ορεα η περουκα σου αγαπη μου
εκει στο adoos γιατι γραφουν 3 και 4 φορες την αγγελια?για να την εμπεδωσουμε καλα?
Ντροπήν σας!!!
ορεα η περουκα σου αγαπη μου
εκει στο adoos γιατι γραφουν 3 και 4 φορες την αγγελια?για να την εμπεδωσουμε καλα?
Μετάφραση:Μωρό μου στο adoos γράφεις ότι είσαι παθητική. Εαν ήσουν και ενεργητική σίγουρα θα σε επισκεπτόμουν...
καλημερα και χρονια πολλα σε ολουςΜετάφραση:
'Μωρό μου δεν έρχομαι , γιατί φοβάμαι μήπως με βάλεις να σε γαμήσω. Εαν με γαμούσες θα σε επισκεπτόμουν...'
καλημερα τζουλη επισης χρονια πολλα
[/quote
ευχαριστω..Φωτιση ευχομαι
Μετάφραση:
'Μωρό μου δεν έρχομαι , γιατί φοβάμαι μήπως με βάλεις να σε γαμήσω. Εαν με γαμούσες θα σε επισκεπτόμουν...'
μην κρινετε ινα μη κριθειτεαιτία..ανεπάρκεια τεστοστερόνης.
γεια σου τζουλη,πως μπορουμε να το κανονισουμε?
[/quote
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ..ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...μ ενα τηλεφωνακι το κανονιζουμε και κανεις ΠΑΣΧΑ!!!!
μην κρινετε ινα μη κριθειτε
γεια σου τζουλη,πως μπορουμε να το κανονισουμε?
[/quote
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ..ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...μ ενα τηλεφωνακι το κανονιζουμε και κανεις ΠΑΣΧΑ!!!!
ΠΑΣΧΑ;
ομολογώ πως είμαι παρωχημένος!
μην κρινετε ινα μη κριθειτε
Αν σου φυτεψει την λαμπάδα στον πισινό θα πεἰς ανέστη απο πίσω και δεύτε φάγετε!!!ΠΑΣΧΑ;
ομολογώ πως είμαι παρωχημένος!
Αν σου φυτεψει την λαμπάδα στον πισινό θα πεἰς ανέστη απο πίσω και δεύτε φάγετε!!!
κατάλαβα!
αν πει ΓΑΜΟΣ σου βάζει λαμπάδα γάμου; με ρύζι;
Μπαααά.
Απλά θα χορεψεις τον χορό του Χυσαΐα, και θα φάς λαμπάδα με δυό αυγά!!!
Μπαααά.
[/quote
hotyan μεσα στο μυαλο μου εισαι..επικοινωνουμε καταληκτικα
Μπαααά.
[/quote
hotyan μεσα στο μυαλο μου εισαι..επικοινωνουμε καταληκτικα
Παρεμπιμπτόντως γλύκα μας , και ο φίλος osie.0909 είναι καλο και αγαθό άτομο, η όπως αλλοιώς θα λέγαμε απ τα καλλίτερα παιδιά εδώ μέσα και με πολύ καλή αίσθηση του χιουμορ.
οκ αφου το λες εσυ ετσι θα ειναι..εσενα σ εμπιστευομαι κι ας μη γνωριζομαστε..ας φαω τωρα τον μουσακα μου!!και σ οποιον δεν γευματισε ακομη καλη ορεξηΠαρεμπιμπτόντως γλύκα μας , και ο φίλος osie.0909 είναι καλο και αγαθό άτομο, η όπως αλλοιώς θα λέγαμε απ τα καλλίτερα παιδιά εδώ μέσα και με πολύ καλή αίσθηση του χιουμορ.
Ειμαι το καβλί της .... εμπιστοσύνης!!!οκ αφου το λες εσυ ετσι θα ειναι..εσενα σ εμπιστευομαι κι ας μη γνωριζομαστε..ας φαω τωρα τον μουσακα μου!!και σ οποιον δεν γευματισε ακομη καλη ορεξη