TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.249
αυτο ειναι το λιγοτερο,να προσεχεις!!αληθεια με τα παιδια που ειναι στο νοσοκομειο τι εγινε; τα βγαλανε απ την καταστολη;γτ μου κάτσανε πρόστιμο :'(
αυτο ειναι το λιγοτερο,να προσεχεις!!αληθεια με τα παιδια που ειναι στο νοσοκομειο τι εγινε; τα βγαλανε απ την καταστολη;γτ μου κάτσανε πρόστιμο :'(
αυτο ειναι το λιγοτερο,να προσεχεις!!αληθεια με τα παιδια που ειναι στο νοσοκομειο τι εγινε; τα βγαλανε απ την καταστολη;
αν ειναι ακομα σε μηχανικη υποστηριξη σε ρωτησα γιατι στα σαιτ δεν βλεπω τιποτα για το θεμα,ουτε κ στο preza.gr που παρακολουθουσε το θεμα..αν μαθεις κατι να με πεις...καλα; :-*αυτά τα περιστατικά δεν βγαίνουν έτσι εύκολα από τις μεθ.. ;)
τα αρχίδια οι ζητάδες που κυκλοφορούν ακόμα έξω;
*προσέχω εγώ... τα στρουμφ γτ με προσέχουνε;
Δεν ακουσα καλά .γτ μου κάτσανε πρόστιμο :'(
θειά κατσε φρονιμα,εισαι σεσημασμενη πια,εχεις φακελο :oΔεν ακουσα καλά .
Τι είπεεες?
Σου έκατσε πουρo νόστιμο?
θειά κατσε φρονιμα,εισαι σεσημασμενη πια,εχεις φακελο :o
αν ειναι ακομα σε μηχανικη υποστηριξη σε ρωτησα γιατι στα σαιτ δεν βλεπω τιποτα για το θεμα,ουτε κ στο preza.gr που παρακολουθουσε το θεμα..αν μαθεις κατι να με πεις...καλα; :-*
Δεν ακουσα καλά .
Τι είπεεες?
Σου έκατσε πουρo νόστιμο?
δες κάψα για τα πιτσιρίκια..θα αρχίσω να ζουλεύω >
γιάννης πίνει, γιάννης μεθά
Δεν ακουσα καλά .
Αυτη η ωτίτιδα μεγάλη ζημιά!
Τι είπεεες?
Εχω φάσκελο?
:-* :-* :-* :-* :-*
ναι,φασκελο!!! ποσες φορες σου εχω πει να μην τον παιρνεις απ τ αυτια; δεν μ ακους...να τ αποτελεσματα!! τωρα χρειαζεσαι ωριλά.Δεν ξερω αν εχει ο Μικές κανεναν καλο,να σε στειλειΔεν ακουσα καλά .
Αυτη η ωτίτιδα μεγάλη ζημιά!
Τι είπεεες?
Εχω φάσκελο?
:-* :-* :-* :-* :-*
ναι,φασκελο!!! ποσες φορες σου εχω πει να μην τον παιρνεις απ τ αυτια; δεν μ ακους...να τ αποτελεσματα!! τωρα χρειαζεσαι ωριλά.Δεν ξερω αν εχει ο Μικές κανεναν καλο,να σε στειλει
ναι,φασκελο!!! ποσες φορες σου εχω πει να μην τον παιρνεις απ τ αυτια; δεν μ ακους...να τ αποτελεσματα!! τωρα χρειαζεσαι ωριλά.Δεν ξερω αν εχει ο Μικές κανεναν καλο,να σε στειλει
Κατσε καλά μωρή!
Μην ελθω να σου αδειάσω το ταψί με το παστίτσιο σου την παρθένα τρυπούλα σου και μετά δεν βρίσκεις γαμπρό.
Οκ.πσιτ!!!! το παστιτσιο ξεχνα το ;)
Οκ.
Την κατσαρόλα με τους λαχανοντολμάδες γίνεται?
πσιτ!!!! το παστιτσιο ξεχνα το ;)
Οκ.
να φτιαξεις δικους σου
Κ
αι τι θα μείνει να φάω ρε παλιόμουτρο?
Την πουτσαρόλα η την πουστραρόλα?
για ΕΡΓΕΝΗΔΕΣ.... ;)