You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tzouli Trans
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TZOYLI
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Captain America
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Και σε σενα καυλιτσα,κανα μπανιο εχεις κανει?η συνεχεια
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
τι κανουν τα καυλοραπανα;καυλωνετε καμμια σταλα;
Captain America
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Μπα κατι ψιλα
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.887
εκανα τρια..τον αλλο μηνα τα πολλα :-* :-*τωρα δροσιζω τα παλληκαρια που ειναι ακομη εδω...δεν μπορουμε να φυγουμε ολες μαζι γιατι θα διαταραχτει η ισορροπια..καταλαβαινειςΚαι σε σενα καυλιτσα,κανα μπανιο εχεις κανει?η συνεχεια
kostas3d
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2009
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
εμενα λαγουδακι καβλωβει το κωλαρακι μου το αποτριχωμενο και ψαχνω καρα ωραιο κοριτσακι με προσονταεκανα τρια..τον αλλο μηνα τα πολλα :-* :-*τωρα δροσιζω τα παλληκαρια που ειναι ακομη εδω...δεν μπορουμε να φυγουμε ολες μαζι γιατι θα διαταραχτει η ισορροπια..καταλαβαινεις
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.369
καλησπερα και απο εμενα τζουλι ! ! !καλο απογευμα καυλακια :-*
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
εμενα λαγουδακι καβλωβει το κωλαρακι μου το αποτριχωμενο και ψαχνω καρα ωραιο κοριτσακι με προσοντα
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
εισαι στο σωστο μεροςεμενα λαγουδακι καβλωβει το κωλαρακι μου το αποτριχωμενο και ψαχνω καρα ωραιο κοριτσακι με προσοντα
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.887
γεια σου τρελλη μου αγαπη...αχ πως θα θελα μια βολτα στην παραλια τωρα να μυρισω τη θαλασσα :-*καλησπερα και απο εμενα τζουλι ! ! !
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.887
τι ξυνεις την κεφαλα σου καλε; μια επιθυμια εξεφρασε ο ανθρωπος κι αν ειναι και αποτριχωμενο οπως λεει θα του το γλειψω κι ολας...αν θες ελα κι εσυ...αντε μη ζοριζεστε αλλο..μια ψυχη που ναι να βγει ας βγει :-* :-*
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.369
ελα οποτε θελεις και θα κανουμε οσεσ βολτες θελεις ...σημερα εχει και ενα ωραιο αερακι ! !γεια σου τρελλη μου αγαπη...αχ πως θα θελα μια βολτα στην παραλια τωρα να μυρισω τη θαλασσα :-*
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.887
και να περπατησω τη Γουναρη,την Τσιμισκη και την Κορομηλα κ τη Σαπφους την Πολυτεχνειου και τη Φραγκων...αμα βγουμε παραλια μαζι θα σηκωθει το Αχιλλειον στο ποδιελα οποτε θελεις και θα κανουμε οσεσ βολτες θελεις ...σημερα εχει και ενα ωραιο αερακι ! !
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.369
κυμα μωρο μου κυμα ! !και να περπατησω τη Γουναρη,την Τσιμισκη και την Κορομηλα κ τη Σαπφους την Πολυτεχνειου και τη Φραγκων...αμα βγουμε παραλια μαζι θα σηκωθει το Αχιλλειον στο ποδι
kostas3d
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2009
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
εγω διπλα στη Νινα οταν ειμαι στη θαλασσα νιωθω ασφαλεια με τα σωσιβιακαι να περπατησω τη Γουναρη,την Τσιμισκη και την Κορομηλα κ τη Σαπφους την Πολυτεχνειου και τη Φραγκων...αμα βγουμε παραλια μαζι θα σηκωθει το Αχιλλειον στο ποδι
kostas3d
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2009
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
μπα το κυμα ειναι το τσουναμι απο την Περαια...πας το πρωι για μπανιο κ το βραδυ το τσουναμι Νινα απο το βυζι βγαινει θεσσαλονικηκυμα μωρο μου κυμα ! !
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.887
θα βγουν τα ψαρια εξω κ θα φωναζουνε:δωσε κι εμενα μπαρμπα!!!και μεταξυ μας ειναι πιο μερακληδες και πιο κιμπαρηδες οι Βορειοι...αααα μασιαλαχ κατι παιδαροι ειδικα απ τα χωρια τριγυρω!!!εχω βουλιαξει καπω και καπω εκει προς Καλοχωρι!!!!και μπουγατσες επειτα στη Μοναστηριου και στην Εγνατια.....κυμα μωρο μου κυμα ! !