Ptr1st
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2023
- Like
- 2.980
- Πόντοι
- 456
Είσαι τεράστια σε αυτό που κάνεις.Είμαι μικρή ακόμη..μεγαλώνω και μαθαίνω φάτσα μου!!!
Μοιράζεις καυλα και ευχαρίστηση στο πέρασμα σου
Είσαι τεράστια σε αυτό που κάνεις.Είμαι μικρή ακόμη..μεγαλώνω και μαθαίνω φάτσα μου!!!
Ρε κάτσε καλά…Καλημέρα στ αγόρια μου!
Δημοσίευση στο thread ''Τζοάννα (Sexy Jo)'' Ελληνίδα συνοδός στην Αθήνα Τζοάννα (Sexy Jo)
Δημοσίευση στο thread ''Τζοάννα (Sexy Jo)'' Ελληνίδα συνοδός στην Αθήνα Τζοάννα (Sexy Jo)
Καυλωσαμε..;Ρε κάτσε καλά…
Με φτιάχνεις ασχημα μωρό μΚαυλωσαμε..;
Μου αρέσει που ρωτάς κιόλας! Δε φτάνει που "ξεσηκώνεις" τον ανδρικό πληθυσμό, "ζητάς και τα ρέστα"! Μην ανησυχείς, τη "καλή σου πράξη" την έκανες για μια ακόμη φορά! Άλλη μια κοινωνική προσφορά της σέξι Jo (και λίγα λέω)...Καυλωσαμε..;
Μπιμπελό, έργο τέχνης!Καλημέρα στ αγόρια μου!
Αχ εσύ.. αχ...!!!Μπιμπελό, έργο τέχνης!
Φυσικά και δεν έχω!!!Τους μισώ τους παπάδες..από πιτσιρίκα!Νομίζω έχει πελάτη παπά ( σιγά μη δεν είχε )για την υπόθεση
Ναι αλλα αν ερθει "θα πιασεις το παπα απ τ αρχιδια"Αχ εσύ.. αχ...!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φυσικά και δεν έχω!!!Τους μισώ τους παπάδες..από πιτσιρίκα!
Ωραία στάσηΚαλημέρα στ αγόρια μου!
Μπαααααά, ιδέα σου!Καυλωσαμε..;
Είστε μία Θεά!Καλημέρα στ αγόρια μου!
Βολεύει..γι αταξίες στο κωλαράκι!Ωραία στάση
Ευχαριστώ πολύ!Aπλα υπέροχη θεσπέσια
...καυλιαρη εσύ!Μπαααααά, ιδέα σου!
...ευχαριστώ babyΕίστε μία Θεά!
Μια κυρία περιμένει μόνη στο κρεβάτι.!! Ντροπή σε όποιον την αφήσει στεγνήΚαλησπέρα στ αγόρια...
Βρίσκω ευκαιρία όταν πάνε για ντουζ κ βγάζω φωτο ρε μωρο χαχαχαχαχαχα!!!Μια κυρία περιμένει μόνη στο κρεβάτι.!! Ντροπή σε όποιον την αφήσει στεγνή
Το κόκκινο στριγκακι όμως το φοράς ακόμα... Δεν άντεξε ο κακομοίρης και στα πέταξε στην πιπα εεε;;;Βρίσκω ευκαιρία όταν πάνε για ντουζ κ βγάζω φωτο ρε μωρο χαχαχαχαχαχα!!!
Καλησπέρα στο άγαλμαΚαλησπέρα στ αγόρια...
Και το κρεβάτι τέντα το βλέπω…δεν δόθηκε μαχη στην αρένα…Το κόκκινο στριγκακι όμως το φοράς ακόμα... Δεν άντεξε ο κακομοίρης και στα πέταξε στην πιπα εεε;;;
Που να αντέξει ο άνθρωπος με τέτοια πιπα