gymaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 11.293
- Πόντοι
- 4.696
ειδα κωλο και μπηκα οπως καταλαβες!!! χαχαχαΈνα όμορφο απόγευμα σε όλους!
![]()
ειδα κωλο και μπηκα οπως καταλαβες!!! χαχαχαΈνα όμορφο απόγευμα σε όλους!
![]()
Ε ναι,το περίμενα χαχαχαχα!!!ειδα κωλο και μπηκα οπως καταλαβες!!! χαχαχα
γιατι οπως λεει το nickname του θελει στο τσαμπαΒρε αγόρι..έχεις πάρει σβάρνα όλα τα νήματα απο τις ανεξάρτητες, και πετάς τον λουτσο σου φόρα παρτίδα..γιατί δεν ανοίγεις ένα δικό σου νήμα να θαυμάσουμε εκεί τα κάλλη σου?
Το ξέρω κι είναι αμοιβαίο!!εεε τι να κανουμε Κυρια μου σου εχουμε μια αδυναμια!!! χεχε
Καλημερα κουμπάρα μια όμορφη ημέρα να εχεις σήμερα...δεν ξέρω αλλά σαν να μου λες έλα έλα στη κουμπάρα ......Χα χα χα χα χα ...Ένα όμορφο απόγευμα σε όλους!
![]()
Καλημερα σε ενα απο τα κορυφαια μιλφ της Ελλαδας!!Καλημέρα...κάποιο κακό αγορι χθες,εσκισε το καλσόν..
![]()
Και καλά σου έκανε με αυτά που θα του έκανες...Καλημέρα...κάποιο κακό αγορι χθες,εσκισε το καλσόν..
![]()
Σ ευχαριστώ όμορφε!Καλημερα σε ενα απο τα κορυφαια μιλφ της Ελλαδας!!
..ήμουν άτακτη..καλημέρα μωρό!Και καλά σου έκανε με αυτά που θα του έκανες...![]()
Σωστα εκανε και την κατεβασε........Μπραβο για την αμεση αντιδραση των Admin , σε αυτόν που ανέβασε φωτογραφία.
OK, Εκανες τη μαλακια---το Διορθωσες ΤΕΛΟΣ.....γιατι η τζοαννα δεν ειναι καθολου εξυπνη υπαρχουν φωτογραφιες της δημοσια και αυτη αντι να τις σβησει τις αφηνει γιατι ξεχασε να χειριζεται το ινσταγκραμ
πας καλά; ανεβάζεις εδώ φωτό της από αλλού; με τη δική της συγκατάθεση ή χωρίς;
ζηταω ομορφο κροσακι με καλο εργαλειο να με χυσει στα μουτρα δωρακι 100 ευρω οποιος θελει μονο πμ φιλια