Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 178.081
Αχ,πόσες φορές έχω κάνει ιππασία πανω στον υπέροχο λουτσο σου!!Είσαι η βασίλισσα της πιπας, αλλά και κορυφαία καβαλαρισα!!!
Τελευταία τροποποίηση:
Αχ,πόσες φορές έχω κάνει ιππασία πανω στον υπέροχο λουτσο σου!!Είσαι η βασίλισσα της πιπας, αλλά και κορυφαία καβαλαρισα!!!
Mμμμ...Πόσο θα ήθελα να σε "τρελάνω" στα φιλιά και ειδικά, στα γλωσσόφιλα με αυτό το υπέροχο στοματάκι!Καλό απογευμα κουκλάκια!
![]()
Άμεση αντικατάστασηΚαλημέρα...κάποιο"κακό"αγορι χθες,εσκισε το καλσόν..
![]()
ΚαύλαΚαλημέρα!Να παραθέσω τα τελευταία αγόρια που έχουν γράψει στο νήμα και τα ευχαριστώ πολύ κι αυτά, ακομη μια φορά!
Δημοσίευση στο thread ''Τζοάννα (Sexy Jo)'' Ελληνίδα συνοδός στην Αθήνα Τζοάννα (Sexy Jo)
Δημοσίευση στο thread ''Τζοάννα (Sexy Jo)'' Ελληνίδα συνοδός στην Αθήνα Τζοάννα (Sexy Jo)
=====================
Μια όμορφη μέρα σε όλους!
![]()
Ολα στο κωλο..........καυλωσα και μονο με τη φωνη σουΦρέσκο υλικό...αναλ με βαθιά καθίσματα, έκανα την γυμναστική μου την μεσημεριανή
Να έχετε ένα όμορφο Σ/Κ ,διαθέσιμη Δευτέρα πάλι!
Οποιος δεν το εχει ζησει δεν ξερει τι χανει...Φρέσκο υλικό...αναλ με βαθιά καθίσματα, έκανα την γυμναστική μου την μεσημεριανή
Εμείς που δεν το έχουμε ζήσει λόγο απόστασης,για να δούμε θα το ζήσουμε ποτέ;;Οποιος δεν το εχει ζησει δεν ξερει τι χανει...
Δασκάλα γυμναστικής η Τζο πάλι μας έφτιαξεςΦρέσκο υλικό...αναλ με βαθιά καθίσματα, έκανα την γυμναστική μου την μεσημεριανή
Απλά υπέροχη!Ένα όμορφο βράδυ σε όλους..
![]()
Άναψα Κεράκι Και Προσκυνώ Την Αγία Καυλα....Σήκωσον Βοήθειας Μας ..Ένα όμορφο βράδυ σε όλους..
![]()
...ακόμα θυμάμαι την αίσθηση στα χείλη μου από τα φιλια σου!!Mμμμ...Πόσο θα ήθελα να σε "τρελάνω" στα φιλιά και ειδικά, στα γλωσσόφιλα με αυτό το υπέροχο στοματάκι!
Αρκετές και όλες ήταν υπέροχες!!!Αχ,πόσες φορές έχω κάνει ιππασία πανω στον υπέροχο λουτσο σου!!