Νέα

Tzouli Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TZOYLI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.249
Σκετη γκαβλα θα είσαι με μπλε φουστανακι και γιακαδακι.
Χαχαχα.Θεσσαλονικιός είσαι;
Εκανα,που λες,σήμερα ένα ιμάμ μούρλια.Για αύριο.Θα προσφέρεται με το ενεργοπαθητικό + κοκα κόλα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.679
Πόντοι
9.297
Εκανα,που λες,σήμερα ένα ιμάμ μούρλια.Για αύριο.Θα προσφέρεται με το ενεργοπαθητικό + κοκα κόλα
Όχι Φαντα όπως συστήνουν άλλοι μύστες;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Βορειος είμαι κι εγώ.

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.612
Πόντοι
456
Καλέ ναι,μ έχουν ταράξει στα κωλοσκάμπιλα
η θα ησουν ατακτο κοριτσι η ο κολαρακος ειναι σουπερ , παντως αυτο με τη μπλε ποδια με εφτιαξε μιλαμε σουπερ φαντασιωση ,να το κανουμε? να ερθω και να μου λες καλε κυριε ημουν ατακτι κοριτσι και εγω να σου ριχνω μπατσιες στο κολαρακι ...γλυκες χαδιαρικςε μη φοβασαι δεν μου αρεσει καθολου η βια

• Like
Αντιδράσεις: TZOYLI
OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.249
η θα ησουν ατακτο κοριτσι η ο κολαρακος ειναι σουπερ , παντως αυτο με τη μπλε ποδια με εφτιαξε μιλαμε σουπερ φαντασιωση ,να το κανουμε? να ερθω και να μου λες καλε κυριε ημουν ατακτι κοριτσι και εγω να σου ριχνω μπατσιες στο κολαρακι ...γλυκες χαδιαρικςε μη φοβασαι δεν μου αρεσει καθολου η βια
Λόλα,να ένα μήλο

stoli-mathitria.jpg

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.679
Πόντοι
9.297

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.203
Πόντοι
1.206
  • Αγάπη
Αντιδράσεις: TZOYLI

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.612
Πόντοι
456
Χα χα χα ναι ημουν κακό κοριτσι θα μου λες και άλλα τέτοια που ξέρεις έτη εμπειρία σου, θα φορέσω και τα γυαλιά πρεσβειωπιας ,ω ναι μόλις απέκτησα και απο αυτό, για να δείχνω σοβαρός καθηγητής και έτσι τελειο θα ειναι να έρθω τι λες;

OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.249
μουσακά θέλω εγώ.

Χα χα χα ναι ημουν κακό κοριτσι θα μου λες και άλλα τέτοια που ξέρεις έτη εμπειρία σου, θα φορέσω και τα γυαλιά πρεσβειωπιας ,ω ναι μόλις απέκτησα και απο αυτό, για να δείχνω σοβαρός καθηγητής και έτσι τελειο θα ειναι να έρθω τι λες;
Ναι αλλά μη μου πεις στο τέλος,κάτσε να κάνω και γω λίγο τη μαθήτρια για να δω πως είναι.Θα παρεξηγηθώ

Παρόμοια θέματα

Δ
Απαντήσεις
6
Εμφανίσεις
12K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom