Νέα

Tzouli Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TZOYLI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
άκου τότε... με κέρασε τσουρεκάκι Τενκερλή με γεύση πορτοκάλι, χυμό... φάγαμε ήπιαμε πηδήξαμε.. μια χαρά πέρασα...
αυτα ειναι!!!γουσταρω...τενκερλη ξερω μονο στο χαλανδρι,μια και το εφερε η κουβεντα εχει και στο κεντρο μια και θα ειμαι το απογευμα να χτυπησω ενα;

OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.249
δεν ξερεις το καταστημα που εχει ανοιξει στι Συνταγμα;;;πανω στην πλατεια,διπλα απ την εξοδο του μετρο για τη Σταδιου...αρρωστια..μονο που δεν κανει κρουασαν με μαρμελαδα οπως στη Θεσσαλονικη

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
δεν ξερεις το καταστημα που εχει ανοιξει στι Συνταγμα;;;πανω στην πλατεια,διπλα απ την εξοδο του μετρο για τη Σταδιου...αρρωστια..μονο που δεν κανει κρουασαν με μαρμελαδα οπως στη Θεσσαλονικη
ελα....καλα μιλαμε οτι ειμαι καθε μερα εκει καιδεν εχω δει τιποτα..ελεος!!πωωωω με καυλωσες τωρα ασχημα

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
αυτα ειναι!!!γουσταρω...τενκερλη ξερω μονο στο χαλανδρι,μια και το εφερε η κουβεντα εχει και στο κεντρο μια και θα ειμαι το απογευμα να χτυπησω ενα;
αφου θάσαι στο κέντρο γιατί δεν πας από τη Τζούλη να σε κεράσει? σίγουρα θάναι φρέσκο και ζεστό ζεστό... (το τσουρεκάκι εννοώ)

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
αχ τι μου θυμισες...μετα τα ξενυχτια ψωνιζαμε κρουασαν ..μοσχοβολαει ολη η Τσιμισκη κ η Αριστοτελους
αστο μην το ψαχνεις...μπορω να τρωω κιλα απο αυτες τις μαλακιες,τσουρεκια,κρουασαν και αλλα πουστιρλικια

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
πριν 1 ωρα το ξεκωλιασα!!!!!ειμαι απαραδεκτος..τουμπανο εχω γινει

OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.249
χαλαλι σου...και καταπληκτικο ασουρε στο street food στο Γκαζι οπως κ υπεροχες πιτες...

Παρόμοια θέματα

Δ
Απαντήσεις
6
Εμφανίσεις
12K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom