Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.810
- Πόντοι
- 3.886
Θα αρπάξει μπόι ο φίλοςΜεγαλώνει γερά παιδιά
Θα αρπάξει μπόι ο φίλοςΜεγαλώνει γερά παιδιά
Υπερμουναρος όχι απλά μουναρα....Μουναρα
Μεγάλη ζημιά.... Μπαίνω... Φουλmerci......ελα για ιππασία
ΤυχαιρουληΜεγαλώνει γερά παιδιά
Με τον κηδεμόνα του;μεταξεταστέος Loo,έλα πάλι τον Σεπτέμβριο
ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ, Tzouli;Περάστε από αύριο να σας τρατάρω
Στη Θεσ/νίκη η ΠΑΟΚ θά σαι η Αρης.Είχαμε και Ηρακλή παλιά αλλά κλάταρεΠΑΟΚΤΣΑΚΙ, Tzouli;
τι κάνεις καυλιάρα; πως πας με την ζέστη;Στη Θεσ/νίκη η ΠΑΟΚ θά σαι η Αρης.Είχαμε και Ηρακλή παλιά αλλά κλάταρε
Με δροσίζουν οι ψωλαράδες που έρχονται μωρό μου,με λίγα πουτσοσκάμπιλα,αααχχχχ όλα καλάτι κάνεις καυλιάρα; πως πας με την ζέστη;
Γλυκούλα...και τα ζουμια της καρύδας για αναψυκτικό και αντηλιακό μαζί!!!Καλό μήνα σε όλους!!!
Καλό καλοκαίρι να έχουμεΓλυκούλα...και τα ζουμια της καρύδας για αναψυκτικό και αντηλιακό μαζί!!!
Αχ,εσύ!!!
Αμήν...Καλό καλοκαίρι να έχουμε
Εμείς θα εστιάσουμε στα καλά του. Οπου εστιάζεις,αυτό μεγεθύνεται.Από την άλλη,σκέψου,κανείς δεν μας υπόσχεται πως θα δούμε πολλά καλοκαίρια ακόμηΑμήν...
Όμως ήδη το μισώ γιατί συνήθως έχει καύσωνες και φωτιές .
Απλως σκεφτομαι οτι κάποτε δεν υπήρχαν τόσες φωτιές ούτε καύσωνες ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ...Εμείς θα εστιάσουμε στα καλά του. Οπου εστιάζεις,αυτό μεγεθύνεται.Από την άλλη,σκέψου,κανείς δεν μας υπόσχεται πως θα δούμε πολλά καλοκαίρια ακόμη
Εντάξει και μένα μου κάνουν παζάρι για το παγωτό κι ό,τι μπορώ κάνω...και τα παγωτά ήταν προσιτά...τωρα ακουω ο περιπτεράς να λέει ότι οι γονείς κάνουν παζάρια με τα μικρά για να πάρουν φτηνά παγωτά γιατί δεν βγαίνουν...δεν υπήρχαν τέτοια θέματα τότε.
Είσαι απίστευτη...διαστροφικα σέξυ...!!!Εντάξει και μένα μου κάνουν παζάρι για το παγωτό κι ό,τι μπορώ κάνω
η ζέστη θα φταίειΕίσαι απίστευτη...διαστροφικα σέξυ...!!!
Δηλαδή σεμνυνεσαι στο κρύο;η ζέστη θα φταίει