Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
α ολα και ολα την τζουλι την συμπαθω(σοβαρα τωρα,δεν κανω πλακα)
αν ξάχνετε για κουμπάρο πες μου...
α ολα και ολα την τζουλι την συμπαθω(σοβαρα τωρα,δεν κανω πλακα)
τυπε σε φοβαμε εσενα μην μου την πεσεις στο κοριτσιαν ξάχνετε για κουμπάρο πες μου...
δεν πιστευω να εκανες αταξιεςναι,δικιο εχεις..παρασυρθηκα χθες κ ξενυχτησα,κοιμηθηκα στις τεσσερις
είμαι ηθικό στοιχείο... τον χότυ να φοβάσαι που πετάγεται μέσα σ' όλα...τυπε σε φοβαμε εσενα μην μου την πεσεις στο κοριτσι
μπα..ειναι απ τα ευγενικα παιδιατυπε σε φοβαμε εσενα μην μου την πεσεις στο κοριτσι
τον οποιο εχω χασει...είμαι ηθικό στοιχείο... τον χότυ να φοβάσαι που πετάγεται μέσα σ' όλα...
καλη κουφαλα ειναι και αυτοςείμαι ηθικό στοιχείο... τον χότυ να φοβάσαι που πετάγεται μέσα σ' όλα...
λες;μην σε πηδηξει ευγενικα φοβαμεμπα..ειναι απ τα ευγενικα παιδια
μπα..ειναι απ τα ευγενικα παιδια
καλη κουφαλα ειναι και αυτος
την έχω ήδη πηδήξει... και ήμουν αρκετά ευγενής πιστέυω...λες;μην σε πηδηξει ευγενικα φοβαμε
και με το ένα ακούω
σιωπηκαλη κουφαλα ειναι και αυτος
αστα αυτα...περιμενω ενημερωση απο το κοριτσι,αλλιως δεν πιστευω τιποτατην έχω ήδη πηδήξει... και ήμουν αρκετά ευγενής πιστέυω...
τα εν οικω μη εν δημωτην έχω ήδη πηδήξει... και ήμουν αρκετά ευγενής πιστέυω...
κανενα σχολιοαστα αυτα...περιμενω ενημερωση απο το κοριτσι,αλλιως δεν πιστευω τιποτα
άκου τότε... με κέρασε τσουρεκάκι Τενκερλή με γεύση πορτοκάλι, χυμό... φάγαμε ήπιαμε πηδήξαμε.. μια χαρά πέρασα...αστα αυτα...περιμενω ενημερωση απο το κοριτσι,αλλιως δεν πιστευω τιποτα
ααααα μη τα λες αυτα σε παρακαλω πολυ...αυτα ειναι προσωπικα θεματαάκου τότε... με κέρασε τσουρεκάκι Τενκερλή με γεύση πορτοκάλι, χυμό... φάγαμε ήπιαμε πηδήξαμε.. μια χαρά πέρασα...
και γαμω τα τσουρεκια ο Τερκενλης ετσι;ααααα μη τα λες αυτα σε παρακαλω πολυ...αυτα ειναι προσωπικα θεματα
σωστά... τώρα θάρχονται όλοι με τα μαχαιροπήρουνα έτοιμα και τη πετσέτα περασμένη στο λαιμό...δεν συμφέρει...ααααα μη τα λες αυτα σε παρακαλω πολυ...αυτα ειναι προσωπικα θεματα