TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.249
ΑρσακειάςΔηλαδή σεμνυνεσαι στο κρύο;
ΑρσακειάςΔηλαδή σεμνυνεσαι στο κρύο;
Αρσακειάς
Σκετη γκαβλα θα είσαι με μπλε φουστανακι και γιακαδακι.Αρσακειάς
Χαχαχα.Θεσσαλονικιός είσαι;Σκετη γκαβλα θα είσαι με μπλε φουστανακι και γιακαδακι.
Όχι Φαντα όπως συστήνουν άλλοι μύστες;Χαχαχα.Θεσσαλονικιός είσαι;
Εκανα,που λες,σήμερα ένα ιμάμ μούρλια.Για αύριο.Θα προσφέρεται με το ενεργοπαθητικό + κοκα κόλα
Βορειος είμαι κι εγώ.Χαχαχα.Θεσσαλονικιός είσαι;
Εκανα,που λες,σήμερα ένα ιμάμ μούρλια.Για αύριο.Θα προσφέρεται με το ενεργοπαθητικό + κοκα κόλα
Και φάντα και γκαζόζα και τσάι του βουνού. Απ όλα έχει ο μπαξέςΌχι Φαντα όπως συστήνουν άλλοι μύστες;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Βορειος είμαι κι εγώ.
Και φάντα και γκαζόζα και τσάι του βουνού. Απ όλα έχει ο μπαξές
Ολο βίτσια τα παλιόπαιδαΕγώ μαζί σου πλην όμως οι μύστες εδώ συστήνουν Φαντα ...
Κinky boys...Ολο βίτσια τα παλιόπαιδα
Καλέ ναι,μ έχουν ταράξει στα κωλοσκάμπιλαΚinky boys...
η θα ησουν ατακτο κοριτσι η ο κολαρακος ειναι σουπερ , παντως αυτο με τη μπλε ποδια με εφτιαξε μιλαμε σουπερ φαντασιωση ,να το κανουμε? να ερθω και να μου λες καλε κυριε ημουν ατακτι κοριτσι και εγω να σου ριχνω μπατσιες στο κολαρακι ...γλυκες χαδιαρικςε μη φοβασαι δεν μου αρεσει καθολου η βιαΚαλέ ναι,μ έχουν ταράξει στα κωλοσκάμπιλα
Αδικο έχουν;;;;Καλέ ναι,μ έχουν ταράξει στα κωλοσκάμπιλα
Λόλα,να ένα μήλοη θα ησουν ατακτο κοριτσι η ο κολαρακος ειναι σουπερ , παντως αυτο με τη μπλε ποδια με εφτιαξε μιλαμε σουπερ φαντασιωση ,να το κανουμε? να ερθω και να μου λες καλε κυριε ημουν ατακτι κοριτσι και εγω να σου ριχνω μπατσιες στο κολαρακι ...γλυκες χαδιαρικςε μη φοβασαι δεν μου αρεσει καθολου η βια
Καιρός για παραλία..
Life is a bitch...Καιρός για παραλία..
μουσακά θέλω εγώ.Χαχαχα.Θεσσαλονικιός είσαι;
Χα χα χα ναι ημουν κακό κοριτσι θα μου λες και άλλα τέτοια που ξέρεις έτη εμπειρία σου, θα φορέσω και τα γυαλιά πρεσβειωπιας ,ω ναι μόλις απέκτησα και απο αυτό, για να δείχνω σοβαρός καθηγητής και έτσι τελειο θα ειναι να έρθω τι λες;Λόλα,να ένα μήλο
μουσακά θέλω εγώ.
Ναι αλλά μη μου πεις στο τέλος,κάτσε να κάνω και γω λίγο τη μαθήτρια για να δω πως είναι.Θα παρεξηγηθώΧα χα χα ναι ημουν κακό κοριτσι θα μου λες και άλλα τέτοια που ξέρεις έτη εμπειρία σου, θα φορέσω και τα γυαλιά πρεσβειωπιας ,ω ναι μόλις απέκτησα και απο αυτό, για να δείχνω σοβαρός καθηγητής και έτσι τελειο θα ειναι να έρθω τι λες;
την καλόγρια θα κάνεις.Ναι αλλά μη μου πεις στο τέλος,κάτσε να κάνω και γω λίγο τη μαθήτρια για να δω πως είναι.Θα παρεξηγηθώ
για σενα θα γινω νοσοκοματην καλόγρια θα κάνεις.