Γύρισα πριν λίγο απο το τελευταίο ραντεβού μου..και ήρθαν ενημέρωσεις για νεα ποστ μωρο
Άμα λέω ότι πρέπει να σε βάλουν στο ημερολόγιο της Pirelli …..
Γύρισα πριν λίγο απο το τελευταίο ραντεβού μου..και ήρθαν ενημέρωσεις για νεα ποστ μωρο
Άμα λέω ότι πρέπει να σε βάλουν στο ημερολόγιο της Pirelli …..
Όντως υπέροχη φωτό !!!Είτε έγχρωμη είτε ασπρόμαυρη το κοντέρ της κάβλας κοκκινίζει και σπάει.
Και εμείς πονηρά σε σκεπτόμαστε ......Σήμερα είπα καλημέρα με τσόντα και καλησπέρα αισθησιακή...όλα τα γούστα απ τ αγορια μου εχω ευχαριστημένα..σας φιλω πονηρα..!
Εγώ πάντως υπέροχες ρώγες βλέπω !!Πανέμορφες ρίγες για πολύ γλυψιμο
Για ρίγες δεν φαίνονται με τίποτα !Εγώ πάντως υπέροχες ρώγες βλέπω !!
Ανυπομονώ να σε δω έτσι με το κορδόνι σου
Δεν θέλω να ξέρω τι θα στείλεις για καληνύχτα… άνθρωποι είμαστε θα σπάσουμεΣήμερα είπα καλημέρα με τσόντα ,και καλησπέρα με φωτο αισθησιακή...όλα τα γούστα απ τ αγορια μου εχω ευχαριστημένα..σας φιλω γλυκα & πονηρα..!
Μας έφτιαξες ΤζοΣήμερα είπα καλημέρα με τσόντα ,και καλησπέρα με φωτο αισθησιακή...όλα τα γούστα απ τ αγορια μου εχω ευχαριστημένα..σας φιλω γλυκα & πονηρα..!
Πρέπει να βγάλουμε ένα δυνατό βιντεάκι παρέαΚαλημέρα στ αγόρια..για πάμε με anal-τσόντα αφού ήρθε weekend κι οι καυλες βαράνε κόκκινο!
Εγώ ευχαριστώ .. όταν άνοιξε η πόρτα και ειδα τ όμορφο & χαμογελαστό πρόσωπο σου, καταλαβα ότι θα είναι εκρηκτικό το ραντεβού μας(αν κι επιφυλακτική όσον αφορά νέους πελάτες ,ήσουν άριστος παρτενέρ!)Τώρα που βρήκα λίγο χρόνο ας γράψω για την χθεσινή συνάντηση με την Τζο.
Νομίζω έχουν ειπωθεί τόσα εδώ μέσα που ότι γράψω θα ναι επανάληψη κάποιον συναγωνιστών.
Όποιος θέλει μια μιλφαρα με ωραίο σώμα να νιώσει ότι παίζει σε τσόντα εδώ βρίσκεται....
Τρελή για πίπα γλύφει ότι βρει στην γύρω περιοχή καραμελωμα μπάλες της αρέσει να την γλύφουν κι όταν φτιαχτεί γαμιεται τρέλα από μπρος κι από πίσω....
Τζο σ ευχαριστώ για το υπέροχο ραντεβού
Εις το επανιδείν
Χαχα. AutocorrectΓια ρίγες δεν φαίνονται με τίποτα !
Και εγώ. Το autocorrect βλέπει άλλα!Εγώ πάντως υπέροχες ρώγες βλέπω !!
Αυτός ο γραπτός σου λογος με ξετρελαίνει..(το εχω δηλώσει καιρο πριν!)Φυσικα κάνουμε φοβερά ραντεβού μεταξύ μας,όταν υπάρχει ερωτισμός σεβασμός και χημεία ,ειναι δεδομένη η επιτυχία!Γίνεται το κάθε ραντεβού με τη Τζο να είναι καλύτερο από το προηγούμενο;
Ναι, γίνεται.
Γίνεται, επειδή είναι πια δεδομένη η οικειότητα, κι ο ένας ξέρει και αποδέχεται τα χούγια του άλλου.
Γίνεται, όταν η Τζο έρχεται με άλλη διάθεση καθε φορά: πότε σαν σαγηνευτικό αιλουροδειδές, πότε σαν πρωταθλήτρια του σεξ (και της ζωής), πότε με μια νότα ροκιάς (βρετανικής κατά προτίμηση),
και πάντα με την πρόθεση να ευχαριστηθεί και να ευχαριστήσει.
Το ραντεβού με τη Τζοάννα έχει εξασφαλισμένη την ποιότητα της ηδονής.
Και το επόμενο που ζητά κανείς είναι όχι μόνο η ποιότητα αλλά και η σταθερότητα στην ποιότητα.
Νά ένα από τα μεγάλα ερωτήματα της ζωής.
Να το πω αλλιώς: Η επανάληψη της εμπειρίας φέρνει εγγυημένα το ίδιο αποτέλεσμα;
Θα μπορούσα να το κάνω εικόνα.
Νά μερικά παραδείγματα από μικροσυμβάντα της καθημερινής ζωής:
Η ερημική παραλία στο κυκλαδίτικο νησί όπου κάναμε μπάνιο γυμνοί και μετά κάναμε έρωτα στην άμμο συνεχίζει να είναι έτσι;
Τα παγωτά Καγιάκ έχουν την ίδια γεύση όπως τότε που σου τα έφερνε ο αγαπημένος σου νονός στην εφηβεία σου;
Το μαγέρικο του Οικονόμου στα Πετράλωνα, που το τιμούσες από τα φοιτητικά σου χρόνια, προσφέρει την ίδια ποιότητα υπό τη νέα διεύθυνση;
Το Μπαλτάζαρ συνεχίζει να μαζεύει το εκλεκτικό και προχωρημένο κοινό όπως τότε, στη δεκαετία του ογδόντα-εννενήντα;
Όταν ο Μητροπάνος τραγουδά "αγάπη από κάρβουνο και θειάφι" νιώθεις την ίδια έξαψη όπως εκείνη τη βραδιά που σηκώθηκες από την αγκαλιά της Άπιστης και το χόρεψες τύφλα μεθυσμένος για να πνίξεις την απελπισία σου;
Τι τυχερός όποιος μπορεί να απαντήσει "ναι".
Ναι, Τζοάννα, σε βλέπω να γδύνεσαι και να προχωράς με βήματα λικνιστικά προς τον καθρέφτη και μένω άναυδος στη θέα του κορμιού σου.
Ναι, Τζοάννα, με κοιτάς καθώς καταπίνεις το καβλί μου και με πιάνει ρίγος.
Ναι, Τζοάννα, παίζω με τις ρωγούλες σου και γλυκαίνομαι που αναστενάζεις.
Ναι, Τζοάννα, φοράς για χάρη μου κάλτσες και γόβες και ξύνεις μ' αυτές την πλάτη μου.
Ναι, Τζοάννα, μου χαρίζεις την πίσω τρυπούλα σου και μ' ανεβάζεις στον ουρανό.
Ναι, Τζοάννα, γελάς καθώς τραβάμε φωτογραφίες για να κρατήσουμε την ανάμνηση της ηδονής.
Το κυνήγι της απόλαυσης μαζί σου έχει σταθερότητα στην ποιότητα.
Ναι, το τέταρτο ραντεβού με τη Τζο αφήνει την ίδια γεύση εκπλήρωσης όπως το πρώτο.
Μια όμορφη Καλημερα στην απίστευτα καυλιαρα τζοΑυτός ο γραπτός σου λογος με ξετρελαίνει..(το εχω δηλώσει καιρο πριν!)Φυσικα κάνουμε φοβερά ραντεβού μεταξύ μας,όταν υπάρχει ερωτισμός σεβασμός και χημεία ,ειναι δεδομένη η επιτυχία!
Παραθέτω 2 όμορφες φώτο από τις αρκετές που τραβήξαμε.Σ ευχαριστώ πολύ για όλα (και για τα όμορφα δώρα σου)
Πάρε το χεράκι από εκεί...
Η συγκεκριμένη φωτογραφία αν δεν είχε αυτό το ούπς θα ήταν τέλειαΑυτός ο γραπτός σου λογος με ξετρελαίνει..(το εχω δηλώσει καιρο πριν!)Φυσικα κάνουμε φοβερά ραντεβού μεταξύ μας,όταν υπάρχει ερωτισμός σεβασμός και χημεία ,ειναι δεδομένη η επιτυχία!
Παραθέτω 2 όμορφες φώτο από τις αρκετές που τραβήξαμε.Σ ευχαριστώ πολύ για όλα (και για τα όμορφα δώρα σου)
Στο έχω πει κατ ιδίαν αλλα κι εδώ,ποσο με καυλωνει ο τρόπος που γράφεις.. μάλλον που περιγράφεις τα ραντεβού μας(κι όχι μονο). Σ ευχαριστώ για ολα αγαπημένε παρτενέρ μου..φιλιά παντου(ξέρεις εσυ..)
Αυτός ο γραπτός σου λογος με ξετρελαίνει..(το εχω δηλώσει καιρο πριν!)Φυσικα κάνουμε φοβερά ραντεβού μεταξύ μας,όταν υπάρχει ερωτισμός σεβασμός και χημεία ,ειναι δεδομένη η επιτυχία!
Η κάβλα που μου χαρίζεις εσύ είναι βαθιά και αθράπευτη, βασίλισσά μου.
Και χρειάζομαι το φάρμακό σου οπωσδήποτε.