teo8267
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2011
- Like
- 146
- Πόντοι
- 6
Μητερα Τερεζα!!!Καλημέρα :-*
Μνμ στο kanesex:
-Δωρεάν είσαι;
-Ναι μωρό μου,του Ερυθρού Σταυρού είμαι κι εγώ,που πονάς;Να στείλω ένα ταξί να σε φέρει;Δικό μου και το ταξί,έλα
Μητερα Τερεζα!!!Καλημέρα :-*
Μνμ στο kanesex:
-Δωρεάν είσαι;
-Ναι μωρό μου,του Ερυθρού Σταυρού είμαι κι εγώ,που πονάς;Να στείλω ένα ταξί να σε φέρει;Δικό μου και το ταξί,έλα
kalimera sto pio omorfo plazma tou kosmou!!!!Τα καλύτερα παιδιά,πάντα όρθια τα μωρά μου,ακούραστοι εργάτες κι αγαπημένος μου είναι ο...; ;)
image hosting for forum
ψάξε να βρεις λύση δεν είμαι ο άνθρωπος για όλες τις δουλειες,νταξ;kalimera sto pio omorfo plazma tou kosmou!!!!
Den mou ipes telika me to apothimeno pou exo ti tha kanoume???
αλλά για της δουλειές που εισαι....είσαι η καλύτερη και σε γουστάρω με 1000!!!!?ψάξε να βρεις λύση δεν είμαι ο άνθρωπος για όλες τις δουλειες,νταξ;
κουκλε μου για πες αλεύρι :-* :-* :-*αλλά για της δουλειές που εισαι....είσαι η καλύτερη και σε γουστάρω με 1000!!!!?
Είσαι σούπερ καύλα κούκλα μου!!!!
α ρε τι μου κάνεις τώρα!!!!
είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό!!!!!
είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό!!!!!
Η μέρα ξεκίνησε με βαθειά καθίσματα για την τόνωση των γλουτών....
Να το κάνετε κι εσείς ;)
Bonjour :-*
Καλημέρα!!!
Θα ήθελα στα βαθειά σου καθίσματα να είμαι ξαπλωμένος από κάτω και να εξαφανίσω στο στόμα μου το υπέροχο καυλι σου!!!!!!
closest gas station to
Η μέρα ξεκίνησε με βαθειά καθίσματα για την τόνωση των γλουτών....
Να το κάνετε κι εσείς ;)
Bonjour :-*
closest gas station to
χαχαχα ναι κάπως έτσι πρέπει να βγήκε.....Ετσι έμεινε Pirkavlos το ''κάτσε κάτω απ τη μπάρα;
καλημερα θελω να με παιξεις...Τα καλύτερα παιδιά,πάντα όρθια τα μωρά μου,ακούραστοι εργάτες κι αγαπημένος μου είναι ο...; ;)
image hosting for forum
γκελ,γκελ....καιξή... :-*καλημερα θελω να με παιξεις...
"Θα σε ξανάβρω στους μπαξέδες