Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 169.993
Καλησπέρα..!
Μας βγήκαν τα μάτια οξω κοπελιά....Καλησπέρα..!
..τετοια είμαι..Μας βγήκαν τα μάτια οξω κοπελιά....
Πολλές καλησπερες
Τετχια είσαι..τετοια είμαι..
Ατακτουλης είσαι εσύ..Μμμμμμ με τέτοια φωτό, με εμπνέεις για επιβεβαίωση της υπογραφής μου!
Αγαπητή Jo αυτό λέγεται χτύπημα κάτω από την ζώνη. Ως γυμνάστρια ξέρεις από αυτά...Μας ανακοινώνεις πως σταματάς για τις γιορτές (και πολύ καλά κάνεις) και από την άλλη ανεβάζεις αυτές τις φωτογραφίες. Αγοράκια είμαστε και δεν θέλουμε πολύ να αναστατωθούμε, ειδικά με αυτό τον κώλο...Μετράμε μέρες να επιστρέψεις πάλι στις επάλξεις. Εύχομαι ολόψυχα καλά Χριστούγεννα με υγεία με τους αγαπημένους σουΚαλησπέρα..!
Αγαπημένε ..μου αρέσει πολύ το παιχνίδι με υλικο..κράτα τ αγορια μου καυλωμενα ,οπως και μένα φυσικά..Αγαπητή Jo αυτό λέγεται χτύπημα κάτω από την ζώνη. Ως γυμνάστρια ξέρεις από αυτά...Μας ανακοινώνεις πως σταματάς για τις γιορτές (και πολύ καλά κάνεις) και από την άλλη ανεβάζεις αυτές τις φωτογραφίες. Αγοράκια είμαστε και δεν θέλουμε πολύ να αναστατωθούμε, ειδικά με αυτό τον κώλο...Μετράμε μέρες να επιστρέψεις πάλι στις επάλξεις. Εύχομαι ολόψυχα καλά Χριστούγεννα με υγεία με τους αγαπημένους σου
Εγκεφαλικό θα πάθουμε!!Καλησπέρα..!
Απίθανη οπως παντα..Ένα όμορφο βράδυ σε όλους..
Α ρε με τα ασανσέρΈπιασε κρύο,αναγκάζομαι να φορώ ΚΑΙ βρακάκι.. αυτά δεν μπορω
Καληνύχτα αγόρια!
Ευχαριστώ babyΑπίθανη οπως παντα..
Μακάρι να ήσουν εδώ και θα σου το έδινα δώρο με όλη μου την καρδιά!!Καλησπερουδια...Mrs Jo
Σου εύχομαι καλές γιορτές ,Καλά Χριστούγεννα,καλά να περάσεις ότι κ' αν κάνεις .
Ομορφιά μου ,πραγματικά θα ζητούσα να αγοράσω αυτό το animal print κιλοτακιι σου ,έτσι σαν ενθύμιο,παρόλο που δεν σε έχω γνωρίσει.
Μανάρι από την κρύα Θεσσαλονίκη
Θανάσης
Αυτή η φωτό μου είναι πολύ...οικεία!Καλησπέρα..!
Η αξία αλλά και η σημασία της απόλαυσης σ' ένα ραντεβού
Είναι κάποιες φορές που όταν γνωρίζεις μία γυναίκα για πρώτη φορά, τις περισσότερες φορές, αν όχι όλες, καταλαβαίνεις πως θα εξελιχθεί μία συνάντηση-ραντεβού μεταξύ των δύο μας. Στο πρώτο ραντεβού (για τη Jo φυσικά, ο λόγος), μου έκανε τρελό "γκελ" αποδοχής που, εκ του αποτελέσματος, με δικαίωσε. Στο δεύτερο ραντεβού, αρχίσαμε μεταξύ μας να λειτουργούμε καλύτερα, ανακαλύπτοντας ο ένας στον άλλον τις ερωτογενείς του ζώνες. Στο τρίτο μας ραντεβού που έλαβε χώρα το προηγούμενο Σάββατο, απλά το "απογειώσαμε"! Και εξηγούμαι, παρακάτω:
Συνάντηση λοιπόν με τη Joanna στο γνωστό ξενοδοχείο-λημέρι των Β.Π. που αποτελεί φυσική "έδρα" της γύρω στο μεσημέρι, κλείνοντας ένα απόλυτο ερωτικό δωμάτιο στα κόκκινα. Είχα ήδη φτάσει νωρίτερα οπότε της δίνω το νούμερο του δωματίου και μετά από λίγα λεπτά αναμονής και προσμονής, έφτασε έξω από τη πόρτα μου. Μου χτυπά συνθηματικά και της ανοίγω. Το χαμόγελό μου, συνάντησε το δικό της χαμόγελο.
Ντυμένη με ένα μακρύ σκούρο μπουφάν, από μέσα ένα γκρί στράπλες φόρεμα μακρύ και γόβες λουστρίνι μαύρες, τηρώντας το dress code που της ζήτησα, ιδιαίτερα όσον αφορά το παπούτσι, έχοντας ιδιαίτερο φετίχ με τις γόβες. Ένα φιλί και μια αγκαλιά για το καλωσόρισμα και οι δύο μας αδημονούμε να κάνουμε αυτό για το οποίο βρεθήκαμε σ' αυτό το μέρος. Επηρεασμένος αλλά και ερεθισμένος από το περιβάλλον του χώρου, συν του γεγονότος ότι η Jo είχε αρχίσει να ξεντύνεται και να μου "αποκαλύπτεται" μπροστά μου, είχε αρχίσει ο "φίλος" μου, να παίρνει την "ανηφόρα"!
Για αρχή, ξεκινήσαμε με ακα πίπα, η οποία, ήταν θα τη χαρακτήριζα "με υπογραφή" Jo. Βαθιά, υγρή πίπα με ιδιαίτερη φροντίδα και πέρασμα από μπάλες τις οποίες περιποιείται ιδιαίτερα, λίγο χέρι στη πούτσα (δε με πειράζει, ίσα-ίσα το απολαμβάνω) όλα αυτά με φόντο στο πλάι του καθρέφτη, βλέποντάς τη να με τσιμπουκώνει ήταν μία εικόνα, σκέτη καύλα. Αφού έγινα "ντούρος", πέρασμα σκούφου και, κατευθείαν στα "βαθιά"!
Πρώτη στάση, πρωκτικό στα όρθια, από πίσω, βάζοντας λίγο τζελ για να "γλιστρήσει" (λόγω μεγέθους). Δεν με εξέπληξε η αντοχή που έχει η ίδια στο πρωκτικό γαμήσι. Αξίζει να σημειώσω, ότι, επί ένα 20λεπτο περίπου έδωσα "πόνο" και δυναμικές κινήσεις, με αποτέλεσμα να κουραστώ και χρειάστηκα ένα διάλειμμα προκειμένου, να ανακτήσω τις δυνάμεις μου ξανά. Η Jo, είναι μία "μηχανή" του σεξ, "σκυλί" του πολέμου. Έχει τεράστιες αντοχές, βοηθά φυσικά και ο αθλητισμ΄΄ος σ' αυτό, αφού είναι αθλήτρια. Η τρυπούλα, παρότι "δουλεμένη", αφού της αρε΄σει και εκείνη το anal, έχει ωραία αίσθηση και φυσικά, είναι απόλυτα πεντακάθαρη και προσέχει η ίδια τον εαυτό της, αλλά και τον πελάτη από άποψη υγειινής και καθαριότητας. Αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο για τη Jo.
Για να ανακτήσω τις δυνάμεις μου και να επανέλθω στις "εργοστασιακές ρυθμίσεις", με προέτρεψε να ξαπλώσω, με σκοπό να με ξαναπιπώσει. "Φλογέρα" ξανά, σηκώθηκε η πούτσα και αυτή τη φορά, με καβάλησε από πάνω σαν άγρια αμαζόνα. Κοπανήθηκε πάρα πολύ σε σημείο να μη χορταίνει πούτσο. Συνέχισα στο ίδιο ρυθμό, σαν να μην υπάρχει αύριο. Είναι ανεξάντλητη, μοιάζει σαν επαναφορτιόμενη μπαταρία, δεν σταματά ποτέ. Το χάρηκα και εγώ, στο υπερθετικό βαθμό.
Μία ακόμη αγαπημένη μου στάση (το 69) που και εκείνης της αρέσει ιδιαίτερα, μου εκπλήρωσε μία επιθυμία να "ρουφήξω" και να "φάω" το υπέροχο και μυρωδάτο μουνάκι της, που ήταν πεντακάθαρο και μύριζε υπέροχα. Όταν η γυναίκα είναι καθαρή, απολαμβάνεις το σεξ σ' όλες τις μορφές του και ασφαλώς, σε γεμίζει με ικανοποίηση.
Για το τέλος, μου σήκωσε τα πόδια, λυγίζοντάς τα, προσφέροντάς μου, ένα αρχιδογλείψιμο με παράλληλο παίξιμο μαλακίας από πλευράς μου, μέχρι που έχυσα μία μεγάλη ποσότητα σπέρματος στο στόμα της που πήγε στο μπάνιο και τα έφτυσε. Συνολική διάρκεια του ραντεβού μας: λίγο πάνω από μία ώρα (1 ώρα και πέντε λεπτά ασταμάτητου σεξ, ηδονής και καύλας).
Ότι και να πω, ότι και να αναλύσω για τη Jo, τα λόγια φαντάουν πολύ φτωχά για να αποδώσουν τη πραγματικότητα. Η ίδια η πραγματικότητα έρχεται να επαληθεύσει το προφανές: ότι η Jo γεννήθηκε για να υπηρετεί, να γιατρεύει και να ικανοποιεί τις αντρικές καύλες που μέσα φυσικά, από όλη αυτή την διαδικασία, βγαίνουμε και οι δύο κερδισμένοι. Αυτή, λοιπόν, είναι η αξία αλλά και η σημασία της απόλαυσης σ' ένα ραντεβού.
Εναρμονισμένος με το πνεύμα των ημερών, εύχομαι Καλά, Ευτυχισμένα και Χαρούμενα Χριστούγεννα σ' όλους!
Απ' τις ωραιότερες φωτό, αν όχι η κορυφαία! Οι υπέροχες ποδάρες της, ντυμένες με τη μαύρη κάλτσα και τη γόβα, όλα τα λεφτά!
Ομορφιά και δύναμη. Αυτά εκπέμπεις.
Σαν αρχαία θεά του έρωτα.
Εικόνα κατάλληλη για παγανιστική τελετή.
Ιδίως απόψε που είναι το χειμερινό ηλιοστάσιο,
η μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου...
Καλά Χριστούγεννα και με ευτυχία και τύχη ο νέος χρόνος για την Υπέροχη ΚΥΡΙΑ του Μπου.Ματάκια..τώρα το διάβασα μόλις κι έφερα στο νου το ραντεβού μας ξανά. ..οι λεπτομέρειες με καυλώνουν απιστευτα, κι έχεις έναν τρόπο μοναδικό που "ξανά-παρουσιάζεις" κάθε φορά!
Θα το πω όπως το λέω πάντα εξάλλου,αν ο παρτενέρ μου δεν μ εμπνέει δεν λειτουργώ.. ευτυχώς
είμαι από τις τυχερές που οι παρτενέρ μου σε μεγάλο ποσοστό είστε φοβεροί!
Όσο για σένα.. εισαι απλα υπέροχος στα παντα σου,συμπεριφορά, εμφάνιση, χαμόγελο εγκαρδιο& ζεστό, και ΦΟΥΛ ΚΑΥΛΙΑΡΗΣ!!
Σ ευχαριστώ πολύ κι εγώ με την σειρα μου αγόρι του Βορρά οπως σ αποκαλώ.. εις το επανιδείν, με τις ίδιες καυλες πάντα μεταξύ μας!
*Επίσης να σου ευχηθώ καλά Χριστούγεννα με υγεία πρωτίστως και όμορφες στιγμές!
(Ένα απο τα vid που βγάλαμε το Σάββατο, κι ειχα βάλει φυσικά!)
σα δε ντρεπεσαι......τετοια είμαι..