Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 178.498
Αχ,πόσες φορές έχω κάνει ιππασία πανω στον υπέροχο λουτσο σου!!Είσαι η βασίλισσα της πιπας, αλλά και κορυφαία καβαλαρισα!!!
Τελευταία τροποποίηση:
Αχ,πόσες φορές έχω κάνει ιππασία πανω στον υπέροχο λουτσο σου!!Είσαι η βασίλισσα της πιπας, αλλά και κορυφαία καβαλαρισα!!!
Mμμμ...Πόσο θα ήθελα να σε "τρελάνω" στα φιλιά και ειδικά, στα γλωσσόφιλα με αυτό το υπέροχο στοματάκι!Καλό απογευμα κουκλάκια!
![]()
Άμεση αντικατάστασηΚαλημέρα...κάποιο"κακό"αγορι χθες,εσκισε το καλσόν..
![]()
ΚαύλαΚαλημέρα!Να παραθέσω τα τελευταία αγόρια που έχουν γράψει στο νήμα και τα ευχαριστώ πολύ κι αυτά, ακομη μια φορά!
Δημοσίευση στο thread ''Τζοάννα (Sexy Jo)'' Ελληνίδα συνοδός στην Αθήνα Τζοάννα (Sexy Jo)
Δημοσίευση στο thread ''Τζοάννα (Sexy Jo)'' Ελληνίδα συνοδός στην Αθήνα Τζοάννα (Sexy Jo)
=====================
Μια όμορφη μέρα σε όλους!
![]()
Ολα στο κωλο..........καυλωσα και μονο με τη φωνη σουΦρέσκο υλικό...αναλ με βαθιά καθίσματα, έκανα την γυμναστική μου την μεσημεριανή
Να έχετε ένα όμορφο Σ/Κ ,διαθέσιμη Δευτέρα πάλι!
Οποιος δεν το εχει ζησει δεν ξερει τι χανει...Φρέσκο υλικό...αναλ με βαθιά καθίσματα, έκανα την γυμναστική μου την μεσημεριανή
Εμείς που δεν το έχουμε ζήσει λόγο απόστασης,για να δούμε θα το ζήσουμε ποτέ;;Οποιος δεν το εχει ζησει δεν ξερει τι χανει...
Δασκάλα γυμναστικής η Τζο πάλι μας έφτιαξεςΦρέσκο υλικό...αναλ με βαθιά καθίσματα, έκανα την γυμναστική μου την μεσημεριανή
Απλά υπέροχη!Ένα όμορφο βράδυ σε όλους..
![]()
Άναψα Κεράκι Και Προσκυνώ Την Αγία Καυλα....Σήκωσον Βοήθειας Μας ..Ένα όμορφο βράδυ σε όλους..
![]()
...ακόμα θυμάμαι την αίσθηση στα χείλη μου από τα φιλια σου!!Mμμμ...Πόσο θα ήθελα να σε "τρελάνω" στα φιλιά και ειδικά, στα γλωσσόφιλα με αυτό το υπέροχο στοματάκι!
Αρκετές και όλες ήταν υπέροχες!!!Αχ,πόσες φορές έχω κάνει ιππασία πανω στον υπέροχο λουτσο σου!!
Καλησπερα κοριτσι.Καλημέρα!Να παραθέσω τα τελευταία αγόρια που έχουν γράψει στο νήμα και τα ευχαριστώ πολύ κι αυτά, ακομη μια φορά!
=====================
Μια όμορφη μέρα σε όλους!
![]()
Αστέρι μου..καλώς ήρθες...Καλησπερα κοριτσι.
Αυτες ειναι φωτο.
Τρελανε τους ολους!
Αγαπη μου εσύ!Μα τι υπέροχος παρτενέρ ήσουν!Ειχαμε απίστευτη χημεία αν και ήσουν ενα από τα ελαχιστα νέα αγόρια που δέχτηκα, πέρασα ΤΈΛΕΙΑ μαζι σου..!Καυλες στο φουλ για 1 ώρα συνεχόμενη!!Επιτέλους χθες ήρθε και για μένα η ώρα για το πολυπόθητο πρώτο ραντεβού με τη Jo...για το χαρακτήρα και την ευθύτητα της νομίζω είναι περιττό να πω κάτι. Η γυναίκα είναι σπαθί σε όλα...αλώστε οι περισσότεροι το γνωρίζετε. Όσοι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις δεν θα έχουν τη χαρά να απολαύσουν την υπέροχη εμπειρία μαζί της...
Είχα την τύχη να είμαι το πρώτο της ραντεβού. Έφτασα στο γνωστό ξενοδοχείο και μπήκα στο δωμάτιο με μεγάλες καυλες...μόλις ήρθε η Jo ήταν σαν να γνωριζόμαστε από χρόνια...αγκαλιά, φιλιά και λίγη κουβέντα για αρχή.
Η συνέχεια μας βρίσκει με τη Jo στα γόνατα και να με τσιμπουκωνει βαθιά...μετά γυρίσαμε 69 και γευστικά αυτό το υπέροχο μουνακι που τόσο λαχταρουσα...η συνέχεια ήταν σαν σε πεδίο μάχης, αρχικά της γαμησα το υπέροχο μουνακι για κανα δεκάλεπτο και μετά μπήκα στο πολυπόθητο κωλαράκι...οι φωνές καυλας της σου γαμανε το μυαλό,η γυναίκα γουστάρει και ξέρει να γαμιεται...περίπου 45-50 λεπτά μάχης με εναλλαγή τρύπας και στάσεων μέχρι που ήρθε το άδειασμα του φορτίου στο στόμα...μπανακι και κουβεντούλα μετά λες και μιλάς με την κολλητή σου...υπέροχη εμπειρία με μια καυτή γυναίκα που ξέρει τι θέλει...
Jo σ ευχαριστώ που μου έκανες την τιμή και με δέχτηκες, πέρασα υπέροχα!!!
Μέχρι την επόμενη φορά που θα βρεθούμε να περνάς υπέροχα...
Τζο έχουμε πάθει εθισμό μαζί σου εμείς η νέοιΑγαπη μου εσύ!Μα τι υπέροχος παρτενέρ ήσουν!Ειχαμε απίστευτη χημεία αν και ήσουν ενα από τα ελαχιστα νέα αγόρια που δέχτηκα, πέρασα ΤΈΛΕΙΑ μαζι σου..!Καυλες στο φουλ για 1 ώρα συνεχόμενη!!
Σ ευχαριστώ πολύ για όλα ,κι ανυπομονώ να σ απολαύσω ξανά κουκλί μου!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Παραθέτω το 2ο βίντεο μας,το 1ο(αναλ με βαθύ κάθισμα),το έβαλα χθες !
...εσύ μωρό μου,πλέον είσαι " σταθερή αξία"!!Τζο έχουμε πάθει εθισμό μαζί σου εμείς η νέοι