουμε οσεσ βολτες θελεις ...σημερα εχει και ενα ωραιο αερακι ! ! :tits:
και να περπατησω τη Γουναρη,την Τσιμισκη και την Κορομηλα κ τη Σαπφους την Πολυτεχνειου και τη Φραγκων...αμα βγουμε παραλια μαζι θα σηκωθει το Αχιλλειον στο ποδι :2funny:

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.369
και να περπατησω τη Γουναρη,την Τσιμισκη και την Κορομηλα κ τη Σαπφους την Πολυτεχνειου και τη Φραγκων...αμα βγουμε παραλια μαζι θα σηκωθει το Αχιλλειον στο ποδι :2funny:
κυμα μωρο μου κυμα ! !

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6
εγω διπλα στη Νινα οταν ειμαι στη θαλασσα νιωθω ασφαλεια με τα σωσιβια :2funny: :2funny:

OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.887
κυμα μωρο μου κυμα ! !
θα βγουν τα ψαρια εξω κ θα φωναζουνε:δωσε κι εμενα μπαρμπα!!!και μεταξυ μας ειναι πιο μερακληδες και πιο κιμπαρηδες οι Βορειοι...αααα μασιαλαχ κατι παιδαροι ειδικα απ τα χωρια τριγυρω!!!εχω βουλιαξει καπω και καπω εκει προς Καλοχωρι!!!!και μπουγατσες επειτα στη Μοναστηριου και στην Εγνατια.....

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
6
Εμφανίσεις
12K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom