Pirkavlosxxx
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2024
- Like
- 76
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα στην μεγαλύτερη καυλα του μπου!!!!
Καλημέρα ομορφε!Καλημέρα στην μεγαλύτερη καυλα του μπου!!!!
Με έφερε ένα πετροχελίδονοΓεια σου αγορι!
Είσαι μεγάλη μαστορισα μωρό μου!!!!Μετά το χθεσινο κλιπ που είχα βάλει "περιποίηση στις μπάλες",επανέρχομαι με νεο κλιπ "περιποίηση του λουτσου",και την κάνω για δουλειά!
Εύχομαι μια μέρα γεμάτη καυλες..
![]()
...ξέρεις εσύ..Είσαι μεγάλη μαστορισα μωρό μου!!!!
Φυσικά και ξέρω!!!!...ξέρεις εσύ..![]()
Ωραίες στιγμές ελπιζω Τζο μου να μην του έλεγες μετά ποιο βαθιά ποιο βαθιά . Τοσο είχε και καλό που να φτάσει ο άνθρωποςΜετά το χθεσινο κλιπ που είχα βάλει "περιποίηση στις μπάλες",επανέρχομαι με νεο κλιπ "περιποίηση του λουτσου",και την κάνω για δουλειά!
![]()
Αυτές οι tan lines που με διαολίζουν δεν έχουν φύγει ακόμα. Τι καλά!Μετά το χθεσινο κλιπ που είχα βάλει "περιποίηση στις μπάλες",επανέρχομαι με νεο κλιπ "περιποίηση του λουτσου",και την κάνω για δουλειά!
![]()
Τσιμπουκαρα Α εθνικής η Τζο ακόμα θυμάμαι το χύσιμο που έριξα στο στόμα τής. Η μοναδική γυναίκα που με έκανε να χύσω με πίπαΜετά το χθεσινο κλιπ που είχα βάλει "περιποίηση στις μπάλες",επανέρχομαι με νεο κλιπ "περιποίηση του λουτσου",και την κάνω για δουλειά!
![]()
....μωρο μου εσύ καυλιαρικο,χαίρομαι που απολαυσες το ραντεβού μας!Τσιμπουκαρα Α εθνικής η Τζο ακόμα θυμάμαι το χύσιμο που έριξα στο στόμα τής. Η μοναδική γυναίκα που με έκανε να χύσω με πίπα
σωστός ο φίλος άλλωστε μην ξεχνάς ότι της Τζοάννας ο καημός είναι λούσα πούτσα και χορόςΤσιμπουκαρα Α εθνικής η Τζο ακόμα θυμάμαι το χύσιμο που έριξα στο στόμα τής. Η μοναδική γυναίκα που με έκανε να χύσω με πίπα
Λουσου,μπα... χορός χμ έτσι κι έτσι..πουτσα,στο φουλ όμως χαχαχαχα!σωστός ο φίλος άλλωστε μην ξεχνάς ότι της Τζοάννας ο καημός είναι λούσα πούτσα και χορός
.....αρα επαναδιατυπωνεται επι του ορθου : "πουτσα-μπαλλα (ες) κ τραμπαλα"Λουσου,μπα... χορός χμ έτσι κι έτσι..πουτσα,στο φουλ όμως χαχαχαχα!
Μες στην αταξία είστε τ αγόρια σήμερα..αλλά για καμιά παρτουζα δεν βλέπω να λέτε τπτ.....αρα επαναδιατυπωνεται επι του ορθου : "πουτσα-μπαλλα (ες) κ τραμπαλα"![]()
....απο 'δω το πας, απο 'κει το παςΜες στην αταξία είστε τ αγόρια σήμερα..αλλά για καμιά παρτουζα δεν βλέπω να λέτε τπτ
Πάω να φάω κι επανέρχομαι!
Χορευοντας με τους πουτσουςΛουσου,μπα... χορός χμ έτσι κι έτσι..πουτσα,στο φουλ όμως χαχαχαχα!
Όμορφη όπως πάντα.Τελεια φωτογραφια.Το βρακί είναι σαν το περιτύλιγμα στις σοκολάτες.Το περιεχόμενο μετράει που είναι γλυκό ..Έπιασε κρύο,αναγκάζομαι να φορώ ΚΑΙ βρακάκι.. αυτά δεν μπορω
Καληνύχτα αγόρια!
![]()
το καλο σε εσενα ειναι οτι το γουσταρεις και το κανεις!!!!Μετά το χθεσινο κλιπ που είχα βάλει "περιποίηση στις μπάλες",επανέρχομαι με νεο κλιπ "περιποίηση του λουτσου",και την κάνω για δουλειά!
![]()