TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.249
αχχχχ...και κοκα κολα τωρα κ λιγο νανι..σ ευχαριστω θειεΕιμαι το καβλί της .... εμπιστοσύνης!!!
Κσλή όρεξη γλύκα ότι και να τρώς!!!
αχχχχ...και κοκα κολα τωρα κ λιγο νανι..σ ευχαριστω θειεΕιμαι το καβλί της .... εμπιστοσύνης!!!
Κσλή όρεξη γλύκα ότι και να τρώς!!!
μα που ειστε;βγηκατε βολτα;αχχχχ...και κοκα κολα τωρα κ λιγο νανι..σ ευχαριστω θειε
οι τιμες απο τι διαφοροποιουνται?
ειμαι πρωταρης
[/quote
αυτα η σε προσωπικο μηνυμα η στο τηλεφωνο
σου εστειλα ηδηαν θες κα μπορεις στειλε μου σε προσωπικο μηνυμα
σου εστειλα ηδη
[/quote
ελπιζω να σε διαφωτισα ικανοποιητικα
το προλαβες ε...? και αυτην ετσι... ?[size=16pt]Τζενουλα δες πως θα κάνεις Παράθεση [/size]
[size=14pt][ quote author=TZOYLI link=topic=124344.msg2900951#msg2900951 date=1307991888]
blanlablablabla
[/quote ]
μετά το τελευταίο [size=14pt]quote][/size]
γράφεις το μύνημα σου εδώ: blanlablablabla ;)
δεν ξερω αν καταλαβα,θα μου πεις αυριο[size=16pt]Τζουλάκι δες πως θα κάνεις Παράθεση [/size]
[size=14pt][ quote author=TZOYLI link=topic=124344.msg2900951#msg2900951 date=1307991888]
blanlablablabla
[/quote ]
μετά το τελευταίο [size=14pt]quote][/size]
γράφεις το μύνημα σου εδώ: blanlablablabla ;)
καληνυχτα σε ολους κι ονειρα γλυκα...και την Τεταρτη στο Συνταγμα..καλα τα πουτσοχαμπερα αλλα να μη μας πουλησουν αυτοιγια ενα ξεροκοματο γιατι οι επομενοι που θα ρθουν θα μας θυμουνται και θα φτυνουν.και θα ναι κριμα!!!οτι εγινε,εγινε αλλα εως εδωδεν ξερω αν καταλαβα,θα μου πεις αυριο
καλη σας μερακαληνυχτα σε ολους κι ονειρα γλυκα...και την Τεταρτη στο Συνταγμα..καλα τα πουτσοχαμπερα αλλα να μη μας πουλησουν αυτοιγια ενα ξεροκοματο γιατι οι επομενοι που θα ρθουν θα μας θυμουνται και θα φτυνουν.και θα ναι κριμα!!!οτι εγινε,εγινε αλλα εως εδω
Απλα πατας παραθεση και γραφης στην συνεχεια χωρις να σβησης κατι απο το /quote]δεν ξερω αν καταλαβα,θα μου πεις αυριο
σ ευχαριστω πολυ και καλη σου μεραΑπλα πατας παραθεση και γραφης στην συνεχεια χωρις να σβησης κατι απο το /quote]
Kαλημερα
σ εσενα τι σου αρεσει να σου φιλανε;Να που το καταφερες τιποτα δεν ειναι
κυριε επιλοχια σ ευχαριστω πολυ για την προσοχη σουΝα που το καταφερες τιποτα δεν ειναι
Το μετωποσ εσενα τι σου αρεσει να σου φιλανε;
Οχι και επιλοχιας απλα οσο μπορουμε να βοηθαμε τους νεουςκυριε επιλοχια σ ευχαριστω πολυ για την προσοχη σου
καλο ;)Το μετωπο
Οχι και επιλοχιας απλα οσο μπορουμε να βοηθαμε τους νεους
οχι και επιλοχιας... με 6 αστερια στην κατοχη του...κυριε επιλοχια σ ευχαριστω πολυ για την προσοχη σου