Νέα

Tzouli Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TZOYLI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
βολφακη  :smitten: :smitten: μην σε παω γαμιωντας τρικαλα λονδινο εγω που σε αγαπαω..... :grin:

κάτσε να σε πάω τρόλευ φκκ άρτεμις κι αν δεν γλυκαθείς το βλέπουμε κι αυτό το σενάριο..είμαι ανοικτός σε όλες τις προτάσεις..αλλά δεν ξέρω πώς γίνεται πάντα οι άλλοι να ενδίδουν :grin:

AEΛ-Manchester United σημειώσατε άσσο :)

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
35
Πόντοι
246
κάτσε να σε πάω τρόλευ φκκ άρτεμις κι αν δεν γλυκαθείς το βλέπουμε κι αυτό το σενάριο..είμαι ανοικτός σε όλες τις προτάσεις..αλλά δεν ξέρω πώς γίνεται πάντα οι άλλοι να ενδίδουν :grin:

AEΛ-Manchester United σημειώσατε άσσο :)

πολλες φορες παει η σταμνα στη βρυση αλλα μια θα τσουζει ο κωλος της... ;) παω για υπνους εχω πρωινο ξυπνημα και αμα ειναι να πεις μαλακια πες την συντομα γιατι νυσταζω. :birdman: :birdman:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
πολλες φορες παει η σταμνα στη βρυση αλλα μια θα τσουζει ο κωλος της... ;) παω για υπνους εχω πρωινο ξυπνημα και αμα ειναι να πεις μαλακια πες την συντομα γιατι νυσταζω. :birdman: :birdman:

και το βουνό στο Μωάμεθ άμα λάχει

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
35
Πόντοι
246
ναι,πηρα αλλα θα το κανω με χοιρινο αυτη τη φορα...Μικέ; 2 μετρα; 125κιλ; ασηκωτος βρε παιδκι μου!!!

ανακριβες....2.05  128 κιλα ζητω συγνωμη. δυστυχως σημερα ειναι  ημερα αληστου μνημης για μενα και θα αποχωρησω νωρις

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.019
Πόντοι
22.785
Αφιερωμένο μάτια μου όμορφα........

:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Παρόμοια θέματα

Δ
Απαντήσεις
6
Εμφανίσεις
12K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom