Νέα

Tzouli Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TZOYLI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
yπεροχη!!!εκπληκτικη !!!!τοσο αισθησιακη η τζουλι μας!!!γλυφεις και κωλο μωρο μου!?????
ευχαριστώ πολύ μωρό μου!!! Γλειφοκωλάδα επιλεκτικά.Οποιος ενδιαφέρεται για λεπτομέρειες inbox please :-* :-* :-*

OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
Αύριο 2 Αυγούστου στο πόστο μου από τις εννια το πρωι μεχρι και τις δεκα το βραδυ :-* :-*

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Εγώ βλέπω ότι είναι εξηγημενο άτομο η Τζούλι και παλιότερα μου είχε απαντήσει πάντα με ευγένεια και ειλικρίνεια σε PM. Να πω την αλήθεια θέλω να την επισκεφτώ σε παθητικό ρόλο αλλά έχω καταλάβει ότι γουστάρει να είναι κυρίως παθητική και λιγότερο ενεργητική. Έτσι έμεινα αναποφάσιστος. Όμως θα το ξαναπροσπαθησω Τζουλι και θα σου στείλω

OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
Εγώ βλέπω ότι είναι εξηγημενο άτομο η Τζούλι και παλιότερα μου είχε απαντήσει πάντα με ευγένεια και ειλικρίνεια σε PM. Να πω την αλήθεια θέλω να την επισκεφτώ σε παθητικό ρόλο αλλά έχω καταλάβει ότι γουστάρει να είναι κυρίως παθητική και λιγότερο ενεργητική. Έτσι έμεινα αναποφάσιστος. Όμως θα το ξαναπροσπαθησω Τζουλι και θα σου στείλω
Ενεργητικό κάνω επειδή σας αρέσει και μ αρεσει και μενα να σας ευχαριστώ.Αλλα όπως πολυ σωστά είπε κάποτε ένας παλιός κ έμπειρος εδώ είμαι lady..αγριάδες κ αυταρχικά δεν κάνω γιατί δεν τα κάνω καλά..αλλά ποιος είπε οτι δν κανω ενεργητικο;Κάνω τόσο,όσο.Μέχρι τρίτη λυκείου σας αναλαμβανω.Για πανεπιστήμιο και ντοκτορά είναι άλλες καλύτερες δασκάλες... :-* :-*
Και το Τζουλη με η παρακαλω  :cheesy: ;) :-*

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.681
Πόντοι
8.816
Εγώ θα ρθω μόνο να δώσω πιπα επειδή είμαι στρειτ και θα φέρω και τον μπομπ σφουγγαρακι μαζί μου που είναι γκει

• Like
Αντιδράσεις: TZOYLI
OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
Tο δεξί γέρνει λίγο αλλά δε βαριέσαι,ουδείς τέλειος :-* :cheesy:

:-* :-* :-*

OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
Καλημέρα :-*

Μνμ στο kanesex:
-Δωρεάν είσαι;
-Ναι μωρό μου,του Ερυθρού Σταυρού είμαι κι εγώ,που πονάς;Να στείλω ένα ταξί να σε φέρει;Δικό μου και το ταξί,έλα  :cheesy:

Παρόμοια θέματα

Δ
Απαντήσεις
6
Εμφανίσεις
12K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom