Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
γαμώ τα τσουρέκια... γαμώ τις πίπες... όλα γαμάουα ήταν...και γαμω τα τσουρεκια ο Τερκενλης ετσι;
γαμώ τα τσουρέκια... γαμώ τις πίπες... όλα γαμάουα ήταν...και γαμω τα τσουρεκια ο Τερκενλης ετσι;
αυτα ειναι!!!γουσταρω...τενκερλη ξερω μονο στο χαλανδρι,μια και το εφερε η κουβεντα εχει και στο κεντρο μια και θα ειμαι το απογευμα να χτυπησω ενα;άκου τότε... με κέρασε τσουρεκάκι Τενκερλή με γεύση πορτοκάλι, χυμό... φάγαμε ήπιαμε πηδήξαμε.. μια χαρά πέρασα...
με μεγαλη μου χαραπου να δεις τo τσουρέκι του wolfaki..σκέτο μέλι...
να τo γλύφεις όλη μέρα
ελα....καλα μιλαμε οτι ειμαι καθε μερα εκει καιδεν εχω δει τιποτα..ελεος!!πωωωω με καυλωσες τωρα ασχημαδεν ξερεις το καταστημα που εχει ανοιξει στι Συνταγμα;;;πανω στην πλατεια,διπλα απ την εξοδο του μετρο για τη Σταδιου...αρρωστια..μονο που δεν κανει κρουασαν με μαρμελαδα οπως στη Θεσσαλονικη
αφου θάσαι στο κέντρο γιατί δεν πας από τη Τζούλη να σε κεράσει? σίγουρα θάναι φρέσκο και ζεστό ζεστό... (το τσουρεκάκι εννοώ)αυτα ειναι!!!γουσταρω...τενκερλη ξερω μονο στο χαλανδρι,μια και το εφερε η κουβεντα εχει και στο κεντρο μια και θα ειμαι το απογευμα να χτυπησω ενα;
πασοείναι για λίγες :-*
αφου θάσαι στο κέντρο γιατί δεν πας από τη Τζούλη να σε κεράσει? σίγουρα θάναι φρέσκο και ζεστό ζεστό... (το τσουρεκάκι εννοώ)
λες;...ωπα εδω ειμαι χυνωωωωωωωωαφου θάσαι στο κέντρο γιατί δεν πας από τη Τζούλη να σε κεράσει? σίγουρα θάναι φρέσκο και ζεστό ζεστό... (το τσουρεκάκι εννοώ)
αχ τι μου θυμισες...μετα τα ξενυχτια ψωνιζαμε κρουασαν ..μοσχοβολαει ολη η Τσιμισκη κ η Αριστοτελουςλες;...ωπα εδω ειμαι χυνωωωωωωωω
αστο μην το ψαχνεις...μπορω να τρωω κιλα απο αυτες τις μαλακιες,τσουρεκια,κρουασαν και αλλα πουστιρλικιααχ τι μου θυμισες...μετα τα ξενυχτια ψωνιζαμε κρουασαν ..μοσχοβολαει ολη η Τσιμισκη κ η Αριστοτελους
ΝΑΙ εσυ..γιατι να μη μας τα μαθαινεις;