Συνάντηση πριν από 1,5 μήνα περίπου με την ΤΖΟΑΡΑ την κουκλάρα την καυλιάρα τη μιλφάρα μας και όλα τα άρα !! Η οποία είχε και απρόοπτα για εμένα!! Γράφω τώρα καθώς το προηγούμενο διάστημα ήμουν πιεσμένος με εξεταστική και είχα πάθει και τράβηγμα στον ώμο στα του αγώνα με την ΚΥΡΙΑ ΜΑΣ οπότε αραίωσα να την παίζω για να μην επιδεινωθεί το χέρι(Μην γελάσετε
) Ήταν τέλη Αυγούστου, λίγες μέρες αφότου τελειώσαν οι διακοπές της ΤΖΟ μας!! Με περιποιήθηκε από το πρώτο δευτερόλεπτο, με άφησε να λατρέψω αρκετά τις απίστευτες πατουσάρες της και να γευτώ 1-1 τα πανέμορφα δαχτυλάκια της, στη συνέχεια όρμησα στις βυζάρες της (σαν τα βυζιά της ούτε σε 20άρα δεν έχω βρει κυριολεκτικά), δεν ήθελε όμως να τη γλιτώσω με τα βασικά και με περιποιήθηκε δίνοντάς μου την ευκαιρία να την πάρω σε όλες τις στάσεις. Δεν σταματούσε, δεν κουραζόταν με τίποτα, για πρώτη φορά (δεν το είχα ξανακάνει) θα με άφηνε να τελειώσω στο στόμα της, η πίπα κράτησε σίγουρα 5-10 λεπτά. Η ίδια είχε πολλές αντοχές, δεν έσβηνε με τίποτα, εγώ είχα αρχίσει να νιώθω ήδη έναν πόνο στο χέρι και τον ώμο από τη στάση που είχα αλλά έκανα κουράγιο. Λέω αντέχει η ΚΥΡΙΑ και θα σταματήσω εγώ;; Το τελείωμα το έκανε ακόμα πιο φανταστικό η ΤΖΟΑΡΑ μας. Όταν έφυγα και όσο περνούσε η ώρα άρχισε να με πονάει πολύ περισσότερο το χέρι, μέχρι που δεν άντεξα και πήγα στο νοσοκομείο το πρωί της επόμενης μέρας. Εκεί έμαθα για τον ώμο. Ήταν η καλύτερη εμπειρία που είχα ποτέ και η ευχαρίστηση που προσφέρει αυτή η γυναικάρα μας κάνει να ξεχνάμε τα αρνητικά της καθημερινότητας. Δεν το κάνει για τα λεφτά, αλλά γιατί γουστάρει και αυτό έχει φανεί και τις 5-6 φορές που έχουμε συναντηθεί. Θα επικοινωνήσω για να βρεθούμε σύντομα ΤΖΟΑΡΑ!! Να περνάς όμορφα!!