daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 35
- Πόντοι
- 246
Μιχαλάκη, λες στον άλλο ότι σκέφτεται πούτσες, αλλά και συ δεν το'χεις το βαρβατέ
βολφακη μην σε παω γαμιωντας τρικαλα λονδινο εγω που σε αγαπαω.....
Μιχαλάκη, λες στον άλλο ότι σκέφτεται πούτσες, αλλά και συ δεν το'χεις το βαρβατέ
βολφακη μην σε παω γαμιωντας τρικαλα λονδινο εγω που σε αγαπαω.....
κάτσε να σε πάω τρόλευ φκκ άρτεμις κι αν δεν γλυκαθείς το βλέπουμε κι αυτό το σενάριο..είμαι ανοικτός σε όλες τις προτάσεις..αλλά δεν ξέρω πώς γίνεται πάντα οι άλλοι να ενδίδουν
AEΛ-Manchester United σημειώσατε άσσο
πολλες φορες παει η σταμνα στη βρυση αλλα μια θα τσουζει ο κωλος της... ;) παω για υπνους εχω πρωινο ξυπνημα και αμα ειναι να πεις μαλακια πες την συντομα γιατι νυσταζω.
και το βουνό στο Μωάμεθ άμα λάχει
Μικέ,μη μιλας ετσι στο παιδι σε παρακαλω...καλημερα συντροφοι,κατεβαινω για τη λαικη :-*βολφακη μην σε παω γαμιωντας τρικαλα λονδινο εγω που σε αγαπαω.....
Μικέ,μη μιλας ετσι στο παιδι σε παρακαλω...καλημερα συντροφοι,κατεβαινω για τη λαικη :-*
θα πάρεις λάχανο για τους ντολμάδες
ναι,πηρα αλλα θα το κανω με χοιρινο αυτη τη φορα...Μικέ; 2 μετρα; 125κιλ; ασηκωτος βρε παιδκι μου!!!θα πάρεις λάχανο για τους ντολμάδες
ναι,πηρα αλλα θα το κανω με χοιρινο αυτη τη φορα...Μικέ; 2 μετρα; 125κιλ; ασηκωτος βρε παιδκι μου!!!
χωρας στο κρεβατι;ανακριβες....2.05 128 κιλα ζητω συγνωμη. δυστυχως σημερα ειναι ημερα αληστου μνημης για μενα και θα αποχωρησω νωρις
χωρας στο κρεβατι;
:-* :-*Αφιερωμένο μάτια μου όμορφα........