eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.363
- Πόντοι
- 1.056
εισαιιι γιααα πολλααα γλωσσοφιλαα κουκλαρα μου..Καλημέρα στ αγόρια!
εισαιιι γιααα πολλααα γλωσσοφιλαα κουκλαρα μου..Καλημέρα στ αγόρια!
Μωρό μου εσύ...Καλησπέρα στ αγόρια...
Αδυναμία μου εσύ..Τριγωνάκι σκαληνό.
(Στάλα στάλα η ευτυχία...)
Γειά σου καυλιάρη!Γεια σου τζο με την αχόρταγη μουναρα σου
...τα θέλω.. πάνω κάτω τα φιλιά!!εισαιιι γιααα πολλααα γλωσσοφιλαα κουκλαρα μου..
Λατρεμένο αγόρι...Μωρό μου εσύ...
αυτοοο εννοείται τέτοιες στιγμες δεν τις χανουμε...τα θέλω.. πάνω κάτω τα φιλιά!!
κορυφαια ,ελεγα ποσο εντυπωση μου εκανε το βυζακι 20χρονης ,αλλα εδω δινω ρεστα ,...ευγε μας εφτιαξες παλιΚαλημέρα στ αγόρια μου!
Δημοσίευση στο thread ''Τζοάννα (Sexy Jo)'' Ελληνίδα συνοδός στην Αθήνα Τζοάννα (Sexy Jo)
Δημοσίευση στο thread ''Τζοάννα (Sexy Jo)'' Ελληνίδα συνοδός στην Αθήνα Τζοάννα (Sexy Jo)
Αμααααααάν! Ζημιά....Καλημέρα στ αγόρια!
ΞεσκισμένοΚαλημέρα στ αγόρια!
Τι καυλα γυναίκα έχω ο μπαγάσας!!!Καλησπέρα στ αγόρια...
Ευχαριστώ πολύ αγορι!!κορυφαια ,ελεγα ποσο εντυπωση μου εκανε το βυζακι 20χρονης ,αλλα εδω δινω ρεστα ,...ευγε μας εφτιαξες παλι
Άνδρα μου μοναδικέ..!!Τι καυλα γυναίκα έχω ο μπαγάσας!!!
Ξεσκισμένο
Τέτοια είμαι...ζημιάρα!Αμααααααάν! Ζημιά....
Καλημέρα στ αγόρια μου..!
Καυλα το στήσιμοΌμορφα γ@μησακια και σήμερα ... Καλό Σαββατόβραδο boys!
(..αφιερωμένο στ αγόρι του βορά που συνάντησα σήμερα)
Ρε συ Jo , δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις, είμαι 500 χλμ μακρυά και μου γαμάς το μυαλό με τον χαρακτήρα σου και μόνο!!! Τι πλάσμα είσαι εσύ!!! Μακάρι να με φέρει ο δρόμος μου στα μέρη σου και να καταφέρω να σε γνωρίσω από κοντάΌμορφα γ@μησακια και σήμερα ... Καλό Σαββατόβραδο boys!
Τζο ποτέ θα ανέβεις στον βορά μανάρι μου να γνωριστούμε;Όμορφα γ@μησακια και σήμερα ... Καλό Σαββατόβραδο boys!
ΓυναικάραΔεν είμαι διαθέσιμη σήμερα,αύριο πάλι!
Καλή Κυριακή αγόρια!
Θα ενημερώσω κουκλί όταν είναι..Τζο ποτέ θα ανέβεις στον βορά μανάρι μου να γνωριστούμε;
Ευχαριστώ πολύ!Γυναικάρα
Το ειπα και θα το ξαναπώ!Διαστημικη μουναρα είσαι Ιωάννα!Οταν έρθω Αθήνα και θρεθουμε , θα γίνει Ragnarok!!!Δεν είμαι διαθέσιμη σήμερα,αύριο πάλι!
Καλή Κυριακή αγόρια!